A Amemonya Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2019 313 273 38 10 Şubat 2020 Konu Sahibi Amemonya #1 Arkadaşlar selam, doktora yapmak isteyen bir arkadaşım var ve yds sınırında kalmak istemiyor,yds ye evden hazırlanması için önerisi olan var mı?
Arkadaşlar selam, doktora yapmak isteyen bir arkadaşım var ve yds sınırında kalmak istemiyor,yds ye evden hazırlanması için önerisi olan var mı?
zeynones Nirvana Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2014 17.656 31.594 12 Şubat 2020 Konu Sahibi Amemonya #2 Akın dil in online derslerine bakabilir bence kaynakları da gönderiyorlar.
pofu Karma Astrolog Kayıtlı Üye 18 Şubat 2010 15.832 19.766 15 Şubat 2020 Konu Sahibi Amemonya #3 Amemonya .!.: Arkadaşlar selam, doktora yapmak isteyen bir arkadaşım var ve yds sınırında kalmak istemiyor,yds ye evden hazırlanması için önerisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... tek başına kitapla zor oluyor, ben de suat gürcanın kaynakları var ama videolarını da bulmuştum.. ama nedense çalışırken sıkılıyorum ercüment cem çuhadar var, youtube da videoları var biraz, bi onu dinle derim, kaynakları da mevcut sitesinde
Amemonya .!.: Arkadaşlar selam, doktora yapmak isteyen bir arkadaşım var ve yds sınırında kalmak istemiyor,yds ye evden hazırlanması için önerisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... tek başına kitapla zor oluyor, ben de suat gürcanın kaynakları var ama videolarını da bulmuştum.. ama nedense çalışırken sıkılıyorum ercüment cem çuhadar var, youtube da videoları var biraz, bi onu dinle derim, kaynakları da mevcut sitesinde