- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.712
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
Bana da bu hapı verdi bakalım neler olacak dilerim herşey düzene girer kadın hastalığı çok etkiliyo insanı, öğrenciyken ağrılarım için bi ay kullandım ara kanama yapmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da bu hapı verdi bakalım neler olacak dilerim herşey düzene girer kadın hastalığı çok etkiliyo insanı, öğrenciyken ağrılarım için bi ay kullandım ara kanama yapmıştı
yazz mı ara kanama yaptı? peki regl süreni uzattı mı?
Yazz i 8 aydir kylkaniyorum son 2 3 aydir kahverengi lekenmelerim oluyor cok az miktarda ama rahatsiz ediyor boyle bir durumla karsilasan var mi sizce ilaci mi degistirmeliyim bir problem mi var
Yazz i 8 aydir kylkaniyorum son 2 3 aydir kahverengi lekenmelerim oluyor cok az miktarda ama rahatsiz ediyor boyle bir durumla karsilasan var mi sizce ilaci mi degistirmeliyim bir problem mi var
Arkadaslar ne olur yardm edin gebelik icin tedavi goruyorm klomen ve catlatma ignesi oldm ama yumurta catlamamis dr d. Kontrol hapi verdi yaz.catlamayan yumurtayi eritip tekrar klomen vermek icin daha incede yasmin vermsti ama yazi kullaninca adetten sonra surekli kahverengi lekelenmem var korktum valla var mi bilgisi olan
İlaçtan olduğunu sanmıyorum.merhabalar..ben hemen hemen 40 gündür yumurtalığım da ki 8 cmlik kist sebebiyle bu hapı kullanmaya başladım(doktor tavsiyesiyle)tablet bitince kontrolüm var lakin benim son 4-5 gündür sol bileğim ve elimde sanki bir çıkık ağrısı var incinmiş gibi ve aynı şekilde sol göğsümde de ağrım var ilk başlarda önemsemedim uykuda sol tarafıma dönüyorumdur belki o yüzdendir diye düşünüyordum önemsemedim şuanda da doktorumla iletişime geçmedim neyapıcağımı bilmiyorum ama ağrılarım geçmedi başka ilaçda kullanmıyorum sizce neyapmalıyım lütfen yardım edermisiniz ?
Bende hiçbir yan etkisi olmadı.BU İLACIN BENDE BİR SÜRÜ YAN ETKİSİ OLDU PSİKOLOJİMİ ÇOK BOZDU PARANOYAK OLDUM RESMEN HERKES BATIYOR BANA KİMSEYİ İSTEMİYORUM SÜREKLİ AĞLIYORUM
10 GÜNDÜR KULLANIYORUM İLACI SORUM ŞU ZAMANLA BU YAN ETKİLER GEÇER Mİ
Aynı mesajı neden tekrar yolluyorsunuz?BU İLACIN BENDE BİR SÜRÜ YAN ETKİSİ OLDU PSİKOLOJİMİ ÇOK BOZDU PARANOYAK OLDUM RESMEN HERKES BATIYOR BANA KİMSEYİ İSTEMİYORUM SÜREKLİ AĞLIYORUM
BU İLACIN BENDE BİR SÜRÜ YAN ETKİSİ OLDU PSİKOLOJİMİ ÇOK BOZDU PARANOYAK OLDUM RESMEN HERKES BATIYOR BANA KİMSEYİ İSTEMİYORUM SÜREKLİ AĞLIYORUM
bu yan etkiler devam ediyormu hala? bende kendimde sorun olduğunu düşünmüştüm. aynı şeyleri yaşıyorum hemen hemen. insanlardan kaçıyor muhabbet kurmak istemiyorum.