- Konu Sahibi pembecicekli
ben yazmama olayından ziyade arkadaşlarla şehir dışına gidiyorum mesajlara geç cevap verebilirim kısmına takıldım
bi tek bana mı saçma geldi ?
arkadaşlarıyla ne yapmaya gitti şehir dışına? gezip tozmaya muhtemelen
insanın önemli bi sınavı olur, odaklanması gereken projesi olur, işi olur, iş yoğunluğu olur
öğrenciyse ciddi bi dersi olur ödevi olur, sağlık sorunu olur, ailesiyle alakalı sağlık sorunu hastane durumları vs yani normalden farklı bi durumu olur bu nedenle mesajlara geç cevap vermeyi anlarım
ama arkadaşlayla g.t gezdirmeye gidip mesajlara geç cevap vermek ne alaka
bal gibi de o telefonlara dakika başı bakılıyor
1500 tane fotoğraf çekiliyor falan
yani insan arkadaşlarıyla gezmeye falan gittiğinde de gayet telefona bakabiliyor
bu kesinlikle bir flörtün mesajlarını boşvermek için bahane değil
şu mesajlara geç dönebilirim muhabbeti yapmış olmasa yorumum çok farklı olurdu
niye bekledin sen yazsaydın hatta at şimdi bi mesaj, bu kadar kasma derdim
ama bu herif baştan söylemiş sana
ben onunla bununla takılıcam değişik ortamlara akıcam sen zırt pırt yazıp beni rahatsız etme başkasıyla olacak olanı bozma demiş alt metinde resmen sana
bi tek bana mı saçma geldi ?
arkadaşlarıyla ne yapmaya gitti şehir dışına? gezip tozmaya muhtemelen
insanın önemli bi sınavı olur, odaklanması gereken projesi olur, işi olur, iş yoğunluğu olur
öğrenciyse ciddi bi dersi olur ödevi olur, sağlık sorunu olur, ailesiyle alakalı sağlık sorunu hastane durumları vs yani normalden farklı bi durumu olur bu nedenle mesajlara geç cevap vermeyi anlarım
ama arkadaşlayla g.t gezdirmeye gidip mesajlara geç cevap vermek ne alaka
bal gibi de o telefonlara dakika başı bakılıyor
1500 tane fotoğraf çekiliyor falan
yani insan arkadaşlarıyla gezmeye falan gittiğinde de gayet telefona bakabiliyor
bu kesinlikle bir flörtün mesajlarını boşvermek için bahane değil
şu mesajlara geç dönebilirim muhabbeti yapmış olmasa yorumum çok farklı olurdu
niye bekledin sen yazsaydın hatta at şimdi bi mesaj, bu kadar kasma derdim
ama bu herif baştan söylemiş sana
ben onunla bununla takılıcam değişik ortamlara akıcam sen zırt pırt yazıp beni rahatsız etme başkasıyla olacak olanı bozma demiş alt metinde resmen sana