- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #2.981
Kadin ne cevap vercegini şaşirdi valla kusura bakma dedimAhahahaha ah bu çocuklar çok fenaçocuktan al haberi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadin ne cevap vercegini şaşirdi valla kusura bakma dedimAhahahaha ah bu çocuklar çok fenaçocuktan al haberi
![]()
Ben zencefille limon katıp içiyordum.Kizlar süte yesil cay denkeyip, tarcin ve zencefille icen oldu mu ?
İnşallah unutmam biraz unutkanım da ama o gün gelince unutsam bile bugün bişey vardı derimBenimkide 18mart
Heee tutuyomu bari![]()
Aman öf beyin hücrelerim isyağğnnn diyorYaşıma göre erken buldum seni sen geç kaldın![]()
İnşallah unutmam biraz unutkanım da ama o gün gelince unutsam bile bugün bişey vardı derim![]()
Ben de küçükken abimin öğretmenine senin tırnakların neden bu kadar büyük demiştim veli toplantısındaKadin ne cevap vercegini şaşirdi valla kusura bakma dedim![]()
Amin canımHiçbir zaman hepimizin enerjisi eksilmesin![]()
evet kızlar o kiloları yakiyormuyuz
suspushanimcim
E Elif_Eylul
@tobotsever
@Li_zigi
@sardunya1038
@HuZuNMeLeGi
C _CikiLeta
@Chikolata_gozlum
@peritaf
@Mevsim_bahar83
M M_atruska
H a p p y (sen sadece dans et
)
Benim çocuklarımla aynı aydaAklımdabenimki de 6 eylül
![]()
Ah Eylül ahhKadin ne cevap vercegini şaşirdi valla kusura bakma dedim![]()
Benim kızlar gibi ikisi 17 aralık oglan 26 aralikBenim çocuklarımla aynı aydakızımın 13 Eylül oğlumun 18 Eylül çok istedim 2 cı doğumumfa 13 eylüle gelsin olmadı
Gencim ya beynim fazla çalışıyorAman öf beyin hücrelerim isyağğnnn diyor![]()
Süpersin canımAmin canım
Ben sabaha iyi başladım önce evi süpürüp sonra 50 sguat yaptım![]()
suspushanimcim sen nerelerdesin kuzum
![]()
Aaa ciddi misin benim küçük kizim 12 eylül dogumlu kayinbabam darbe çocuğu diyorBenim çocuklarımla aynı aydakızımın 13 Eylül oğlumun 18 Eylül çok istedim 2 cı doğumumfa 13 eylüle gelsin olmadı
Kardesimin çocugu gibi kocasi ömer halis koyduAaa ciddi misin benim küçük kizim 12 eylül dogumlu kayinbabam darbe çocuğu diyor![]()
Bir simit yemiş havası vermesede öyle avutuyoruz canimSusam yasak değil de sevmiyorum ben ya![]()
Aaaa abla ne güzelKardesimin çocugu gibi kocasi ömer halis koydu![]()
Senin doğumlar aralığa dek gelmiş hep abla annem hep der senin doğumlarin eylülde oluyor diyeBenim kızlar gibi ikisi 17 aralık oglan 26 aralik![]()
Evet canım 2017 13 Eylül kızımAaa ciddi misin benim küçük kizim 12 eylül dogumlu kayinbabam darbe çocuğu diyor![]()
Tutuyor çok güzel oluyor istersen karabiber pul biber sarımsak tozuda ekleyebilirsinBenimkide 18mart
Heee tutuyomu bari![]()