- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.190
- 598
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
-
Dalga geçmiyoruz. Hasta olan el üstünde tutulur genelde ailelerde. Eşiniz de öyle. Kendini ispat etmek için naklen yayın yapmış zaten adamcayız.EŞim zayıf halka falan değil sözlerinize dikkat edin lütfen. Eşimin hastalığını bu olaya karıştırmazsanız sevnirim yaşamayan için dalga geçmek kolay oluyor sanırım. Umarım sevdiğiniz kişilerde çıkmaz
Hayır dalga gecmiyorum. Hastalıkla asla dalga geçmem, cok ayıp. Sadece eşinize gösterilen müsamahanın size olan sevgiden olmadığını bilmeniz lazımEŞim zayıf halka falan değil sözlerinize dikkat edin lütfen. Eşimin hastalığını bu olaya karıştırmazsanız sevnirim yaşamayan için dalga geçmek kolay oluyor sanırım. Umarım sevdiğiniz kişilerde çıkmaz
Artık kırıcı oluyorlar eşimin hastaşığını bile alet ettiler, eşim kanser olduğu için ailesi tolerans göstermiş yoksa bizi kovmaları kazımmış.Yine kk'nin adeti iste.Ciddi konuyu hemen geyige ceviriyorlarbence siz konuyu kitlenmesini isteyin artık, zaten cevabinizi da alamadiniz..
Fanteziden hiç haberin yok daha gelinliğe sinirlenilecek malzeme lazımmm lya unutmuş lyaYeni gelin ama gelinligini cikarmistir artik herhalde umarim ahshhdd
Insanlar kac sayfa dogru duzgun cevap verdi. Hemen herkes de olayi büyütme, esine aksettirme dedi. Mesajlar orada.Yine kk'nin adeti iste.Ciddi konuyu hemen geyige ceviriyorlarbence siz konuyu kitlenmesini isteyin artık, zaten cevabinizi da alamadiniz..
Birazdan hayalimiz kurularak biseyler ekilecek. Kk ekibi hazırlıklı oldkfkgkg
Kocadan ilgi görmeyen, kaynana tribi çeken, komşuyu boğazlamak isteyen kim varsa açsın bu konuyu okusun. Elem keder ne varsa gider.konu sahibinde malzeme, bizde de hayal gücü bol
Ciddi konu derken hangi konuyu kastediyor ki?
Sorun olarak görmediğin şeylerin başlı başına bir sorun olduğunu görünce senin sorun olarak gördüğün şeyi unuttuk. Nasıl önemsiz kaldıysa artık.Ben nasıl davranacağımı sormuştım sizlere ama konu çok saçma yerlere geldi hepiniz tek noktaya odaklanıp kaldınız.
Tabiki değil. Ama kaynanam beni çok sever bu süreçte hep birlikte yan yana mücadele ettik o günleri atlattık bi an yalnız bırakamdım eşimi. O zamanlr daha sevgiliydik. Bilerek her şeyi göze alarak evlendim. Kaynanam hep söyler, allah senden razı olsun diyeHayır dalga gecmiyorum. Hastalıkla asla dalga geçmem, cok ayıp. Sadece eşinize gösterilen müsamahanın size olan sevgiden olmadığını bilmeniz lazım
Anne baba da sevinmiştir çok şükür oğlum sevişebiliyor diyeay gülüyorum ama çok korkunç ya töbest.
Tamam.Insanlar kac sayfa dogru duzgun cevap verdi. Hemen herkes de olayi büyütme, esine aksettirme dedi. Mesajlar orada.
Konu sahibi fikirleri herhalde beğenmedi ki esine ekran goruntusu atti.
Hayir cidden napsin insanlar zaten kuzen esinin mesajiyla ilgili bir suru cevap yazıldı??
Hayatimda ilk kez biri kocasiyla beni dusunerek sevisecek.
Nevoş Eylül’de ne yapacağız? İpucu versene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?