Yeditepe Psikoloji ???

Prenseselsa

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
11
0
30
Arkadaslar Yeditepe Psikoloji bolumu hakkinda ne dusunuyorsunuz? Bu konuda kafam cok karisik. Sizce gereksiz bir tercih mi?

Yeditepede pdr okuyorum ve bence gerçekten her yönden çok iyi bir üniversite. Şöyle bir algı var herkeste
devlet üniversiteleri özel üniversitelerden çok daha iyi. Hayır kesinlikle katılmıyorum ve birçok eğitimcide beni destekler. Artık devlet üniversiteleri hatrı sayılır çok bilindikler hariç çok da iyi değil. Özel üniversiteler dil eğitimi açısından da çok iyiler. Ücretli veya yüzde 50 burslu okuyacaksan bile fiyatları öyle yüksek değil bence aylara bölündüğünde. Yaşadığın şehirden başka bir şehire okumak için gitsen emin ol daha büyük meblaalar gidecek. Yeditepeye gelirsek okulumu seviyorum ve kampüsü de çok güzel. Netten bakabilirsin ya da bizzat gelip ziyaret edebilirsen, o kampüsün havasını solursan burada okumak istiyorum diyeceksin eminim. Her tipten öğrencisi mevcut. Çok zengininden orta hallisine, çok gösterişlisinden en mütevazisine.. Onun için kendine denk arkadaşlar edinmen de çok olası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…