- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #2.721
Yaparız dimi ay hemen yapalım heyecanlandımYaparsın canım sen ne kilolar verdik yine veririz birlikte sen yeter ki inan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaparız dimi ay hemen yapalım heyecanlandımYaparsın canım sen ne kilolar verdik yine veririz birlikte sen yeter ki inan
Tamam o zaman cumaya kadar ye cuma günü startÇıktı çıkmaz olurmu. Ben halimden memnun değilim zayıflamak istiyorum.
Sen kendini biliyosun bizde seni,zaten azimlisin yaparsinda taktimi kafayaYok cumaya kadar duramam gaza geliyorum yavaş yavaş gidip internetden zayıflayanlara bakıyım azcık uyumadan tam gaz olsun
Yaparsın kuzu ya senin için 10 kilo ne cerezYaparız dimi ay hemen yapalım heyecanlandım
YaaTamam o zaman cumaya kadar ye cuma günü start
İnçallah bak gece gece gazlandım bu defa olacak inşallah. Bozmak yok hep birlikte başarıcazSen kendini biliyosun bizde seni,zaten azimlisin yaparsinda taktimi kafaya
İnşaAllah canımİnçallah bak gece gece gazlandım bu defa olacak inşallah. Bozmak yok hep birlikte başarıcaz
Yarın başlıyorum. Cumaya kadar 65 olurumTamam o zaman cumaya kadar ye cuma günü start
Neee ciddimisin 65mi kiz kacsinkiYarın başlıyorum. Cumaya kadar 65 olurum
Yokya 60 61im en fazla öylesine dedim yerim yaniNeee ciddimisin 65mi kiz kacsinki
Heee anladimYokya 60 61im en fazla öylesine dedim yerim yani
Vitamin değerlerine baktirdınmiYarın başlıyorum. Cumaya kadar 65 olurum
Iyi geceler canımYarin sabah görüşmek dileğiyle
Güzel İnsanlar
Güzel kalbinizden öpüyorum
Tanıştığıma çok memnun oldum
Rabbim muhabbetimizi daim etsin
Ben de öyleydim canım insaAllah sen de toparlarsın biran önceYa şöyle aslında gaza geldinmi bir hedefim oldumu kafaya takdımmı diyeti bozmam hiçbirşey bozduramaz. Sinirlenme falan filan bana işlemiyor. Ama o motivasyonu kaybetdim uzun zamandır bulamıyorum bulsam iyi olucak çünkü 10 kiloya yakın aldım vermem gerekiyor.
Şimdi başlıyorum 2-3 gün sonra hopp bozuyorum
2 popoya sopa her derde devaNapak peki
Sağol kuzumHadi bakalım hayırlı olsun niyetin canım
İyi geceler canım
Evet canım benim içinde durum aynı hadi bakalım son kez başlayalım sonra spor ile koruma yaparız
Iciliyor canımKuzu senin diyette kahveden önce su iciyormusun sabah .
Bağırsaklar çalışsın diye .
Ha şöyle neymiş o salmalar falan senin gibi birine yakisiyor mu sen neler neler verdin oooo 10 kilo neymişİnçallah bak gece gece gazlandım bu defa olacak inşallah. Bozmak yok hep birlikte başarıcaz
Iyi geceler tatlımIyi geceler kizlar yatayim ben
İyi geceler abla . Bende gidip yatayımIyi geceler kizlar yatayim ben
İyi geceler canım bende Bebeyi uyutmaya calisiyorumIyi geceler kizlar yatayim ben
Yok baktırmadım. Baktırsam iyi olacak aslındada tembellik yapıyorumVitamin değerlerine baktirdınmi
Hormonlarada
Çok bilmiş gibi yazıyorum ama
Bende mesela hashimoto var benim metabolizma hızlı çalışıyor. O yüzden dengelemeye çalışıyorum.
Belki çok yemekle alakası yok .