- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #2.981
Kadin ne cevap vercegini şaşirdi valla kusura bakma dedimAhahahaha ah bu çocuklar çok fena çocuktan al haberi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadin ne cevap vercegini şaşirdi valla kusura bakma dedimAhahahaha ah bu çocuklar çok fena çocuktan al haberi
Ben zencefille limon katıp içiyordum.Kizlar süte yesil cay denkeyip, tarcin ve zencefille icen oldu mu ?
İnşallah unutmam biraz unutkanım da ama o gün gelince unutsam bile bugün bişey vardı derimBenimkide 18mart
Heee tutuyomu bari
Aman öf beyin hücrelerim isyağğnnn diyorYaşıma göre erken buldum seni sen geç kaldın
İnşallah unutmam biraz unutkanım da ama o gün gelince unutsam bile bugün bişey vardı derim
Ben de küçükken abimin öğretmenine senin tırnakların neden bu kadar büyük demiştim veli toplantısındaKadin ne cevap vercegini şaşirdi valla kusura bakma dedim
Amin canımHiçbir zaman hepimizin enerjisi eksilmesin
evet kızlar o kiloları yakiyormuyuz
suspushanimcim
E Elif_Eylul
@tobotsever
@Li_zigi
@sardunya1038
@HuZuNMeLeGi
C _CikiLeta
@Chikolata_gozlum
@peritaf
@Mevsim_bahar83
M M_atruska
H a p p y (sen sadece dans et )
Benim çocuklarımla aynı ayda kızımın 13 Eylül oğlumun 18 Eylül çok istedim 2 cı doğumumfa 13 eylüle gelsin olmadıAklımda benimki de 6 eylül
Ah Eylül ahhKadin ne cevap vercegini şaşirdi valla kusura bakma dedim
Benim kızlar gibi ikisi 17 aralık oglan 26 aralikBenim çocuklarımla aynı ayda kızımın 13 Eylül oğlumun 18 Eylül çok istedim 2 cı doğumumfa 13 eylüle gelsin olmadı
Gencim ya beynim fazla çalışıyorAman öf beyin hücrelerim isyağğnnn diyor
Süpersin canımAmin canım
Ben sabaha iyi başladım önce evi süpürüp sonra 50 sguat yaptım suspushanimcim sen nerelerdesin kuzum
Aaa ciddi misin benim küçük kizim 12 eylül dogumlu kayinbabam darbe çocuğu diyorBenim çocuklarımla aynı ayda kızımın 13 Eylül oğlumun 18 Eylül çok istedim 2 cı doğumumfa 13 eylüle gelsin olmadı
Gencim ya beynim fazla çalışıyor
Kardesimin çocugu gibi kocasi ömer halis koyduAaa ciddi misin benim küçük kizim 12 eylül dogumlu kayinbabam darbe çocuğu diyor
Bir simit yemiş havası vermesede öyle avutuyoruz canimSusam yasak değil de sevmiyorum ben ya
Aaaa abla ne güzel benimkide olmayan oğluna ömer halis ismini verdiKardesimin çocugu gibi kocasi ömer halis koydu
Senin doğumlar aralığa dek gelmiş hep abla annem hep der senin doğumlarin eylülde oluyor diyeBenim kızlar gibi ikisi 17 aralık oglan 26 aralik
Evet canım 2017 13 Eylül kızımAaa ciddi misin benim küçük kizim 12 eylül dogumlu kayinbabam darbe çocuğu diyor
Tutuyor çok güzel oluyor istersen karabiber pul biber sarımsak tozuda ekleyebilirsinBenimkide 18mart
Heee tutuyomu bari