bedenlerinden cok emin olamadım, mail adresimi özelinizden yazsam oglunuzun uzerinde fotosunu gönderebilirmisiniz
tabı olur gonderırırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bedenlerinden cok emin olamadım, mail adresimi özelinizden yazsam oglunuzun uzerinde fotosunu gönderebilirmisiniz
Eki Görüntüle 999198 Eki Görüntüle 999199 Eki Görüntüle 999200 Eki Görüntüle 999201 canim bendede bunlar var ilgilenirsen yardimci olurum hepsi 12,18 beden tekli tshirt ve mavi slopet ca marka diger iki slopet lcw marka sadece bi kac kere giyildiler
bunlardan arıyorum ben de. ne kadar acaba fiyatları
2. Ve 3. Salopeti eğer ikisini 15 tlye verebilirseniz almak isterim. Kargo da vereceğim için indirim yapmanız cok iyi olurduSlopetler 10 tl tshirt 5 tl cnm
2. Ve 3. Salopeti eğer ikisini 15 tlye verebilirseniz almak isterim. Kargo da vereceğim için indirim yapmanız cok iyi olurdu
Eki Görüntüle 999360 Eki Görüntüle 999394 Eki Görüntüle 999396 Eki Görüntüle 999397
benmi yanlis anliyorum eski resimlerdenmi istiyorsunuz yoksa diye bu resimlerden buldugumu koydum suan oglum 3 bucuk yasinda ve tombis oldugu icin 5 yas giysileri giydiriyorum ben ona ve bu giysileri onun uzerinde artik denemem mumkun degil
Cnm hepsini alirsan 25 tl ye veririm sortlu takimlarda dahil
tamamdr, özel mesaj atıyorum size
ayrica bu yeni koydugum salopetin yandan bir dugmesi eksik ona benzer bir dugme dikilebilir bacak arasi citcitlidir bu kiyafetleri oglum 2 yasina kadar giymisdi salincakdaki resminde 1 bucuk yasindaydi diger yeni salopetli resimde ise 2 yasina az kalmisdi ilk basdaki kucakda olan resimde 1 yasina girmemisdi ama 2 yas salopetini giydirmisdim
masallah oglunuza diğer arkadasla anlastık onunkileri alıyorum ama daha sonra almayı dusunursem iletisime gecicem sizinle, ilginize cok tesekkur ederim
Eki Görüntüle 1000493 canim elimde soyle bi ayakkabi var sadece bir hafta tatilde giyindi simdide kucuk oliyor 21 no twigy magazasindan aldim 15 tl istersen kargonla birlikte gonderirim gecen yaz 40 tl ye almistim
Eki Görüntüle 1000493 canim elimde soyle bi ayakkabi var sadece bir hafta tatilde giyindi simdide kucuk oliyor 21 no twigy magazasindan aldim 15 tl istersen kargonla birlikte gonderirim gecen yaz 40 tl ye almistim
Eki Görüntüle 999198 Eki Görüntüle 999199 Eki Görüntüle 999200 Eki Görüntüle 999201 canim bendede bunlar var ilgilenirsen yardimci olurum hepsi 12,18 beden tekli tshirt ve mavi slopet ca marka diger iki slopet lcw marka sadece bi kac kere giyildiler
ah şu şortlu takımlar ne kadar tatlı. ben de böyle birşey arıyordum. yeni sahibi güle-güle kullansın
tesekkurler. siz de bulursunuz umarım. diğer arkadasın bana gönderdiği resimlerde 2 tane kot salopet vardı gördünüz mü onlar da cok guzel
Rica ederim hayirli alisverislermasallah oglunuza diğer arkadasla anlastık onunkileri alıyorum ama daha sonra almayı dusunursem iletisime gecicem sizinle, ilginize cok tesekkur ederim