Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hosbuldum kizlarr
Acikcasi son 1 aydir baya dusunup hesaplamadan yedim 1 kg bile fark etmedi sukur ama hemen dengelemem lazim napiyorsunuz peki
Yarın tartılıp kilo bildirimi yapalımmı ilk önce,hergun günün hareketi paylasalım ve kim ne isterse hangi spor iyi gelirse yapalim belirleyelim olurmu liste yapicam ben yarin ilk sayfaya kural koyup devam ederiz

Yarın tartılıp kilo bildirimi yapalımmı ilk önce,hergun günün hareketi paylasalım ve kim ne isterse hangi spor iyi gelirse yapalim belirleyelim olurmu liste yapicam ben yarin ilk sayfaya kural koyup devam ederiz
Ben bugun tartildim 60.3 ama toktum kendi tartim dijital degil ama acken tartilirim gene de insallah
Benide alin araniza bakalim belki biraz gaza gelirim uyarim size
Sukur bugun koca dilim pasta yemistim 🤣🤣 sanirim benden bi cacik olmicak ama denemeye deger

Ben bugun tartildim 60.3 ama toktum kendi tartim dijital degil ama acken tartilirim gene de insallah
Sukur bugun koca dilim pasta yemistim 🤣🤣 sanirim benden bi cacik olmicak ama denemeye deger
Iyi yemissin afiyet olsun canım🥰
Acken wc sonrasi alalım tartilari
Menü paylasimi gün bitiminde yaptigimiz sporlar

Oh oh güzel sen hazirsin 🤣
Aynen ac kalmali diiyetler sevmem 😂
Ya kendini bilen insan için dengeli gitmek en iyisi ama zayıflamak sporda kas yapmak istiyorum diyen de ona göre yesin bence. Benim düşüncem bu yönde aç kalıp zayiflanmaz kasten gider önemli olan yağdan gitsin bir tabakta et/tavuk/köfte de olsun salata da pilav da ama ölçülü olsun.
Tamam anlaştık yarın senin tartının resmini paylaşırım ama 😉
Kız ne istiyon benim tartimdan benim kendime hayrım yok yedim sistim 🤣🤣🤣🤣

Kahvaltiida ne yiyorsunuz sayfalar baya var donemedim
Ben genelde
Yumurta,peynir,7zeytin,yesillik
Bugun 1meyve,2yumurta,2dilim ekmek,peynir yedim mesela
Değiştiriyorum bu aralar,gecen sabah yogurt hurma yedim

Ben genelde
Yumurta,peynir,7zeytin,yesillik
Bugun 1meyve,2yumurta,2dilim ekmek,peynir yedim mesela
Değiştiriyorum bu aralar,gecen sabah yogurt hurma yedim
Kahvaltı güzelmiş bende arada yulaf meyve yoğurt yaparım.

Tamamda ne yiceniz
Kibrit kutusu kdr peynir 3 zytin yazariniz
Ben bi gelirim sucukli yumurtayla olnaz 🤣
Ben sucuklu yumurta da yiyorum mesela üç yuvarlak dilim sucuğu ikiy bölüp çok az yağda kendi yağını salıyor zaten bir yumurta kırıp kapağı kapıyorum oh mis 🤣🤣🤣🤣

Tamamda ne yiceniz
Canım ince olmak istiyorsan mesela belinde kalinlasma varsa ona göre ye spor yap bende 60 kilodayım şu an ama belim kalın karbonhidrati azalticam ve şekeri. Ona göre beslenme hazırlamam lazım.

Tamamda ne yiceniz
Bana doktor kibrit kutusu demiyorki,2dilim veriyor misal yumurta 1 tane 2dilim peynir sucukluda olur tostta olur😙

Oh oh güzel sen hazirsin 🤣

Ya kendini bilen insan için dengeli gitmek en iyisi ama zayıflamak sporda kas yapmak istiyorum diyen de ona göre yesin bence. Benim düşüncem bu yönde aç kalıp zayiflanmaz kasten gider önemli olan yağdan gitsin bir tabakta et/tavuk/köfte de olsun salata da pilav da ama ölçülü olsun.

Kız ne istiyon benim tartimdan benim kendime hayrım yok yedim sistim 🤣🤣🤣🤣
Benden iyidir senin tartı 😉
Ben karışmam anlaştık artık E Elif_Eylul not aldın mı 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X