- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #2.961
Dün ben spor yaparken genemi spor genemi spor diyor banaBenim kızda öyle abla bugün sana iş yok diyor yani temizlik demek istiyor benimle oynayacaksın diyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün ben spor yaparken genemi spor genemi spor diyor banaBenim kızda öyle abla bugün sana iş yok diyor yani temizlik demek istiyor benimle oynayacaksın diyo
Geçicidir inşallah canım bizim cinste de diyabet tansiyon ne ararsan var bende tansiyon varMeyilliymiş zaten abla vesile oldu hem benim tarafımda hem de esimin tarafında var maalesef
Nazara geldim ev işi bitmiyorH a p p y yu canım çok konuşmasın diye
Mayısta 24 olucam canım unutmayın bak 17 mayısta doğum günümSen kaç yaşındaydın ikizim
Biktilar yavrucaklarDün ben spor yaparken genemi spor genemi spor diyor bana
Kız sen temizligini yap boşverNazara geldim ev işi bitmiyor
Çenem düşemiyor bugün
Hahaha sen bana geç kalmışsın ben sana erken gelmişim ikizimsuyumMayısta 24 olucam canım unutmayın bak 17 mayısta doğum günüm
AklimdaMayısta 24 olucam canım unutmayın bak 17 mayısta doğum günüm
Tersine olmasın oHahaha sen bana geç kalmışsın ben sana erken gelmişim ikizimsuyum
Abla benim büyük kızım diyorki anne senin memelerin niye böyle görünüyor spor yaparken benimkiler spor yaparken beni inceliyorDün ben spor yaparken genemi spor genemi spor diyor bana
Yaaa geçmiş olsun canım vuruyor işte bir yerdenGeçicidir inşallah canım bizim cinste de diyabet tansiyon ne ararsan var bende tansiyon var
Utandım birdenAklimda
Susam un yerine geçiyor tatlımBence baharat ekleyebilirsin
Yok kız senle benim aramda 6 yaş var sen bana geç kalmışsın 6 yılTersine olmasın o
Anammm memelerinemi bakiyorAbla benim büyük kızım diyorki anne senin memelerin niye böyle görünüyor spor yaparken benimkiler spor yaparken beni inceliyor
Yaaa geçmiş olsun canım vuruyor işte bir yerden
Susam yasak değil de sevmiyorum ben yaSusam un yerine geçiyor tatlım
Tutsun diye
Çok güldüm minosuna yaAbla benim büyük kızım diyorki anne senin memelerin niye böyle görünüyor spor yaparken benimkiler spor yaparken beni inceliyor
Yaaa geçmiş olsun canım vuruyor işte bir yerden
Benimkide 18martUtandım birden
Heee tutuyomu bariSusam un yerine geçiyor tatlım
Tutsun diye
Ahahahaha ah bu çocuklar çok fena çocuktan al haberiAnammm memelerinemi bakiyor
Gecen benim kız bitane yenge var diyorki senin popon neden bukadar kocaman olmuski
Aklımda benimki de 6 eylülBenimkide 18mart
Heee tutuyomu bari
Yaşıma göre erken buldum seni sen geç kaldınYok kız senle benim aramda 6 yaş var sen bana geç kalmışsın 6 yıl