- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #3.701
HerşeyiAzalır üzülme
Mesela en çok neyi yemeyi çok seviyorsun
Makarna,pilav,bulgur,cikolata,meyve gibi gibi bunlar hep açıktiran seyler malesefAslında aciktiran ekmek
Ne kadar tam buğday yesekte
Ziplatiyor kan şekerimizi
Ah ah somonu sulu yemeklere banmayi özledim
Afiyet olsun tatlım16 Şubat menü
12:55
2 dilim ekmek
3 tane kizarmamis hamburger piliç köftesi
15:20
1 muz
1 avuç çikolatalı draje
19:00
1 kase mevsim salatası
Kızartılmış tavuk patates
Su 2 lt
E Elif_Eylul
Çikolata hassas noktamızMakarna,pilav,bulgur,cikolata,meyve gibi gibi bunlar hep açıktiran seyler malesef
Afiyet olsun canım16 Şubat menü
2 dilim ekmek
1 muz
1 avuç çikolatalı draje
1 kase mevsim salatası
Su 2 lt
E Elif_Eylul
Ay ben seni unuttum kuzuyarın menü ve spora etiket yapıyorum
Sorun değil canım bende unutuyorumO ara bebeden kaçıyordum paylaşayım gitsin dedimdi
Teşekkürler canımAfiyet olsun tatlım
Yenimi lohusasin pekiHerşeyikahvaltı olsun ne biliyim hamur işi olsun akşam yemeği olsun fast food hepsini severim. Dezavantajim ben yiyip yiyip kilo almayan bı insandım yani bunlar beslenme düzenimdi ve bu şekilde kilo almıyordum zaten. O yüzden bu alışkanlığı kırmak zor geliyor. Şuan baktığımda hala yediklerime göre almiyorum sabit kiloda kaldım. Doğum kilom gitmiyor sadece. O gitse metabolizma yine aynı yoksa. 15 tatilde evde değildik ailelerde neler neler yedik gram almamışım mesela
Öyle de yaparım abla çocuklar yiyince bende dalmışım yemeyeAfiyet olsun canım
Muzun üstüne kakao,fistik ezmesi yada bitteri erit
Afiyet olsun kuzum16 Şubat menü
2 dilim ekmek
1 muz
1 avuç çikolatalı draje
1 kase mevsim salatası
Su 2 lt
E Elif_Eylul
Evet canım bende öyleyim ama karbonlu gıdalar bir süreden sonra kilo aldırıyor. Önemli olan dengeyi sağlamak mesela yarın daha hafif yersin hafiften kastım sebze salata yoğurt olması.Herşeyikahvaltı olsun ne biliyim hamur işi olsun akşam yemeği olsun fast food hepsini severim. Dezavantajim ben yiyip yiyip kilo almayan bı insandım yani bunlar beslenme düzenimdi ve bu şekilde kilo almıyordum zaten. O yüzden bu alışkanlığı kırmak zor geliyor. Şuan baktığımda hala yediklerime göre almiyorum sabit kiloda kaldım. Doğum kilom gitmiyor sadece. O gitse metabolizma yine aynı yoksa. 15 tatilde evde değildik ailelerde neler neler yedik gram almamışım mesela
Hayır canım yeni değil 1.5 yıl oldu. Yani büyük çoğunluğunu hamileyken aldım 57 kiloydum 78 le doğuma gittim 69 um işte şuan. Emziriyorum hala. 23.ayda bıraktırmak istiyorum sütten bakalimYenimi lohusasin peki
Yani 1 yıl gectimi üstünden
Doğum kilosuysa hamileykenmi aldın
Emzirirkenmi
Emzirirkende normal tatlım ya.Hayır canım yeni değil 1.5 yıl oldu. Yani büyük çoğunluğunu hamileyken aldım 57 kiloydum 78 le doğuma gittim 69 um işte şuan. Emziriyorum hala. 23.ayda bıraktırmak istiyorum sütten bakalim
Yarin ıspanak yemeği yapicam yanına yoğurt salata olur mutlaka ama başka bı yemek daha yaparım tabi. Sadece ıspanak yoğurt salatayla imkanı yok doymaminEvet canım bende öyleyim ama karbonlu gıdalar bir süreden sonra kilo aldırıyor. Önemli olan dengeyi sağlamak mesela yarın daha hafif yersin hafiften kastım sebze salata yoğurt olması.
Evet kesinlikle acikiyorum emzirirken canimEmzirirkende normal tatlım ya.
Verirsin sen.
Bende üstünden baya zaman geçmiş zannettim.
Suyu bol iç.
Süt ister istemez şişkinlik veriyordur.
Birde emdikce bebek acıkıyorsundur
Yok canım çorba falan da olur tabiki tek bir yemek ile doymak mumkun değil.Yarin ıspanak yemeği yapicam yanına yoğurt salata olur mutlaka ama başka bı yemek daha yaparım tabi. Sadece ıspanak yoğurt salatayla imkanı yok doymaminyani ben evet zayiftim ama çok yerdim hep. Üniversitede 5 öğün yerdim mesela yada önceki sonraki herhangi bir zamanda
Afiyet olsun canım16.02.2022 Çarşamba yitiksifa 1. Günü
Ara 3 bardak siyah cay
1 lt su
Kahvaltı 12.10 da
1 adet kızarmış yumurta 3 ince dilim kaşar peynir 1 dilim süzme peynir 3 zeytin 1,5 adet havuç
Ara 15 de
1 fincan sade kahve
Ara 17.20
1 fincan bitki çayı
Akşam 18.34
Eki Görüntüle 3007789
Ispanağı ve yoğurdu yemedim
Pilavda 11 12 kaşık var
Yatana kadar su 2 lt geçer
E Elif_Eylul
sardunya1038
Amin İnşaAllah ben bu kadarını istemiyorum kız bu cok zayıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?