Yazz doum kontrol hap ve ibh

2. kutumu başladım ama bacaklarım çok kaşınıyor. bı kutu bitince bırakıcam ya. dayanamıyorum kaşınmaya. acaba alışırmı vücudum offf...

ara kanamam olmamıştı haptan çok memnundum. adet agrımı kökten çözdü yıllarca süren adet sancım bitmişti çok mutluydum. birde kaşıntım olmasa idi...

ne yapayım sizce.. yardım edin...

bende 3.kutuya kadar sorun yoktu.
bu ay 3.kutuya başladığımda koyu kahve akıntı geldi 2 gün devam etti 3.gün az bi kanama oldu bugün 5.günüm az az kanamam devam ediyor böyle olan var mı?

ben yazz kullnıyorum 3. kutudayım ilk kutuda adetim 1 ay sürdü sinir bi durum 2. kutuda doktor ilk 3 gün 3er tane içirdi adetim kesilsin diye düzene girdi şimdi 3. kutudayım 14. günde kanamam başladı anlamış değilim doktora başvurcam ama aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı?? hapı değiştirmeyi düşünüyorum ya da bırakacağım

pufff ben çikolata kistinden amelyat oldum tedavi amaçlı verdi 2, kutuya başlayacağım herşeye çok çabuk sinirleniyorum ve kolay kolay ağlamayan ben çok sulu göz oldum amelyatın da etkisi diyorlar ya da ilacın bilemiyorumm..Onun dışında ilaçtan zarar görmedim her bünyede farklı etkiler gösteriyor sanırım..

ayakta oluşan ağrı ilacın yan etkilerinde yazıyor bu durumda ilacı bırakın yazıyor ilacın yan etkileri bölümünü okumanızı tavsiye ederim benimde ayak ağrılarım başladı geceleri uyuyamıyorum ve ilaca bağlıyorum..ilacı bırakmayı düşünüyorum...ayrıca lekelenme durumu bu ilacta da mevcut 3. kutudayım ve lekenme başladı umarım aynı sorunu yaşamazsınız

Aynen bende de kutunun 14.günü ara kanama başlıyordu. 4.kutuya kadar vücut alışır diye devam ettik. 4.kutuda da aynı sorunu yaşayınca doktorum bu ilaç sana uymadı diyerek 5.kutuya başlatmadı. 2 ay hap kullanmayacağım, sonra başka ilaç yazacak.

cevabın için teşekkür ederim. Aynı şekilde benimde doktora gitmem gerekiyor sanırım sırf kanama ile kalsa tamam ama ayak ve göğüs ağrılarım arttı benim de ilacı bırakmam gerek sanırım
yan ektisi en az olan ilaç güya ama bütün ektilerini yaşadım.

Bende ara kanamanın haricinde, göğüslerde dolgunluk oluşmuştu ama bundan şikayetimde yoktu kaydirigubbakcemile3 şimdi ilacı bıraktım, göğüslerim küçülecek diye üzülüyorum kaydirigubbakcemile3

merhaba ben 2 ay kullandım bu ay 3.kutuma basladım yazz 24+4 e..
yasminde kullanmıstım ama onun yan etkileri daha fazlaydı çok stres yapıyordu bu hapta daha rahatım ama 2.aydan sonra adetime yakın leke geldi 1 hafta kadar sonra kanama basladı ben adet oldugumu anlamadım bile.saçma bir durum oldu.bu kutu bittikten sonra bırakacagım kullanmayı.ayrıca dogum kontrol haplarının çogu beyin sinirlerine zarar veriyormus yasanmıs olay var.

merhaba arkadaşlar
5ay önce çıkolata kistinden açık ameliyat oldum.kistler tekrarlayan cinsten oldukları için doktorum çok uzun bi süre yazz adlı doğum kontrol hapını kullanmam gerektiğini söylediği.ama nasıl kullanılacağını sormayı unutmuşum kullanıp da bilen var mı acaba detaylı şekilde yazarsanız sevinirim..şimdiden teşekkür ederim.sağlıklı günler!

Kullanma kılavuzunda yazıyor ama yinede söyleyeyim. Her günün belirli bir zaman diliminde (sabah yada öğlen yada akşam gibi) günde 1 tane içiyorsun. Adetinin ilk günü başlıyorsun ve kutu bittiğinde hiç ara vermeden yenisine başlıyorsun. Kutunun içindeki 4 adet beyaz hapı almaya başladığında adet oluyorsun.

çok teşekkür ederim...

bende 3.kutumdayım bırkmayı düşünüyorum yazı ama sonra napıcam bilmiyorum bi fikri olan var mı?

1,5 - 2 ay ara verip başka bir ilaca başlayacaksın başka çare yok Bu 2 ay boyunca da başka kontrol yöntemi uygulayacağız artık, yapacak bir şey yok.. Off hap kullanmak rahattı yaa şimdi prezervatifle uğraşacağız

arkadaşlar,
yaklaşık bir aydır yajj doğum kontrol hapı kullanıyorum..regleme 3 gün kaldı, pembe haplarda bitmek üzre..2 gündür bende ara ara kahverengi bir akıntı geliyor... hap mı yapıyor acaba? birde yajj ı kullanmaya başladığım zaman sigarayı bırakmıştım..yaklaşık 6 aydır içmiyordum.. son 15 gündür sigarada içiyorum..ürktüm açıkçası. sigaranın çok etkisi olur mu doğum kontrol haplarına..
yanıtlarsanız çok sevineceğim ????

ara kanama olması normaldir ilk ayda korkulacak bişey yok beyaz hapların ikincisinden sonra adet olman büyük olasılık...ancak sigara içmeni tavsiye etmiyorum korunma amaçlı bi yan etkisi olmaz ancak vücuduna zarar veirrsin.kullanma kılavuzunda da sigara içilmemesi gerektiği yazıyor zaten. ben 3. kutumda bırkamak zorunda kaldım çünkü ara kanamalr başladı bana yaramadı ilaç ve halen adet olmaya devam etmekteyim bu nedenle artık doğum kontrol hapı kullanmayacağım başka çarelere müracaat çinkü 16 gündür adet oluyorum ve çok sinir bi durumkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…