- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #2.881
Olsun şimdi griplere de güvenmiyor kimse canım çünkü sürekli değişiyor hastalık.Önyargı çok kötü işte
Aaaaa
Ben normal griptim
Tertemiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun şimdi griplere de güvenmiyor kimse canım çünkü sürekli değişiyor hastalık.Önyargı çok kötü işte
Aaaaa
Ben normal griptim
Tertemiz
Ah ben en son 8 yıl önce kendi kinamda oynamıştım benimki kesinlikle izin vermez oynamama o yüzden pek düğüne gitmiyorumAy valla onkadsr özledim ki düğünleri oynamayı bazen açarım erik dalı roman havası oynarım evde
Hoşgeldin canımSabah-ı şeriflerimiz hayır olsun pek mükemmel hanımlar
Gidip su içelimDime ucuz atlattık
Guzel tarif canim teşekkür ederizGÜNÜN SAĞLIKLI TARİFİ
ISPANAKLI KREP
Bir Su Bardağı Ispanak
1 Yemek Kaşığı Susam
2 Yumurta
1 Çimdik Tuz
Tüm malzemeleri blenderdan geçiriyoruz.
En küçük gözde en kısık ateşte çok az yağladığımız tavada kapak kapatarak arkalı önlü pişiriyoruz.
afiyet olsun kızlar
Güzel tarif canımGÜNÜN SAĞLIKLI TARİFİ
ISPANAKLI KREP
Bir Su Bardağı Ispanak
1 Yemek Kaşığı Susam
2 Yumurta
1 Çimdik Tuz
Tüm malzemeleri blenderdan geçiriyoruz.
En küçük gözde en kısık ateşte çok az yağladığımız tavada kapak kapatarak arkalı önlü pişiriyoruz.
afiyet olsun kızlar
Hosbuldum kuzumHoşgeldin canım
Evet o beni secti yanlişi burda yapti@Mevsim_bahar83 bu hafta birbirimize karşıyız
Geçmiş olsun bu arada çok
Kiz hep tuhaf ruyalar goruyon ustunu iyi ört yatarken
Hayırdır inşallah canim
Aman bu rüya görmesinEn azından düğün görmüş ablam yaaa ban görseydi
Seninki zaten değişik valla biz eltimle iyi oynarız ablamla da akraba düğününe denk gelirsekAh ben en son 8 yıl önce kendi kinamda oynamıştım benimki kesinlikle izin vermez oynamama o yüzden pek düğüne gitmiyorum
Siz takımsınız bir olup bize karşı olacaksınız@Mevsim_bahar83 bu hafta birbirimize karşıyız
Geçmiş olsun bu arada çok
Kız dur sen sakın içme yitik sifaya başladın unutmadın dimeGidip su içelim
Rica ederim tatlımGuzel tarif canim teşekkür ederiz
Hosbuldum kuzum
Teşekkür ederim kuzuGüzel tarif canım
Kendisi antidüğün çünkü hiç bir düğüne gitmek istemiyor sevmiyormuşAman bu rüya görmesin
Seninki zaten değişik valla biz eltimle iyi oynarız ablamla da akraba düğününe denk gelirsek
Olayı tamamen yanlış anlamam pekiSiz takımsınız bir olup bize karşı olacaksınız
Su looo suuuuKız dur sen sakın içme yitik sifaya başladın unutmadın dime
Kankam gel buraya M MissHayaLetEvet kizlar herkes kankasini bir tutsun bugün sporda ne yapabilir,menüde ne yicek bu 2gün dikkat edelim cumaya guzel eksilerle gelelim
Belki de ben yanlış anlamışımdırOlayı tamamen yanlış anlamam peki