Aile Planlaması Yazz 24+4 Doğum Kontrol Hapı Kullananlar

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Benim göğüslerim çok küçük yeni doğum yaptığımda bile 80 anca doldu şimdi 75 bile zor doluyor keşke büyüme olsa 80 falan olsa bana yeter :)

İnşallah istediğin büyümeyi yapar ve 80 olursun olmazsa da boşver büyük olunca da sarkması kötü oluyor.

Benim göğsüm hiç yok diyebilirim, Yazz kullanıyorum aylardır ama herhangi bir büyüme yok, keşke olsa.. :KK31:

Zayifmisin goguslerin yok benim öyle boyum 1 70 Kilom 48-50 arası kilo alsam biraz büyüyor ama alamıyorum ben internetten araştırdım en çok göğüs büyüten doğum kontrol hapı diye yorum yapan bile var inşallah büyür :KK43:(((

Çocuk emzirmeme rağmen bir damla bile sarkmadi kilo alsam biraz büyür zaten verdiğin cevaplar içinde bir kez daha teşekkür ederim :)

Sarkmaması çok güzel ben de sarkmamasını isterim kendiminkilerin ama büyük olunca öyle bir şans pek olmuyor :KK43: Rica ederim :KK34:

Zayifmisin goguslerin yok benim öyle boyum 1 70 Kilom 48-50 arası kilo alsam biraz büyüyor ama alamıyorum ben internetten araştırdım en çok göğüs büyüten doğum kontrol hapı diye yorum yapan bile var inşallah büyür :KK43:(((

Benim boy 163 kilo da aynı 48-50 arası seyrediyor. Benim kilo ile ilgili değil göğüsler estetik düşünüyorum bakalım..

Merhaba,evet ben bu hapı dugunumden 2 ay önce kullanmaya başladım.10 ay kullandım 2 ay önce bıraktım.ciddi anlamda isteksizlik yaşıorum.hatta kuruluk sebebi ilişki sırasında yırtılma oldu doktor krem önerdi iiyileşti gibi ama 1 ay oldu haala istemiyorum.Bu duurm eşimle arama soğukluk sokuyor normal olarak nasıl yenicem bu duurmu yardım edin

bu ilacı kullanıp da cinsel isteksizlik ve kuruluk yaşayn var mı acaba :26:

Merhaba,evet ben bu hapı dugunumden 2 ay önce kullanmaya başladım.10 ay kullandım 2 ay önce bıraktım.ciddi anlamda isteksizlik yaşıorum.hatta kuruluk sebebi ilişki sırasında yırtılma oldu doktor krem önerdi iiyileşti gibi ama 1 ay oldu haala istemiyorum.Bu duurm eşimle arama soğukluk sokuyor normal olarak nasıl yenicem bu duurmu yardım edin

Belki şikayetleriniz ilaçtan dolayı değildir. Evlenmeden önce başlamışsınız zaten, eğer ilaçtan önce cinsel ilişki yaşadıysanız ve bu problemleri o zaman yaşamıyordum diyorsanız onu bilemem.

selamlar..

tüm yorumları okuyamadım ama bir sorum olacak;

ilacı üç aydır kullanıyorum, doktorum beyaz haplara gelince mutlaka adet olacaksın, beyaz haplar bittiğinde de adet olmuyorsan gebelik testi yap demişti.
üç aydır, saati saatine aldığım bi hapta hamilelik riski olabilir mi?
biraz önce son beyaz hapı aldım, ilk iki kutuda hep ikinci beyaz hapta adetim başladı, şu an ise hâlâ beklemedeyim...

böyle bir durumla karşılaşanınız var mı?

selamlar..

ilacı üç aydır kullanıyorum, doktorum beyaz haplara gelince mutlaka adet olacaksın, beyaz haplar bittiğinde de adet olmuyorsan gebelik testi yap demişti.
biraz önce son beyaz hapı aldım, ilk iki kutuda hep ikinci beyaz hapta adetim başladı, şu an ise hâlâ beklemedeyim...

Ben son beyaz hapı aldıktan 1 gün sonra yani yeni kutunun ilk hapı adet oluyorum. 1 yıldır bu böyle..

selamlar..

yüzde 99 korunma saglar
yüzde bir hep vardır

dogum kontrol hapı kullanmanıza ragmen adet olmaya bılırsınız bu tamamen strese baglıdır

kuruluk ıcın kayganlastırcı kullanınız

Ben iki aydır kullanıyorum ilk ay kahverengi akıntım oldu 10-15 gün ama onun dışında ilacın hiç yan etkisi olmadı ben memnun kaldım. Ve 3. beyaz haptan sonrada adet gördüm yalnız yine adetimin ilk günü olsun diye 4. beyazı içmeden direk 2. kutuya başladım galiba hata ettim ki ikinci kutunun yarısında kanamam başladı ve 4 gündür de devam ediyor, doktor kontrolüne gidemedim ama ara kanamadır dediler, bu kanama dışında ilaçtan hiç şikayetim olmadı bakalım haftaya doktora gidicem bu kanama neymiş ilacın etkisi miymiş bırakıcam mı devam edicem mi doktor karar vericek merakla bekliyorum

Belki şikayetleriniz ilaçtan dolayı değildir. Evlenmeden önce başlamışsınız zaten, eğer ilaçtan önce cinsel ilişki yaşadıysanız ve bu problemleri o zaman yaşamıyordum diyorsanız onu bilemem.

evet ilactan oncede eşimle birlikte oluoduk. bu sebeple ilacın yan etkisi olduğunu belirttim zaten

X