aaaa neden ? ama ben ürünlerimi nerede satacağım? girişimciler kısmında el emekleri tarzı var ?başka yer varsa orada konu açabilirim?
ikinci ellerde kar yok mu
nci ellerde kar yok mu
bence editörle görüşün sizi doğru yere yönlendirir.elimde abiye kıyafetım var hiççç giymedim şimdi buraya koysam urun sıfır dıe satamaz mıyım yoksa aldım ama gıymesemde ıkıncı ele mı gırer yıne de hayrına vercek degılım en az 100 lira karım olacak .. ama satıs yok :):):) nası oluyo?
elimde abiye kıyafetım var hiççç giymedim şimdi buraya koysam urun sıfır dıe satamaz mıyım yoksa aldım ama gıymesemde ıkıncı ele mı gırer yıne de hayrına vercek degılım en az 100 lira karım olacak .. ama satıs yok :):):) nası oluyo?
cok tskler cnm saol...bence editörle görüşün sizi doğru yere yönlendirir.
ben bugun bir kargo gönderdim 189 tl ye aldığım ayakkabıyı 40 tl ye sattım bu nasıl bir kar ? ben gidip 20 tl ye alıp 50 tl ye satmıyorum mesela az kullanılmıştır yada alıyorum bazen etiketiyle gönderiyorum ama ürün yarı fiyatı oluyo paketi açılmış vs. burda birbirmizin ihtiyaçlarını karsılıyoruz bir nevi işi gücü bırakıp ben kk dan bu ayki maaşı çıkartim diye düşünmüyorum kar amaçlı biryer değil yani. Bazı arkadaşlar oluyo ki kargo ücretini biz ödüyoruz ya da o ödüyo bu şekilde jestler yapıyoruz elimize geçen para 10 20 tl oluyo .. ben sadece evdeki fazlalıklardan kurtulmak için koyuyorum mesela. İhtiyacım olan birşey oluyo takas yapıyoruz para alışverişi olmuyo bu şekilde burdaki sistemm...
su an bıseye ıhtıyacım olsa merak etme bu urune takasta yaparım ama yok o yuzden ne dıe bos yere takas yapayım..