Aile Planlaması Yazz 24+4 Doğum Kontrol Hapı Kullananlar

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Bana da bu hapı verdi bakalım neler olacak dilerim herşey düzene girer kadın hastalığı çok etkiliyo insanı, öğrenciyken ağrılarım için bi ay kullandım ara kanama yapmıştı

Yazz i 8 aydir kylkaniyorum son 2 3 aydir kahverengi lekenmelerim oluyor cok az miktarda ama rahatsiz ediyor boyle bir durumla karsilasan var mi sizce ilaci mi degistirmeliyim bir problem mi var

Yazz i 8 aydir kylkaniyorum son 2 3 aydir kahverengi lekenmelerim oluyor cok az miktarda ama rahatsiz ediyor boyle bir durumla karsilasan var mi sizce ilaci mi degistirmeliyim bir problem mi var

Önceden yapmamış ama neden şimdi oluyor ki? Belki başka bir nedeni vardır canım, doktora danış.

Bende de geçen sene kullandım. k.rengi ara lekelenmeler oldu.İshal de yaptı.Başka markalarda kullanmıştım hiç yan etkisi yoktu.Doktor östrojen artıımı için bunu vermişti.Sanırım prospektüsünde lekelenmelerden bahsediyordu.Doktora danışırsanız içiniz rahat eder...

yaklaşık 1 yıl önce 6 ay kullandım ben de bu hapı.
pco + akne tedavisi sebebiyle.
sonra yoğunlaşan bacak ağrılarına dayanamayıp bıraktım, sanırım damar tıkanıklığı riski oluşturuyormuş.
şimdi yine akne problemim çok arttı, ve doğum kontrol hapı dışında herhangi bir şey fayda etmiyor.
bugün tekrar başlayacağım. inşallah bacak ağrısı olmaz da bir yıl falan kullanmak istiyorum.

bir de ilk ay benim reglim de bitmemişti, soran arkadaşlar olmuş.
uzadıkça uzuyor. sonraki kutud düzene girmeye başlıyor.

Merhaba yazz doğum kontrol hapı kullaniyorum. Hapi kutusundan çıkardım ama yutup yutmadigimi hatirlamiyorum. Sizce her ihtimale karsi almalimiyim? Acil cevap bekliyorum

Arkadaslar ne olur yardm edin gebelik icin tedavi goruyorm klomen ve catlatma ignesi oldm ama yumurta catlamamis dr d. Kontrol hapi verdi yaz.catlamayan yumurtayi eritip tekrar klomen vermek icin daha incede yasmin vermsti ama yazi kullaninca adetten sonra surekli kahverengi lekelenmem var korktum valla var mi bilgisi olan

Arkadaslar ne olur yardm edin gebelik icin tedavi goruyorm klomen ve catlatma ignesi oldm ama yumurta catlamamis dr d. Kontrol hapi verdi yaz.catlamayan yumurtayi eritip tekrar klomen vermek icin daha incede yasmin vermsti ama yazi kullaninca adetten sonra surekli kahverengi lekelenmem var korktum valla var mi bilgisi olan

İlk ayda çok normal canım, hapı bırakma devam et.

merhabalar..ben hemen hemen 40 gündür yumurtalığım da ki 8 cmlik kist sebebiyle bu hapı kullanmaya başladım(doktor tavsiyesiyle)tablet bitince kontrolüm var lakin benim son 4-5 gündür sol bileğim ve elimde sanki bir çıkık ağrısı var incinmiş gibi ve aynı şekilde sol göğsümde de ağrım var ilk başlarda önemsemedim uykuda sol tarafıma dönüyorumdur belki o yüzdendir diye düşünüyordum önemsemedim şuanda da doktorumla iletişime geçmedim neyapıcağımı bilmiyorum ama ağrılarım geçmedi başka ilaçda kullanmıyorum sizce neyapmalıyım lütfen yardım edermisiniz ?

merhabalar..ben hemen hemen 40 gündür yumurtalığım da ki 8 cmlik kist sebebiyle bu hapı kullanmaya başladım(doktor tavsiyesiyle)tablet bitince kontrolüm var lakin benim son 4-5 gündür sol bileğim ve elimde sanki bir çıkık ağrısı var incinmiş gibi ve aynı şekilde sol göğsümde de ağrım var ilk başlarda önemsemedim uykuda sol tarafıma dönüyorumdur belki o yüzdendir diye düşünüyordum önemsemedim şuanda da doktorumla iletişime geçmedim neyapıcağımı bilmiyorum ama ağrılarım geçmedi başka ilaçda kullanmıyorum sizce neyapmalıyım lütfen yardım edermisiniz ?
İlaçtan olduğunu sanmıyorum.

Arkadaşlar şu an yasmin kullanıyorum ama memnun değilim yazz a geçicem yasmin bittikten hemen sonra mı başlamalıyım yoksa bi hafta ara verip mi başlamalıyım

BU İLACIN BENDE BİR SÜRÜ YAN ETKİSİ OLDU PSİKOLOJİMİ ÇOK BOZDU PARANOYAK OLDUM RESMEN HERKES BATIYOR BANA KİMSEYİ İSTEMİYORUM SÜREKLİ AĞLIYORUM

10 GÜNDÜR KULLANIYORUM İLACI SORUM ŞU ZAMANLA BU YAN ETKİLER GEÇER Mİ

BU İLACIN BENDE BİR SÜRÜ YAN ETKİSİ OLDU PSİKOLOJİMİ ÇOK BOZDU PARANOYAK OLDUM RESMEN HERKES BATIYOR BANA KİMSEYİ İSTEMİYORUM SÜREKLİ AĞLIYORUM

bu yan etkiler devam ediyormu hala? bende kendimde sorun olduğunu düşünmüştüm. aynı şeyleri yaşıyorum hemen hemen. insanlardan kaçıyor muhabbet kurmak istemiyorum.

Arkadaşlar Selam
bugün 19. hapımı aldım fakat kahverengi lekelenme oldu ve sanki devamı gelecek gibi :KK43: normal mi bu? başına gelen var mı

X