• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yitik sifanin faydasi oldu mu size ? Biz de esimle yapalim diyoruz da ,
Oldu tabi canım ah ah🙁 1. Seviyede 10 kilo verdim 40 gün de 😓 bırakınca geri aldım cok üzgünüm 😪 o kadar çok faydası var ki hem fiziksel hem de ruhsal rahatliyor insan gece uykuların düzene giriyor misal ben uyurken hep ağzım açık uyurdum yitiksifaya basladiktan sonra burnum nike rahatladı tertemiz hissediyorsun cildin güzelleşiyor bedenin küçülüyor ben 44 bedenden 40 38 bedene inmiştim kesinlikle tavsiye ederim🤗 istersen bugün akşam beraber niyet edelim😊 ben telegram yükledim akşam 21 de toplu niyet olacakmış eşinle katıl istersen canım ☺

Oldu tabi canım ah ah🙁 1. Seviyede 10 kilo verdim 40 gün de 😓 bırakınca geri aldım cok üzgünüm 😪 o kadar çok faydası var ki hem fiziksel hem de ruhsal rahatliyor insan gece uykuların düzene giriyor misal ben uyurken hep ağzım açık uyurdum yitiksifaya basladiktan sonra burnum nike rahatladı tertemiz hissediyorsun cildin güzelleşiyor bedenin küçülüyor ben 44 bedenden 40 38 bedene inmiştim kesinlikle tavsiye ederim🤗 istersen bugün akşam beraber niyet edelim😊 ben telegram yükledim akşam 21 de toplu niyet olacakmış eşinle katıl istersen canım ☺
Esimle bir konusayim bakalim.
Bir arada yapmistik , o bayagi surdurdu 2 ay yapmisti. Neler yeniyor yenmiyor bakayim. Adresi atabilir misin rica etsem ?

Selam kızlar
Hava harikaydı dışarı çıktık çocuklarla, azonce geldik ❤️ şimdi bebeyi uyutma zamani
Hosgeldin canim iyi olmus cocuklarla çıkman🤩
Eki Görüntüle 3006734

Ahmet apa yeni takvimi yayınlamış 😍
Hadi hayırlısı 🥰
Günaydin ,muhabbetiniz enerjiniz daim olsun.

Bugun niyetliyim. Spora cok yüklenmeyecegim yaparsam yürüyüs yaparim.
Günaydın canım Allah kabul etsin inşaAllah 🥰
Bende niyetliyim birazdan yarımsaat leslie yapcam aksama yaparsin sende
Oh eksili eksili bayailirim.😋 Ellerine saglik simdiden afiyet olsun.
Sagol canim 🥰

Esimle bir konusayim bakalim.
Bir arada yapmistik , o bayagi surdurdu 2 ay yapmisti. Neler yeniyor yenmiyor bakayim. Adresi atabilir misin rica etsem ?
Canım sayfayı paylasmaya çalıştım ama olmadı 😓 google a gir ahmet apa yaz kendi sayfası çıkıyor üye olun telegram adresi çıkıyor zaten o bağlantıya tıklayınca telegram grubuna giriyorsun🤗

O baslatti banane ortmenim kız ona :mad:

:KK70: :KK70:
😂😂😂😂
Kolay gelsin canim 🤭
💋💋💋💋
Eki Görüntüle 3006734

Ahmet apa yeni takvimi yayınlamış 😍
Oh oh hazırlıklar başlasın 🎉🎉🎉🎉
Günaydin ,muhabbetiniz enerjiniz daim olsun.

Bugun niyetliyim. Spora cok yüklenmeyecegim yaparsam yürüyüs yaparim.
Günaydın canım 💞
Günaydıni kalmadı kızlar iyi oglenler😂😂
Nasılsınız
Ben iyiyim canım sen nasılsın 🤗

Spor yapmak zorunlumu. @Li_zigi
Spora 1 ay sonra başlayacağım. 🤣(tembellikten)
Ben anca menülerimi atabilirimde.
Birde sağlıklı tarifler.
Hosgeldin canim 🥰
Spor hayatimiza dahil edersek tabiki daha güzel olur kilon nasil ne durumdasin

Hosgeldin canim 🥰
Spor hayatimiza dahil edersek tabiki daha güzel olur kilon nasil ne durumdasin
Hoşbuldum teşekkür ederim 🥰
Spora gidiyordum reformer pilatese.
Menuskusum var dizimde 1 ay ara vermem lazım.
Sonra devam edeceğim .
Kilo problemim yok .Boy:1.62 Kilo:50
Bu tür sağlıklı beslenme,diyet sayfalarını seviyorum. Takip ediyorum. Motive oluyorum.Motive etmeye çalışıyorum. Fikir ediniyorum.Fikir alışverişi yapıyorum.
Değişik sağlıklı tarifleri seviyorum.
En büyük zaafım şeker.
Onu kısmen hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum.
Regl dönemleri kontrol edemiyorum. 🤣
Sonra ipin ucu kaçıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back