• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz bir bütün olduk çünkü ben ne alabilirim ne verebilirim kilo yani gerilme benleyken🤣😂ödemlerine kabulüm
Ödem sorunum yok benim ama yemek sorunum var diyete bir başladımmı babam gelse durduramaz 😆😆😆

Şimdi bu diyet yemek yememe uzerinemi
Yoksa iradeye sahip çıkmama durumumu
Aşarız bunu birlikte ben bize inanıyorum 🤣
Ya şöyle aslında gaza geldinmi bir hedefim oldumu kafaya takdımmı diyeti bozmam hiçbirşey bozduramaz. Sinirlenme falan filan bana işlemiyor. Ama o motivasyonu kaybetdim uzun zamandır bulamıyorum bulsam iyi olucak çünkü 10 kiloya yakın aldım vermem gerekiyor.
Şimdi başlıyorum 2-3 gün sonra hopp bozuyorum

Ya şöyle aslında gaza geldinmi bir hedefim oldumu kafaya takdımmı diyeti bozmam hiçbirşey bozduramaz. Sinirlenme falan filan bana işlemiyor. Ama o motivasyonu kaybetdim uzun zamandır bulamıyorum bulsam iyi olucak çünkü 10 kiloya yakın aldım vermem gerekiyor.
Napak peki😑

Bak işte aradığın motivasyon benim!
🤣
Olumlamalari diyetine dahil edeceğim asla geri yok tam gaz ileri gidecegiz
Kazanan biz olacağız 😍🥰😇

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back