• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bana senaryo geldi, hangi koca herkesin içinde ‘sen de benimle ilgilenseydin’ filan der Allah aşkına ya.
Diğeri de "ne var karım beni mutlu ediyorsa" demiş güüüüya. 🤦‍♀️

Yersen.

Zaten araları kotuymus. .kadın sürekli kocasını reddediyormus. ..sanırım biraz sizi kıskanma durumu var ama sizinle ligili bir durum yok. ..vicdan yapmanizi gerektirecek bir durum yok..
Ben kıskandığını da sanmıyorum amaniye böyle oldu bilmşyorum kızla da aramız iyiydi yani o güne kadar

O nasıl sevişmeymiş ya yan odadakiler senin sesini duymuş :D
Tamam anlarım uzun tatiller de insan sevişmek ister ama sizde az usturuplu sevişseydiniz.
Size de tamamen suçsuz diyemem sonucunda mahremiyet denen şey var.

Bende seks konusunda sınırım yoktur, eşimi sokakta da öperim ama o kadar bağırmalı inlemeli sekse aile büyükleri varken karşıyımdır.

Bunlar nasıl aile ilişkileri yahu. Kız ayrı terbiyesizleşiyor, kocası ayrı terbiyesizleşiyor, kocanız ayrı terbiyesizleşiyor falan yani herkes ayrı ayrı hadsiz. Siz de ayrı hadsizsiniz.
Size katılıyorum geröekten olay aşırı çirkinleşti ama ögkeden . Resmen eşimin gözü döndü

yazlık dizi gibi konu :))

bence konuyu uzatmayın, kapatın.
Kuzenin gelini; kendi mutsuzluğuna ve geçimsizliğine kılıf arıyor, sağa sola sarıyor gibi.
Acısı sizden çıkar, vicdan yapar huzursuz olursunuz.
Siz fazla dahil olmayın bence bundan sonra, eşinize filan da göstermeyin.

Ayrıca size saldırmaktansa, güzellikle konuşup çözüm bulmaya çalışsalardı daha doğru bir yol olurdu.

O nasıl sevişmeymiş ya yan odadakiler senin sesini duymuş :KK70:
Tamam anlarım uzun tatiller de insan sevişmek ister ama sizde az usturuplu sevişseydiniz.
Size de tamamen suçsuz diyemem sonucunda mahremiyet denen şey var.

Bende seks konusunda sınırım yoktur, eşimi sokakta da öperim ama o kadar bağırmalı inlemeli sekse aile büyükleri varken karşıyımdır.
Gerçekten öyle bir şey değildi yani normaldi bence hatta. Özellikle biraz dikkat ettim ama bazı sesler illaki oluyor

yazlık dizi gibi konu :))

bence konuyu uzatmayın, kapatın.
Kuzenin gelini; kendi mutsuzluğuna ve geçimsizliğine kılıf arıyor, sağa sola sarıyor gibi.
Acısı sizden çıkar, vicdan yapar huzursuz olursunuz.
Siz fazla dahil olmayın bence bundan sonra, eşinize filan da göstermeyin.

Ayrıca size saldırmaktansa, güzellikle konuşup çözüm bulmaya çalışsalardı daha doğru bir yol olurdu.
Eşime göstermek istiyorum sonra üzerime kalır neden söylemedin diyebilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back