• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Azalır üzülme
Mesela en çok neyi yemeyi çok seviyorsun
Herşeyi 😁😁 kahvaltı olsun ne biliyim hamur işi olsun akşam yemeği olsun fast food hepsini severim. Dezavantajim ben yiyip yiyip kilo almayan bı insandım yani bunlar beslenme düzenimdi ve bu şekilde kilo almıyordum zaten. O yüzden bu alışkanlığı kırmak zor geliyor. Şuan baktığımda hala yediklerime göre almiyorum sabit kiloda kaldım. Doğum kilom gitmiyor sadece. O gitse metabolizma yine aynı yoksa. 15 tatilde evde değildik ailelerde neler neler yedik gram almamışım mesela

Aslında aciktiran ekmek
Ne kadar tam buğday yesekte
Ziplatiyor kan şekerimizi
Ah ah somonu sulu yemeklere banmayi özledim
🤫
Makarna,pilav,bulgur,cikolata,meyve gibi gibi bunlar hep açıktiran seyler malesef

16 Şubat menü
12:55
2 dilim ekmek
3 tane kizarmamis hamburger piliç köftesi

15:20
1 muz
1 avuç çikolatalı draje 😔

19:00
1 kase mevsim salatası
Kızartılmış tavuk patates

Su 2 lt

E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 🥰
Muzun üstüne kakao,fistik ezmesi yada bitteri erit

Herşeyi 😁😁 kahvaltı olsun ne biliyim hamur işi olsun akşam yemeği olsun fast food hepsini severim. Dezavantajim ben yiyip yiyip kilo almayan bı insandım yani bunlar beslenme düzenimdi ve bu şekilde kilo almıyordum zaten. O yüzden bu alışkanlığı kırmak zor geliyor. Şuan baktığımda hala yediklerime göre almiyorum sabit kiloda kaldım. Doğum kilom gitmiyor sadece. O gitse metabolizma yine aynı yoksa. 15 tatilde evde değildik ailelerde neler neler yedik gram almamışım mesela
Yenimi lohusasin peki
Yani 1 yıl gectimi üstünden
Doğum kilosuysa hamileykenmi aldın
Emzirirkenmi

Evet canım bende öyleyim ama karbonlu gıdalar bir süreden sonra kilo aldırıyor. Önemli olan dengeyi sağlamak mesela yarın daha hafif yersin hafiften kastım sebze salata yoğurt olması.

Yenimi lohusasin peki
Yani 1 yıl gectimi üstünden
Doğum kilosuysa hamileykenmi aldın
Emzirirkenmi
Hayır canım yeni değil 1.5 yıl oldu. Yani büyük çoğunluğunu hamileyken aldım 57 kiloydum 78 le doğuma gittim 69 um işte şuan. Emziriyorum hala. 23.ayda bıraktırmak istiyorum sütten bakalim

Hayır canım yeni değil 1.5 yıl oldu. Yani büyük çoğunluğunu hamileyken aldım 57 kiloydum 78 le doğuma gittim 69 um işte şuan. Emziriyorum hala. 23.ayda bıraktırmak istiyorum sütten bakalim
Emzirirkende normal tatlım ya.
Verirsin sen.
Bende üstünden baya zaman geçmiş zannettim.
Suyu bol iç.
Süt ister istemez şişkinlik veriyordur.
Birde emdikce bebek acıkıyorsundur

Evet canım bende öyleyim ama karbonlu gıdalar bir süreden sonra kilo aldırıyor. Önemli olan dengeyi sağlamak mesela yarın daha hafif yersin hafiften kastım sebze salata yoğurt olması.
Yarin ıspanak yemeği yapicam yanına yoğurt salata olur mutlaka ama başka bı yemek daha yaparım tabi. Sadece ıspanak yoğurt salatayla imkanı yok doymamin 🙈 yani ben evet zayiftim ama çok yerdim hep. Üniversitede 5 öğün yerdim mesela😁 yada önceki sonraki herhangi bir zamanda

Yarin ıspanak yemeği yapicam yanına yoğurt salata olur mutlaka ama başka bı yemek daha yaparım tabi. Sadece ıspanak yoğurt salatayla imkanı yok doymamin 🙈 yani ben evet zayiftim ama çok yerdim hep. Üniversitede 5 öğün yerdim mesela😁 yada önceki sonraki herhangi bir zamanda
Yok canım çorba falan da olur tabiki tek bir yemek ile doymak mumkun değil.

16.02.2022 Çarşamba yitiksifa 1. Günü

Ara 3 bardak siyah cay
1 lt su

Kahvaltı 12.10 da
1 adet kızarmış yumurta 3 ince dilim kaşar peynir 1 dilim süzme peynir 3 zeytin 1,5 adet havuç

Ara 15 de
1 fincan sade kahve

Ara 17.20
1 fincan bitki çayı

Akşam 18.34
Eki Görüntüle 3007789
Ispanağı ve yoğurdu yemedim🙈
Pilavda 11 12 kaşık var🤤

Yatana kadar su 2 lt geçer

E Elif_Eylul
sardunya1038 sardunya1038
Afiyet olsun canım 😘