Yazlık,fresh parfüm önerilerinizi bekliyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi slsn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

slsn

Viyolist ~
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
655
4
118
İzmir
17 yaşındayım çok ağır kokular kullanmak istemiyorum .Aldığım beğendiğim parfümden hemen çabucak midem bulanıyor. Rahatlıkla her yerde kullanabileceğim , yazlık , fresh bi parfüm önerebilir misiniz ? Çok teşekkürler şimdiden

benim de ağır ve baharatlı parfümler içimi bayıyo midem bulanıyo bi süre sonra... dp den alıp kullanamayıp bi kenara koyduğum beş altı tane parfümüm var... yaz için sana şunları önerebilirim: cacharel-noa, dkny-be delicious, davidoff-cool water, ralph lauren-ralph... bunlar paahalı markalar.... ama bu kadar para vermek istemezsen cecile in mavisi ve yeşilini de kokla derim ben onlardan kullanıyorum :):) bi de she nin mavisi :)

Çok teşekkür ederim :) bi koku insanın hayatını baya etkiliyo ya sıkıyorum sonra midem bulanıyo burnumdan geliyo bütün gün

benim sevgilimin ve herkesin bayıldığı koku miss o pembe olan orflimeden çok kalıcı cok tatlı bi kokusu var bi kokla derim hem fiyatıda cok pahalı değil bu ay indirimde 34 tl olması lazım :)

canım ralph lauren- ralph bana bol limonlu geldi. içinde mandalina var ama tam meyveli, altta bir çiçek yokmuş gibiydi. hoş ama seni boğabileceğini düşünüyorum.

clinique happy, burberry classic ve briti de deneyebilirsin.

calvin klein in2you, nina ricci elıxır, dkny be delisious öneririm ben hatta şiddetle öneririm mutlaka dene

benim sevgilimin ve herkesin bayıldığı koku miss o pembe olan orflimeden çok kalıcı cok tatlı bi kokusu var bi kokla derim hem fiyatıda cok pahalı değil bu ay indirimde 34 tl olması lazım :)

Canım adı ne o parfümün??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…