- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
-
Öneriniz var mı napabilirim? Dışarıdan destek kabul etmex
Bu konusmayla bende birazdan geyik muhabbetine katilacakmisim gibi hissediyorum,iyisi mi ben siyrilaym konudan
Guncel bir konu geldiğinde geyik olacak mi yine bakalım,takipteyim
Öneriniz var mı napabilirim? Dışarıdan destek kabul etmex
3-4 gün iyi dayanmışlar başta sdfghs biz arkadaşlarımızda 1 akşam kaldığımızda bile dayanamıyoruzÖzlersin, misafir oldugun evde sevisirsin de okey.
Lakin nasil başkalarının duyacağı şekilde oluyor bu.. Aklim hic bir zaman almayacak.
Neyse cok eleştirmeyeyim.
Kıskanç diyecekler simdi.
Kıskanmamak elde mi bre vicdansızlar!
Kadının yuvasını da yikmissiniz zaten!
Dışardaki desteği sizsiniz hanımefendi. Siz mutluluğun kaynağına girin, önerileri eşiniz sıralarÖneriniz var mı napabilirim? Dışarıdan destek kabul etmex
Ama o kisilerde siz yoksunuzSiz dün pdr cının konusunda bize ponçik ponçik yorumlar yapıyorsunuz demiştiniz halbuki
Tam anlamadımDışardaki desteği sizsiniz hanımefendi. Siz mutluluğun kaynağına girin, önerileri eşiniz sıralar
Seks sorununu çözmek için seks yaparak terapiye ikna etsinSen yaparsııın.Sen ne fenasın sen. Ağzından gir burnundan çık, götür psikologa işte.
Terapiye gitmezsen seni mutlu etmem desin. Seksle cezalandırsın. Bu konunun uzmanıSeks sorununu çözmek için seks yaparak terapiye ikna etsin
Seks ödül ya da ceza değildirTerapiye gitmezsen seni mutlu etmem desin. Seksle cezalandırsın. Bu konunun uzmanıStrobe arkadaşımızdır. En doğru yolu o gösterir.
Bunu öğrendiğim iyi oldu iyi ki söylediniz. 17-18 senedir ben ödül ya da ceza olarak kullanıyordum hep yanlış yapmışım bak. Üzüldüm şimdi.Seks ödül ya da ceza değildir
Ay ne yapıyorsa yapsın, kadına da yazık, orgazm taklidi yapa yapa ciğerleri solacak.Seks sorununu çözmek için seks yaparak terapiye ikna etsin
Taklit yapmıyordur o. Kocası 10 kaplan gücünde olduğu için ilk sevişmesinden itibaren orgazm edebilmiştir karısını.Ay ne yapıyorsa yapsın, kadına da yazık, orgazm taklidi yapa yapa ciğerleri solacak.
Seks, eşe zorunlu bir hizmet de değildir.Seks ödül ya da ceza değildir
Terapiye gitmezsen seni mutlu etmem desin. Seksle cezalandırsın. Bu konunun uzmanıStrobe arkadaşımızdır. En doğru yolu o gösterir.
Sus asi avratSeks, eşe zorunlu bir hizmet de değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?