- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
Aslında kolay ama diyetler sıkıyor insanı sonra yemeğe saldiriyoruz. İstediğimizi ölçülü yiyelim en iyisi bir de hareket yapalım.Supermis cnku bende ac duramiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında kolay ama diyetler sıkıyor insanı sonra yemeğe saldiriyoruz. İstediğimizi ölçülü yiyelim en iyisi bir de hareket yapalım.Supermis cnku bende ac duramiyorum
Yarın tartılıp kilo bildirimi yapalımmı ilk önce,hergun günün hareketi paylasalım ve kim ne isterse hangi spor iyi gelirse yapalim belirleyelim olurmu liste yapicam ben yarin ilk sayfaya kural koyup devam ederizHosbuldum kizlarr
Acikcasi son 1 aydir baya dusunup hesaplamadan yedim 1 kg bile fark etmedi sukur ama hemen dengelemem lazim napiyorsunuz peki
Ben bugun tartildim 60.3 ama toktum kendi tartim dijital degil ama acken tartilirim gene de insallahYarın tartılıp kilo bildirimi yapalımmı ilk önce,hergun günün hareketi paylasalım ve kim ne isterse hangi spor iyi gelirse yapalim belirleyelim olurmu liste yapicam ben yarin ilk sayfaya kural koyup devam ederiz
Aynen ac kalmali diiyetler sevmemAslında kolay ama diyetler sıkıyor insanı sonra yemeğe saldiriyoruz. İstediğimizi ölçülü yiyelim en iyisi bir de hareket yapalım.
Tamam anlaştık yarın senin tartının resmini paylaşırım amaYe kız valla saymam lokmalarini
Iyi yemissin afiyet olsun canımBen bugun tartildim 60.3 ama toktum kendi tartim dijital degil ama acken tartilirim gene de insallah
Benide alin araniza bakalim belki biraz gaza gelirim uyarim size
Sukur bugun koca dilim pasta yemistim sanirim benden bi cacik olmicak ama denemeye deger
Kahvaltiida ne yiyorsunuz sayfalar baya var donemedimIyi yemissin afiyet olsun canım
Acken wc sonrasi alalım tartilari
Menü paylasimi gün bitiminde yaptigimiz sporlar
Oh oh güzel sen hazirsinBen bugun tartildim 60.3 ama toktum kendi tartim dijital degil ama acken tartilirim gene de insallah
Benide alin araniza bakalim belki biraz gaza gelirim uyarim size
Sukur bugun koca dilim pasta yemistim sanirim benden bi cacik olmicak ama denemeye deger
Ya kendini bilen insan için dengeli gitmek en iyisi ama zayıflamak sporda kas yapmak istiyorum diyen de ona göre yesin bence. Benim düşüncem bu yönde aç kalıp zayiflanmaz kasten gider önemli olan yağdan gitsin bir tabakta et/tavuk/köfte de olsun salata da pilav da ama ölçülü olsun.Aynen ac kalmali diiyetler sevmem
Kız ne istiyon benim tartimdan benim kendime hayrım yok yedim sistimTamam anlaştık yarın senin tartının resmini paylaşırım ama
Daha akşam üstü açıldı sayfa canım bizde yarın baslicazKahvaltiida ne yiyorsunuz sayfalar baya var donemedim
Ben geneldeKahvaltiida ne yiyorsunuz sayfalar baya var donemedim
Tamamda ne yicenizDaha akşam üstü açıldı sayfa canım bizde yarın baslicaz
Kahvaltı güzelmiş bende arada yulaf meyve yoğurt yaparım.Ben genelde
Yumurta,peynir,7zeytin,yesillik
Bugun 1meyve,2yumurta,2dilim ekmek,peynir yedim mesela
Değiştiriyorum bu aralar,gecen sabah yogurt hurma yedim
Cekiyorum 00.00 daBundan sonra ağzına çek Tuba
Ben sucuklu yumurta da yiyorum mesela üç yuvarlak dilim sucuğu ikiy bölüp çok az yağda kendi yağını salıyor zaten bir yumurta kırıp kapağı kapıyorum oh misTamamda ne yiceniz
Kibrit kutusu kdr peynir 3 zytin yazariniz
Ben bi gelirim sucukli yumurtayla olnaz
Degistirmek en mantıklısı sonra biryerde kalıyosun tıkaniptaKahvaltı güzelmiş bende arada yulaf meyve yoğurt yaparım.
Canım ince olmak istiyorsan mesela belinde kalinlasma varsa ona göre ye spor yap bende 60 kilodayım şu an ama belim kalın karbonhidrati azalticam ve şekeri. Ona göre beslenme hazırlamam lazım.Tamamda ne yiceniz
Bana doktor kibrit kutusu demiyorki,2dilim veriyor misal yumurta 1 tane 2dilim peynir sucukluda olur tostta olurTamamda ne yiceniz
Benden iyidir senin tartıOh oh güzel sen hazirsin
Ya kendini bilen insan için dengeli gitmek en iyisi ama zayıflamak sporda kas yapmak istiyorum diyen de ona göre yesin bence. Benim düşüncem bu yönde aç kalıp zayiflanmaz kasten gider önemli olan yağdan gitsin bir tabakta et/tavuk/köfte de olsun salata da pilav da ama ölçülü olsun.
Kız ne istiyon benim tartimdan benim kendime hayrım yok yedim sistim
Evet bakalım zaten oruçta tutarsak hepten değişecek sasiracak vücutDegistirmek en mantıklısı sonra biryerde kalıyosun tıkanipta
Anlastik yazdim