- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
-
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
İlk kez mi kullanıyorsunuz?Arkadaşlar Selam
bugün 19. hapımı aldım fakat kahverengi lekelenme oldu ve sanki devamı gelecek gibinormal mi bu? başına gelen var mı
İlk kez mi kullanıyorsunuz?
Devam edin bence siz.Evlendiğimin ilk senesi 4 kutu kullandım. o zaman hiçbir problem yaşammıştım. şimdi 1 sene sonra bu ay ilk kutumla başladım.19. hapımdan sonra kahverengi lekelenmem oldu. bu sabahta aynı şekilde. ama silince devamı yok.
Devam edin bence siz.
İlk kutuda ara kanamalar normal..normal diyorsun yani
Arkadaşlar Selam
bugün 19. hapımı aldım fakat kahverengi lekelenme oldu ve sanki devamı gelecek gibinormal mi bu? başına gelen var mı
Beyazlar da bittikten sonra olacaksınız, yani ilk kutunun ilk hapını içerken reglin 1. günü olacak.Slm banada doktor yaz24+4 verdi ve adetin 2,veya 3 gün gel dedi bayramın ilk günü bitiyor ilaç ben bayramdan sonra doktora gidecem aklıma takılan ilaç bittikten sonrami adet olcam yoksa beyazlar ı almaya başladığımdami bilgi verirseniz çok mutlu olurum
Yorumlar à baktım kimi 3 cu beyazı aldıklarında adet olmuşlar ben nasıl hesaplacagimi bilmiyorum eşimin nöbeti ne denk gelirse diye korkuyorum 3 cu günü doktora gidecem bayramdan sonra gitmeyi dusunuyorum yani pazartesi yada sali gidecem ona göre hesaplamaya çalışıyorum ama bir türlü işin içinden çıkamıyorum ilacada daha başlayamadim hesaplamadigim icinBeyazlar da bittikten sonra olacaksınız, yani ilk kutunun ilk hapını içerken reglin 1. günü olacak.
Evet genelde son beyazı aldığım gün çok hafifen kanama başlıyor ama lekelenme şeklinde..Yorumlar à baktım kimi 3 cu beyazı aldıklarında adet olmuşlar ben nasıl hesaplacagimi bilmiyorum eşimin nöbeti ne denk gelirse diye korkuyorum 3 cu günü doktora gidecem bayramdan sonra gitmeyi dusunuyorum yani pazartesi yada sali gidecem ona göre hesaplamaya çalışıyorum ama bir türlü işin içinden çıkamıyorum ilacada daha başlayamadim hesaplamadigim icin
Tmm sagolun bende Son beyazdañ hesapların ozaman tuttururum insallahEvet genelde son beyazı aldığım gün çok hafifen kanama başlıyor ama lekelenme şeklinde..
Merabalarr bende başlayalı bi ay olmadı daha biraz iştah açıcı sanırım bu da bütün haplarda varmış yorumlarda genelde iyiolduğundan bahsediliyor yalnız bende de aceba yan etkiisi mi bilmiyorum ama yüzümde sivilceler oluştu haptan olabilir mi aceba çok berbat durumda yüzümmerhaba dün dr um bu hapı verdi bana aranızda kullanan varmı? en düşük doz ve yan etkileri çok az dedi..emziriyorum bebeğim 13aylık..
sizde ne gibi etkiler oldu memnun kaldınızmı?
Merhaba arkdaşlar bende yaz kullanmayabaşlıycam .
arada bi arkadaşlarımızla buluştuğumuzda alkol alıyoruz sizce yaz kullanoldıgında alkol alınsa ve sigara içilse bi etkisi olur mu merak ettim ..