- 29 Ocak 2014
- 1.313
- 1.415
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
İlk kutuda normal canım, endişe etme.
Teşekkür ederim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk kutuda normal canım, endişe etme.
7 haziranda düğünüm var adetimin 3. günündeyim ve bu ilaca başladım. normalde adet dönemlerim arası 35 gün fln sürer bu da normal şartlarda düğün ve balayı tarihimi riske atıyordu umarım bu ilaçla normal bir düzene girer. ama forumda adet sürecini uzattığını okudum acaba bu sık rastlanan bir drumu mu çünkü süreç uzarsa düğüne denk gelebilir adet dönemi.. bi de ben doktora giderek aldım bu ilacı güya ama sağolsun o kadar ilgisizdi ki beni dinlemedi bile doğru düzgün bence eşin korunsa daha iyi olur ama hap istiyosan yazz kullan dedi yani tahlil falan hiç bişey yapmadı.sizlerde mi bu şeklide aldınız ilacı çok kafama takılıyo bu konu :18:
merhaba ben bu ilacı yaklaşık 4 aydır kullanıyordum ancak son iki ay çok sıkıntı yaşadım ilacın son haftasında içmeyi unutunca beyaz hapları içmeyip direk yeni kutuya başlanması gerektiği söylendı ve bende aynen bunu yaptım daha sonra ki ay adet olmadım ilacın içeriğini okudum ve bunun normal olduğunu adet beklenmez ara kanamalar olabilir yazıyordu ve bende bu oldu ay sonuna doğru ilacı yine içmeyi unuttum ve çok korkmaya başladım çünkü bir ay daha adet olmazsam artık sinirlerim bunu kaldırmıcaktı ve kutu bitiminde ilacı bıraktım 2 gün sonra adet oldum ve ilaca yeniden başladım şimdi adetim yeniden durdu sizce ne yapmalıyım
Ben unutunca yine kaldığım yerden devam ediyorum içmeye ama benim korunma gibi bir derdim yok, korunmak için kullanıyorsanız prospektüste dediği gibi yapmalısınız.
Arkadaşlar yaklaşık üç sene önce bende bu ilaçtan kullandım ama kullanmaz olaydım 1 ay boyunca devamlı adet oldum doktora gittiğimde ilk defa vajinal kontrol oldum ve ostorojen hormonunun çoğalttığını bu yüzden sürekli adet olduğumu söyledi doktor ve ilacı bıraktırdı iyikide bırakmışım 3 senelik evliyim şimdi hamileyim korunma işini eşinize bırakın
İyide arkadaşım ben korunma için kullananlara deneyimimi anlattım tabiki sağlık için kullanmak başka niye tersledin şimdi anlayamadım
kimse bilmiyor muu :26::26:
Merhaba yardımınıza ihtiyacım var
Adet olmamak için beyaz hapları atladım 7 gün pembeyle devam ettim şimdi tekrar beyaza başlayabilir miyim?
Beyaz haplardaykende koruma devam ediyormu ?