- 9 Ekim 2020
- 797
- 1.078
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Kişi engelleme var mı bu sitede. Konu sahibini engellemek istiyorumçok acıktığımda elimde olmadan yiyorum ve ben artık yediklerimi kusmaya krar verim bunu evde nasıl yaparım
denedim olmuyorBoğazına parmak sok
Parmak atçok acıktığımda elimde olmadan yiyorum ve ben artık yediklerimi kusmaya krar verim bunu evde nasıl yaparım
Göz ardı etme vardı sankiKişi engelleme var mı bu sitede. Konu sahibini engellemek istiyorum
Daha uzun dene hemen çekme parmağını kalsın bir müddet boğazındadenedim olmuyor
çok acıktığımda elimde olmadan yiyorum ve ben artık yediklerimi kusmaya krar verim bunu evde nasıl yaparım
İlgi çekme çabaların sıktı artık ya.çok acıktığımda elimde olmadan yiyorum ve ben artık yediklerimi kusmaya krar verim bunu evde nasıl yaparım
Kolunu soksun hatta. Belki midedekilere eliyle direk ulaşır ahahahahahDaha uzun dene hemen çekme parmağını kalsın bir müddet boğazında
çok acıktığımda elimde olmadan yiyorum ve ben artık yediklerimi kusmaya krar verim bunu evde nasıl yaparım
Vanessa bu söylediğiniz çok sağlıksız ve sakıncalı, yeme bozukluğunuz var ve bu bozukluğu başka bir bozukluk olan bulimiayla çözüm bulamazsınız, bulunduğunuz şehirdeki devlet hastanelerinde psikoloji servisi var mı diye araştırın ve uzman desteği alın.çok acıktığımda elimde olmadan yiyorum ve ben artık yediklerimi kusmaya krar verim bunu evde nasıl yaparım