- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
-
Ben hep buralardayımNevreste gelme korkunçlu burası
Acı ama gerçek. Dalga geçmek için denilmedi, böyle olduğu için dendi. Bu rezil muhabbetin aile içinde yenilip yutulma nedeni bu, size olan sevgileri değil.Artık kırıcı oluyorlar eşimin hastaşığını bile alet ettiler, eşim kanser olduğu için ailesi tolerans göstermiş yoksa bizi kovmaları kazımmış.
Olm isteseydin ben seni düşünürdüm lan. Bu kadar beklemene gerek yoktu. Bizde zaman bol, araya seni düşünmeyi de alabilirimHayatimda ilk kez biri kocasiyla beni dusunerek sevisecek.
Ozel bir seyler yapmam lazim mi?
Evde kirmizi gecelikle mi otursam?
Zaten mevzu kaynananız değil. Şimdi ciddi cevap vereceğim. Öncelikle eşinizin hastalığı bir kusur değil, önce bunu eşinize ikna ettirmeniz lazım. Bu olayların hepsi eşinizin kendini yetersiz hissetmesinden çıktı çünkü. İspatlamak istedi. Olabilir. İnsanız bazen egomuz üste çıkabilir. Halledecek olan sizsiniz. Bunu eşinizi reddetmeyerek değil, sizin de keyfinizin olduğunu reddetme lüksünüzün oldugunu kabullendirerek yapabilirsiniz. Ha bu sizin kişisel sorununuz. Eğer bu mevzu olmasa eşiniz o kadar atarlanmazdı üstünü kapatırdı. Mevzu sizin gözyaşınız değil yani. Bunun dışında da eşinizin kuzeni bir gavat, karısını milletin diline düşürecek kadar ve de size saf olmamanızı öneririm. Kuşu ötmeyen kuzen olabilir gayet… eyyorlamam bu kadarTabiki değil. Ama kaynanam beni çok sever bu süreçte hep birlikte yan yana mücadele ettik o günleri atlattık bi an yalnız bırakamdım eşimi. O zamanlr daha sevgiliydik. Bilerek her şeyi göze alarak evlendim. Kaynanam hep söyler, allah senden razı olsun diye
Herkesin duyacağı şekilde söyledi ve hiç de şaka gibi bir hali yoktuBen seyi merak ediyorum, kuzenin esi direk herkesin duyacagi bir tonda mi konustu? Sonuçta kuzenlerin esleriyle olan seks hayatini konusabilecegi kadar bir ailede gelinler de birbirlerine bu tarz sakalar yapabilir. Sizinle olan samimiyetine guvenerek boyle bir cumle kurmus olabilir ama sizin verdiğiniz tepki kadini resmen ispiyonlamak olmus. Rahatsiz oluyorsaniz eşinin size gelip dertlesirken "karim beni reddediyor" cumlesine de ayni tepkiyi gostermeliydiniz. Ama burada gelin gunah kecisi, kuzen sizi savunan, esine bagiran, mazlum, magdur bir koca.
Beni banlatmak istiyorsunuz galiba
Konu sahibinin el üstünde tutulmasının nedeni de o. Hasta adamı bırakıp gitmedi, razı oldu evlendi.Acı ama gerçek. Dalga geçmek için denilmedi, böyle olduğu için dendi. Bu rezil muhabbetin aile içinde yenilip yutulma nedeni bu, size olan sevgileri değil.
Arkadaslarla iş yapmıyorum üzgünümOlm isteseydin ben seni düşünürdüm lan. Bu kadar beklemene gerek yoktu. Bizde zaman bol, araya seni düşünmeyi de alabilirim
Dögörlfkfk allah seni yaHanımm hanımm oğlumuz sevişebiliyorr oh oh
https://giphy.com/faxIFab0bkxahewwCB
Resmen hayallerin ötesine ilk adımın. Hayırlı olsun cnm darısı basımızaHayatimda ilk kez biri kocasiyla beni dusunerek sevisecek.
Hayatimda ilk kez biri kocasiyla beni dusunerek sevisecek.
BEn eşimi zaten çok seviyordım üniversiteden beri, hastalıkta bırakacaksak eş olmanın anlamı yok zaten ama bize acıdıklaronı düşünmeniz çok üzdü beniKonu sahibinin el üstünde tutulmasının nedeni de o. Hasta adamı bırakıp gitmedi, razı oldu evlendi.
Leopar tayt hahahahElinde de gırgır sfdghjk
Konu sahibinin el üstünde tutulmasının nedeni de o. Hasta adamı bırakıp gitmedi, razı oldu evlendi.
Acıma değil bak kimse bunu demedi size. sadece hastalığı olduğu ve zor bir süreçten geçtiği için eşinize tepki vermedikleri.BEn eşimi zaten çok seviyordım üniversiteden beri, hastalıkta bırakacaksak eş olmanın anlamı yok zaten ama bize acıdıklaronı düşünmeniz çok üzdü beni
BEn eşimi zaten çok seviyordım üniversiteden beri, hastalıkta bırakacaksak eş olmanın anlamı yok zaten ama bize acıdıklaronı düşünmeniz çok üzdü beni
Siz nasıl iyi hissederseniz oyle yapin bence artikArtık kırıcı oluyorlar eşimin hastaşığını bile alet ettiler, eşim kanser olduğu için ailesi tolerans göstermiş yoksa bizi kovmaları kazımmış.
Acıdıklarını söylemiyoruz. Siz öyle anlamak istiyorsunuz. Eşiniz ağır bir hastalık atlatmış o yüzden alttan alınıyor davranışları üzülmesin kırılmasın diye. Benim de bir ablam var hasta, hep alttan alırız onu ailecek, her istediğini yaparız falan.BEn eşimi zaten çok seviyordım üniversiteden beri, hastalıkta bırakacaksak eş olmanın anlamı yok zaten ama bize acıdıklaronı düşünmeniz çok üzdü beni
E kaynanasının sevmediği, eşi ile kavgalı gelin haklı da olsa konu sahibi tutulur, konu sahibi canlarına da okusa minnet ederler. Bunu desin canımı yesin. Ay beni seviyiler, ay haset kadın beni kıskaniyi, ay kocam el üstünde tutuyi ihihihi derse kusura bakmasın, konu cıvır böyle.Konu sahibinin el üstünde tutulmasının nedeni de o. Hasta adamı bırakıp gitmedi, razı oldu evlendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?