- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
-
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
Canım ben çok yere sordum hepsi kalktığını söyledi. Senin sorduğun yer de sipariş vermiş ama muhtemelen gelmeyecek. Alırsan bana haber ver yine de..Merhaba tatlım şimdi eczaneden çıktım yaz istedim ellerinde yokmuş firmaya siparis vermişler pazartesi alcam piyasadan kalktı mi diye de sordum Hayır kalkmadı dedi bilgine subayın dedim ☺
Tamam canım haber veririm merak etme korkutuyorsun beni başka hapa gecemem anne gecememm yazz olsun benim olsun işte o kadar ☺Canım ben çok yere sordum hepsi kalktığını söyledi. Senin sorduğun yer de sipariş vermiş ama muhtemelen gelmeyecek. Alırsan bana haber ver yine de..
Hapı aldım suan tatlım hap kalkmamış piyasadan senin sorduğun yer getirtmiyordur belkide.Canım ben çok yere sordum hepsi kalktığını söyledi. Senin sorduğun yer de sipariş vermiş ama muhtemelen gelmeyecek. Alırsan bana haber ver yine de..
Ama ben tek bir yere sormadım ki.. Allah Allah çok sinir oldum şimdi.. Yeni aldığım ilaç beni kötü yaptı, depresif oldum ve sıkıntı basıyor sürekli.. Gitmediğim eczanelere de sorayım, gerçi bu ay geçti artık aldığım ilacı bitircem.Hapı aldım suan tatlım hap kalkmamış piyasadan senin sorduğun yer getirtmiyordur belkide.
Senin suan kullandığın ilacı bana da verdi yazz dan farkı yok dedi ben istemedim yazz getirdiler işte onu aldım başka yerlere de sor canım mutlaka vardır tada telefonla ara internetten bulunduğun yerde eczaneleri. Sorarak git derim kalsaydı bende alamazdimAma ben tek bir yere sormadım ki.. Allah Allah çok sinir oldum şimdi.. Yeni aldığım ilaç beni kötü yaptı, depresif oldum ve sıkıntı basıyor sürekli.. Gitmediğim eczanelere de sorayım, gerçi bu ay geçti artık aldığım ilacı bitircem.
Aynen canım ankarada bütün eczanelerde var kalkmasın bu ilaç lutfeeeenn ☺Kizlar ben de dun basladim yazz a. Ankarada nerde sorduysam vardi.eczaci ozellikle bunu onerdi.diger haplarda hormon esit seviyedeymis.bunda her gune farkli seviye hormon varmis. Dusun dedi ilk hafta cok hormona ihtiyac yokken yumurtlama doneminde cok fazla olur.bu da ona gore yapilmis dedi
Kizlar ben de dun basladim yazz a. Ankarada nerde sorduysam vardi.eczaci ozellikle bunu onerdi.diger haplarda hormon esit seviyedeymis.bunda her gune farkli seviye hormon varmis. Dusun dedi ilk hafta cok hormona ihtiyac yokken yumurtlama doneminde cok fazla olur.bu da ona gore yapilmis dedi
Yoktan yere 2 yıllık ilacımi değiştirdim. Hormonlarım altüst oldu yaa.. İnşallah bir dahaki aya bulurum.Aynen canım ankarada bütün eczanelerde var kalkmasın bu ilaç lutfeeeenn ☺
Yoktan yere 2 yıllık ilacımi değiştirdim. Hormonlarım altüst oldu yaa.. İnşallah bir dahaki aya bulurum.
Canım bir gez olacağını sanmıyorum, benim de biraz ritim bozukluğu var. 2 yıldır kullanıyorum yazi bir şey olmadı.Kızlar bişey soyluycem benim bundan bi 6 yıl kadar önce kalpte ritim bozukluğu vardı 2 yıl ilaç kullanmıştım geçti şimdi kontrolume de gittim gayet iyi sorun yok dedi. Doğum kontrol hapı kullandığım için sorun olurmu acaba korkuyorum biraz olur mu ki diye doktoruma da söyledim bişey olmaz dedi sizce? Yada böyle sorunu olup kullanan oldu mu? Ilk defa kullanmaya başladım 1 kutu bitti Allaha şükür hiç bir yan etkisi görmedim. Yazarsaniz sevinirim
Melekler Korusun hepimizi
Inşallah bulursun tatlım
Anladım canım inşallah bişey olmaz bize ☺hani ilaçta şu sorunları olan dikkat etsin yazıyor ya kullanılmaması gereken durumlar da kalple ilgili bişeyler yazıyordu da tereddüt etmiştim o yüzden sordumCanım bir gez olacağını sanmıyorum, benim de biraz ritim bozukluğu var. 2 yıldır kullanıyorum yazi bir şey olmadı.
Onları yazmak zorunda oldukları için yazıyorlar canım, en ufak ihtimalleri bile yazmak zorundalar.Anladım canım inşallah bişey olmaz bize ☺hani ilaçta şu sorunları olan dikkat etsin yazıyor ya kullanılmaması gereken durumlar da kalple ilgili bişeyler yazıyordu da tereddüt etmiştim o yüzden sordum
Yani dimi o da var. Bazıları da baya abartıyorlar cidden ☺☺teşekkürederim tatlım Sağol kal sağlıcaklaOnları yazmak zorunda oldukları için yazıyorlar canım, en ufak ihtimalleri bile yazmak zorundalar.
Hapı bırakınca tabi ki de kanama olur. En son ne zaman adet olduğunuza bakmaz. 2 aydır kullanıyormuşsunuz, mide bulantısı gibi yan etkiler başlarda olur, 2 ay sonra görülmez. Mide bulantınız ilaçla ilgili değil.Arkadaslar Merhaba 2aydirr bu ilaci kulaniyorum ama dun birakmayakarar verdim iki gun once yataktan kalktim 4gun mide bulantisi kusma sikayetlerim vardi 3gun bitti ayaklandim derken bi anda basimda migren tarzi lanet bi agri gozum yerinden cikicak gbi sanki hap iciyorum gecmiyo bi huzursuzluk daha bi ay tam kulandim 2,5gun kadar kulandum bi gece bas agrisi tuttu bi anda agri kesici aldim arkasindan yazz aldim hic biseyim yoktu gece bi uyandim midem bulaniyo ama cok ois bi bulanti bi yandan bi yana donemiyorum kalktim gece 3 sabah 7bucuk ben hala lavbo yatak odasi arasinda gidip geliyorum perisan bi halde bide su var adetim hep duzenliydi her ay bellu bi duzende gelir 6gun surer bu ay 3!gun oldu kesildi hapi biraktim kanamam basladi ki adetim bitelibi 3 4gun falan oldu buna benzer seyler yasayan arkadaslar var mi
Yani 1 kutu kullandınız adet oldunuz, sonra yeni kutuya başlayıp 6 gün sonra ilacı bıraktınız. Doğru mu?Arkaslarmerhaba Ben bu hapi bi ay kulandim ve biraktim biraktigimda adetim biteli 5 6gun olmustu birakinca yeniden adet oldum simdi adet tarihim uzerinden bi hafta gecti ve hala adet olmadimbununla ilgili bilgisi olan var mi bana yardimci olabilirmisiniz kutfen
Arkaslarmerhaba Ben bu hapi bi ay kulandim ve biraktim biraktigimda adetim biteli 5 6gun olmustu birakinca yeniden adet oldum simdi adet tarihim uzerinden bi hafta gecti ve hala adet olmadimbununla ilgili bilgisi olan var mi bana yardimci olabilirmisiniz kutfen
Gebelik Yok canim cok tesekkur ederim saol iccm rHatlattin tesekkurleröncelikle yazz24+4 kullanıp adet dönemi geçirip, kullanmaya devam ettiğin ve sonrasında bıraktığın ıcın tekrar adet görmen normal. gebelik şüphen varsa eczaneden test almanı öneririm. onun dışında adet düzenini bozması gayet normal. araştırmalarımda, hapın bırakılışıyla 3 aya kadar adette düzensizlik ve 52 güne kadar adet görmeyenler vardı. bence stresste yapma, stress biliyorsundur ki tetikleyicidir bu tarz şeyleri iyice.