• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabah küçüğü almış eline yataktan fırladım 🤣🤣🤣kızımın telefonu varda zor geliyor bana buradaki verileri oraya taşımak değiştiririm zaten 2,3 ay sonra belkide dahada erken teselli edeyim kendimi 😂😂😂😂😂
Babam sağolsun diyorsun yani😁 kız senin minnoş kaç yaşında telefonu var🙈

Ödem atiyor canim ben bugun orucluyum yarin tüm gün yapicam kismetse
Nasil bı tarif bu canım? Ödem attırıcı başka bildiğiniz tarif veya su çay var mı kızlar? Ben akşama kadar bişey yemeyi planlamiyorum şuan.
Akşamki menüm
Mercimek çorbası ve tavuklu salata
Aralarda acikirsam ceviz salatalık falan en fazla. Ama ödem atıcı yağ yakıcı sıvı ne varsa icebilirim bu arada

Nasil bı tarif bu canım? Ödem attırıcı başka bildiğiniz tarif veya su çay var mı kızlar? Ben akşama kadar bişey yemeyi planlamiyorum şuan.
Akşamki menüm
Aralarda acikirsam ceviz salatalık falan en fazla. Ama ödem atıcı yağ yakıcı sıvı ne varsa icebilirim bu arada
1bucuk litre sütü tencereye koyuyosun kaynatinca kapatip icine sallamaysa 3 yada 4 yesil cay,tomurcuk olansa 1yemek kasigi atiyosun,10dk demleyip süzüyosun gün boyunca acıktikca onu iciyosun arti su ertesi gün protein tuketiyosun

4 yaşını doldurdu canım kart yok telde youtube izliyor bide oyun oynuyor
Vvvvvooooaaaaahhhh ciddi misin kız ben kızlara telefon hiç vermiyorum arada alıyorlar babalarınınkini🙈 doktor yasakladiktan sonra tableti kaldırdım ikisinin 1 er çizgi film hakkı var sadece onuda bilgisayardan izletiyorum 😅 ben çok mu katıyım ya izin versem yakamdan düşmezler 🙈

Akşamki menüm
Elma,tarcın,limon
Maydanoz,salatalik,limon,varsa nane
Greyfurt,nane,tarcin
Bunlar güzel ödem atiyor geceden hazirla sabah kalktiginda tüketmeye basla

Vvvvvooooaaaaahhhh ciddi misin kız ben kızlara telefon hiç vermiyorum arada alıyorlar babalarınınkini🙈 doktor yasakladiktan sonra tableti kaldırdım ikisinin 1 er çizgi film hakkı var sadece onuda bilgisayardan izletiyorum 😅 ben çok mu katıyım ya izin versem yakamdan düşmezler 🙈
Bravo yapabiliyosan canim benimki hep elinde ama son zamanlarda cani sıkıldı istemiyor bazen oyun oynayalim falan diyor

Bravo yapabiliyosan canim benimki hep elinde ama son zamanlarda cani sıkıldı istemiyor bazen oyun oynayalim falan diyor
Abla ben de önceden relakstim ama çocukların gözleri gitti ya özellikle küçüğümün ilk basta baya zor oldu da 4 ayda alıştılar artık istemiyorlar onlarda

Öyle aşırı vermiyorum canım şarjı bitince baya takmıyorum almasın diye geçen boyama kitabı falan aldım oyalansin diye bu sene okula gider zaten

Benim kızda öyle abla bugün sana iş yok diyor yani temizlik demek istiyor benimle oynayacaksın diyo 🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back