Yazz 24+4 hakkında bilgisi olanlar...

ayddilekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
63
0
36
Bursa
merhabalar benim bikaç sorum olacak tam olarak nereye yazmam gerektiğini bilmediğim için konu açtım.. Bugün adetimin 3.günü yazz24+4 başladım birleşme 18 gün sonra olacak ek korunmaya gerek varmı herkes farklı şeyle söylüyor eczacım gerek yok diyor doktorum korun diyor ilacın kitapçığında adetin 2 ile 5. Günleri arasında başlanması durumunda sadece 7 günlük ek korunma gerekli yazıyor kafam gerçekten çok karışık kadın olmak çok zor çokkk kullananlara bir sorumda son 4 beyaz hapı kullanırken ilişkiye girsek ekstradan korunmaya gerek varmı ???:18:

ben 3 ay oldu bıraktım,2 sene yazz kullandım.ilk kutuda mutlaka ek yöntem kullan,son 4 beyaz hapta gerek yok,zaten adetinin zamanı oluyo.hiç ara vermeden hep içiyosun onu.yani son beyaz hapın gününde yeni kutu al,bittiği günden hemen sonra iç.ama ilk ay kesinlikle ek yöntem kullan,çünkü eczacı gebe kalmıycak,senin kalma ihtimalin var,onların tuzu kuru:)

selam kızlar. bende yazz 24+4'ü kullanıyorum. evliyim ve korunmak için kullanıyorum, adetimin ilk günü başladım ve hergün aynı saatte kaçırmamak şartıyla içtim. ilacın 7. gününde korunmasız ilişkiye başladık eşimle. 2 hafta oldu şuanda bi sorun yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…