- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #2.901
Susam koymasamGÜNÜN SAĞLIKLI TARİFİ
ISPANAKLI KREP
Bir Su Bardağı Ispanak
1 Yemek Kaşığı Susam
2 Yumurta
1 Çimdik Tuz
Tüm malzemeleri blenderdan geçiriyoruz.
En küçük gözde en kısık ateşte çok az yağladığımız tavada kapak kapatarak arkalı önlü pişiriyoruz.
afiyet olsun kızlar
Onun da saatleri var sankim öyle demiştinSu looo suuuu
İyi olmuş canim ben arada açıp dans ediyorumSporumu yapmıştım ama kalktım bu şarkıda da biraz spor biraz dans ettim çocuklarla
Teşekkür ederiz canım tarif için bende bugün deneyim ıspanak varGÜNÜN SAĞLIKLI TARİFİ
ISPANAKLI KREP
Bir Su Bardağı Ispanak
1 Yemek Kaşığı Susam
2 Yumurta
1 Çimdik Tuz
Tüm malzemeleri blenderdan geçiriyoruz.
En küçük gözde en kısık ateşte çok az yağladığımız tavada kapak kapatarak arkalı önlü pişiriyoruz.
afiyet olsun kızlar
Tamam C _CikiLetaEvet kizlar herkes kankasini bir tutsun bugün sporda ne yapabilir,menüde ne yicek bu 2gün dikkat edelim cumaya guzel eksilerle gelelim
Kendisi antidüğün çünkü hiç bir düğüne gitmek istemiyor sevmiyormuş
Bence baharat ekleyebilirsinSusam koymasamçok güzel tarif
Evet var canım 11.30 da son suyumu içeceğim 12 de kahvaltı 13,30 veya 14 civarından sonra serbestOnun da saatleri var sankim öyle demiştin
Bende seni tuttum az önce kankirellam
Evet abla güzel yakışırBence baharat ekleyebilirsin
Önemli degil canim bisey olursa sor lütfen hepimiz birbirimiz icin burdayizOlayı tamamen yanlış anlamam peki
Abowww dedim bana göre değil diyeEvet var canım 11.30 da son suyumu içeceğim 12 de kahvaltı 13,30 veya 14 civarından sonra serbest
Tarcınlı guzel oluyor ama zencefil eklemedim canimKizlar süte yesil cay denkeyip, tarcin ve zencefille icen oldu mu ?
Peki kilo vermede etkili mi?Tarcınlı guzel oluyor ama zencefil eklemedim canim
Hmmm anladım canım hadi hayırlısı inşallah devamı gelirEvet var canım 11.30 da son suyumu içeceğim 12 de kahvaltı 13,30 veya 14 civarından sonra serbest
AblammmmBende seni tuttum az önce kankirellam
Alışıyorsun kuzuAbowww dedim bana göre değil diye
Ödem atiyor canim ben bugun orucluyum yarin tüm gün yapicam kismetsePeki kilo vermede etkili mi?
InsaAllah kuzumHmmm anladım canım hadi hayırlısı inşallah devamı gelir
Ablammmm
Hmmm anladım canım hadi hayırlısı inşallah devamı gelir
Ablammmm
Alışıyorsun kuzubir de ilk yaptığım da 30 gündü ya 1. Seviye bu sefer 45 gün olacakmış 2. Seviye Ramazanın 1. Günü başlıyor 1 ay olmuş o da ramazanda bize bazı toleranslar gösterecekmiş bu seviyelerin en sıkıntılısı 1. Seviye o da alışana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?