- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
Keşke bunu da kuzenin eşine söyleseydiniz. Acayip kıskanırdıSabaha kadar birlikte olduk acısını çıkarmak için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke bunu da kuzenin eşine söyleseydiniz. Acayip kıskanırdıSabaha kadar birlikte olduk acısını çıkarmak için
Diğeri de "ne var karım beni mutlu ediyorsa" demiş güüüüya.Valla bana senaryo geldi, hangi koca herkesin içinde ‘sen de benimle ilgilenseydin’ filan der Allah aşkına ya.
Ben kıskandığını da sanmıyorum amaniye böyle oldu bilmşyorum kızla da aramız iyiydi yani o güne kadarZaten araları kotuymus. .kadın sürekli kocasını reddediyormus. ..sanırım biraz sizi kıskanma durumu var ama sizinle ligili bir durum yok. ..vicdan yapmanizi gerektirecek bir durum yok..
Size katılıyorum geröekten olay aşırı çirkinleşti ama ögkeden . Resmen eşimin gözü döndüBunlar nasıl aile ilişkileri yahu. Kız ayrı terbiyesizleşiyor, kocası ayrı terbiyesizleşiyor, kocanız ayrı terbiyesizleşiyor falan yani herkes ayrı ayrı hadsiz. Siz de ayrı hadsizsiniz.
Gerçekten öyle bir şey değildi yani normaldi bence hatta. Özellikle biraz dikkat ettim ama bazı sesler illaki oluyorO nasıl sevişmeymiş ya yan odadakiler senin sesini duymuş
Tamam anlarım uzun tatiller de insan sevişmek ister ama sizde az usturuplu sevişseydiniz.
Size de tamamen suçsuz diyemem sonucunda mahremiyet denen şey var.
Bende seks konusunda sınırım yoktur, eşimi sokakta da öperim ama o kadar bağırmalı inlemeli sekse aile büyükleri varken karşıyımdır.
7 odalar 3 banyolar zabbaha kadar dans derken meyveler dahil oldu olaya.. meyveler ahahahameyveler yüzmeler derken gerçekten de keyifli bir tatil oluyordu.
Eşiniz de o kadar mutluluktan sonra nasıl öfkelenebildiyse, pamuk gibi olması lazımdıSize katılıyorum geröekten olay aşırı çirkinleşti ama ögkeden . Resmen eşimin gözü döndü
Bunlar nasıl aile ilişkileri yahu. Kız ayrı terbiyesizleşiyor, kocası ayrı terbiyesizleşiyor, kocanız ayrı terbiyesizleşiyor falan yani herkes ayrı ayrı hadsiz. Siz de ayrı hadsizsiniz.
Keşke kurmasalardı zatenDüşünüyorum da hiç bir erkek ulu orta
Karım beni mutlu etmek için yaptı ya da sende başkasının hayatına karisacagina benimle ilgilenseydin minvalinde cümleler kurmaz .
Eşime göstermek istiyorum sonra üzerime kalır neden söylemedin diyebiliryazlık dizi gibi konu :))
bence konuyu uzatmayın, kapatın.
Kuzenin gelini; kendi mutsuzluğuna ve geçimsizliğine kılıf arıyor, sağa sola sarıyor gibi.
Acısı sizden çıkar, vicdan yapar huzursuz olursunuz.
Siz fazla dahil olmayın bence bundan sonra, eşinize filan da göstermeyin.
Ayrıca size saldırmaktansa, güzellikle konuşup çözüm bulmaya çalışsalardı daha doğru bir yol olurdu.
Gerçekten öyle bir şey değildi yani normaldi bence hatta. Özellikle biraz dikkat ettim ama bazı sesler illaki oluyor
Vagonlar domino taşı gibi devrilmişTren vagonu gibi