- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.190
- 598
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
-
Anne baba da sevinmiştir çok şükür oğlum sevişebiliyor diyeMuhtemelen cocuk kanseri atlattığı icin aileden genel torpilli. Şey gibi hani incitilmek istenmeyen evlat, sineye çekilen. Yoksa herkes farkında herseyin…
Kıskançlıktan mantar yaptım akşama.. Gidip 7 odalı bir dondurma kapıp kendi başıma yiyecegim.Şimdi hepimiz seni kıskanmak zorunda kalıcaz
İşte bazılarının kocası da ses çıkarmıyor
Kıskananlar çatlasınnnnnnn
Fantezi devam ediyor durmak yokYeni gelin ama gelinligini cikarmistir artik herhalde umarim ahshhdd
Aynen öyle. Yoksa kimse böyle susmaz. Ev sahibi evden kovar falan filan. Evin en zayıf halkası her zaman korunur ve kollanır.Saliverin küçük enişteyi deyip salmışlar zahar
Aksam karısı yanasmıstır, bey duydun mu o iş tamamAnne baba da sevinmiştir çok şükür oğlum sevişebiliyor diyeay gülüyorum ama çok korkunç ya töbest.
Aynı cümleye hem boşaltmak hem sokmak kelimesi… beni geyikten ucuracak mısınız acaba???
Yine kk'nin adeti iste.Ciddi konuyu hemen geyige ceviriyorlarBen nasıl davranacağımı sormuştım sizlere ama konu çok saçma yerlere geldi hepiniz tek noktaya odaklanıp kaldınız.
Hülya Koçyiğit on mode
İnş kapının deliğinden izlememişlerdirAnne baba da sevinmiştir çok şükür oğlum sevişebiliyor diyeay gülüyorum ama çok korkunç ya töbest.
Tamam hanım tamam, hele sen gel bi yamacıma şöyleAksam karısı yanasmıstır, bey duydun mu o iş tamam
Bak ne güzel, kadın kendi işini kendi görüyor, hasetse haset, en azından koca talimatı beklemiyor. Sen de kocanın arkasına saklanıyorsun.O zaman zırlayıp bana senin yüzünden vs diye mesaj atmayacak gelin hanım. Birey olabilir bundan sonra istediği kadar
Bunu söyleyen de kocişine koşup ağlayan kadın
EŞim zayıf halka falan değil sözlerinize dikkat edin lütfen. Eşimin hastalığını bu olaya karıştırmazsanız sevnirim yaşamayan için dalga geçmek kolay oluyor sanırım. Umarım sevdiğiniz kişilerde çıkmazAynen öyle. Yoksa kimse böyle susmaz. Ev sahibi evden kovar falan filan. Evin en zayıf halkası her zaman korunur ve kollanır.
ooo hoş geldiniz biz de sizi bekliyorduk.Yine kk'nin adeti iste.Ciddi konuyu hemen geyige ceviriyorlarbence siz konuyu kitlenmesini isteyin artık, zaten cevabinizi da alamadiniz..
Birazdan hayalimiz kurularak biseyler ekilecek. Kk ekibi hazırlıklı oldkfkgkgGüzel dilimiz çok esnek bir dil ne yapayım? Keşke herkes oradan oraya laf taşıyıp kaos çıkarmak için değil de mutlu günler güzel yarınlar için kullansa. Sevgi tohumları ekerektenmngdsdfg
Ciddi konu derken hangi konuyu kastediyor ki?ooo hoş geldiniz biz de sizi bekliyorduk.
ooo hoş geldiniz biz de sizi bekliyorduk.
Yanlış konuya yorum yapmış yoksa bu mesajın bir açıklaması olamaz olmamalıCiddi konu derken hangi konuyu kastediyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?