Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana ilk paragrafınız iğrenç geldi. Beğenmedimi bıraktım ama ekstradan da yazmak istedim.

Okurken o kadar çok zevk aldım ki anlatamam neden bilmiyorum.
Az bile olmuş o kadına ohh

Hoş olmamış bu yazdığınız.

Ya sonuna gülücük koyduğum için alay ediyormuşum gibi oldu okuyunca tekrar farkettim de cidden travmatik bişe mi diye düşünmüştüm çünkü yazının genelinde sürekli bi çok tutkulu bi çift olduklarının altı çiziliyor, otele gittik yine yaptık bilmem ne, sanki bize bişe kanıtlama ihtiyacı aynı zamanda belki aileye de böyle bişe yaşadık ama tam gaz devam ediyoruz işte hatta normal çiftlerden daha iyiyiz vurgusu mu yapılıyor diye yoksa kanser gibi bişe üzerinden alay etmek derdim değil, bence farkında olmadan bi eksiklik hissediyorlar.

Kusura bakmayında kendi özeliniz ortaya döküldüğü için kızmışsınız ama o kızın özeli ortaya dökülünce zevk almışsınız resmen yok onlar yapmıyor da kız benden hınç aldı demeye getirmişsiniz ayrıca adam da hatalı herkesin içinde benle ilgilenseydin böyle olmazdı ne demek?

Hemen ertesi gün çağırıyor size herşe yini anlatıyor siz de erkek erkeğe konuşun demiyorsunuz atlıyorsunuz araları kötüymüş kız şöyleymiş falan kötülüyorsunuz aile içinde kim haklı kim haksız bir kişiyi dinleyerek karar verilmez biz döndük o dışlandı gibi ne mutlu olmuşsunuz

Kusura bakmayın ama sevdirseymiş kendini? Kocasının gönlünü hoş tutsaymış da kocası onu korurdu belki? Ona yok buna yok. Sonra suçlusu benim. Kendi ilişkisi sorunluysa napabilirim ben mi öğreticem?
Siz çok mu kıskandınız bu kuzenin eşini?
Bizbizeyiz şurda söyleyin rahatlayın yani bu nedir?
Oturup kuzenin ağzından eşini çekiştirmesini dinleyip birde kadını suçluyorsunuz. Ne biliyorsunuz dört duvar arasında ne yaşadıklarını? Kuzen belki yalan söylüyor.
Sizin eşinizde anlatacak en ufak kavganızı ballandıra ballandıra yarın öbürgün,kuzene,eşine hoşunuza gidecek mi çok merak ediyorum.

Ben seni biliyorum da hiç oraya değinmeseydin daha iyiydi yine de. Hatta ikinci paragraf da ofsayt biz de ne sevişmeler yasadık bebeyi o kadar zor yaptık ki mesela. Ama bu konulardan bahsedince ben fazla hassasiyet beklemiş sayılıyorum insanlardan.

Ohoo burdan bakarsan hiç sevişemeyene de şu konu nispet, bu mevzunun sonu yok tam olarak bu noktada psikolojik esneklik giriyor devreye , bana göre ikinci paragraf hergün sevişmenin bıktırıcılığı bi başkasına bi türlü gerçekleşmeyen gebelik vs vs

O yüzden ben 1. Paragraftan bahsetmiş olayım detayları bırakalım kenara.

Valla hic nispet gelmedi bana. Oh doya doya sevişsinler. Sonucta yukarda mesajimda da yazdim cima etmek gercekten hoş, ben duşa takığım. Başımın üstüne bulut icat edesim var evlendigimde.

Vermis Allah keyfini yaşasın herkes. Kimse kimsenin elindekini almiyor sonuçta. Nüfusun yüzde 50 si kadin yüzde 50 si erkek. Herkes herkesle eşleşebilir. Farkli cinsel tercihlere bile saygiliyimdir.

Bu konu hiç sevismeyenlere nispet degil. Konu sahibesinin bazi mesajlari tam kudurtmalık sadece. Adamını seviyor diyorum helal olsun bacım. Valla bende Italya ' nin 1.Dünya Savaşı' nda yaptığı gibi tarafımı değiştiriyorum.

Direkt sevişmek değil ama kocişi ile baya nispet yaptı ahahah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…