Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bebegim su anda 13 aylık. cok kilolu değil yazın giydirmek için sortlu salopetlerden arıyorum, ayrıca sortlara ve tshirtlere ihtiyacım var. elinde bize uygun urunleri olanlar resim koyabilirse bi bakmak isterim.
simdiden tesekkurler.
Elimdekiler 12 aydan itibaren giydirilebilir. Çoğu 12-20 ay arası zayıf bir bebek için ideal. Benim oğlum da zayıftı. Fiyatları uygun tutucam beğenirseniz. Hepsi sayılı giyilmiştir,bazıları yenidir. Akşamları ve serin havalar için iki tane de mevsimlik ceket ekledim
ilginiz için tesekkur ederim. sondaki üçü hariç ne kadar istiyorsunuz hepsine.
Bende de bir kac parca istedigin salopetlerden vararkadaşlar bebegim su anda 13 aylık. cok kilolu değil yazın giydirmek için sortlu salopetlerden arıyorum, ayrıca sortlara ve tshirtlere ihtiyacım var. elinde bize uygun urunleri olanlar resim koyabilirse bi bakmak isterim.
simdiden tesekkurler.
bu slopet kotda weniceden
bunlar 12-18 aya uygun mu? ilk ikisinin fiyatı nedir?
bunlar 12-18 aya uygun mu? ilk ikisinin fiyatı nedir?
ahh karismis yazilar iyice tekrar yazayim bari ilk basda yayinladigim slopet kot 18 24 ay arasi icin fiyati da 10 tl sonradan ekledigimde 1 ve 2 yaslarinda iki yaz boyunca giydirmisdim onun fiyatida 10 tl dir
Özel mesajınız var
BENDEKİ ÜRÜNLERİN LİNKİ DE BU CANIM. KALAN ÜRÜNLERİM.9 SAYFADA. SALOPET VE ŞORTTA VAR. SALOPET SIFIR.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=689638&page=9
salopetin markası nedir, kuması keten mi? kac yasa uygun
canım diğer baslıgındaki ca 86 cm belden ayarlı pantalon ve sıfır, kot pantalon yeni 12-18 ay sıfır, sıfır sandaletler vardı bir de ayakkabı grubunun en sonundaki,önlükler duruyor mu acaba, onları da almak isterim duruyorsa
Önlükler pantolon önceki beğendiklerim için toplu fiyat verebilirmisinîzca pantalon ve en sondaki sandaletler geçen hafta satıldı. Önlükler ve kot pantalon duruyor.
Teşekkür ederim. Başka eklenecek bişeyler olursa diye biraz daha beklemek istiyorum. Duruma göre dönüş yapıcam sizeSalopette şortta lcw. salopet 1,5 2 yaşa olur. şortta 12-18 ay canım. Yumuşak kot tarzı kumaşı. Ketenden kalın kottan ince.
teşekkür ederim. Başka eklenecek bişeyler olursa diye biraz daha beklemek istiyorum. Duruma göre dönüş yapıcam size