Örgü Yazlık Evim İçin Ördüğüm Perdelerim

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
ellerinize sağlık enfes olmuşlar.bende perde örmek istiyorum ama gönlüme göre örnek bulamıyorum. perde modellerinizi yayınlarsanız sevinirim. zorluğu hiç önemli değil.şimdiden teşekkürler.

ellerinize sağlık enfes olmuşlar.bende perde örmek istiyorum ama gönlüme göre örnek bulamıyorum. perde modellerinizi yayınlarsanız sevinirim. zorluğu hiç önemli değil.şimdiden teşekkürler.

Canım 1. model çok eski bir örnek enine,uç perdeydi.Ben bütünden hesaplayarak yaptım ama çok zor oldu.Diğer örnekleri ,ören bayan kitaplarından aldım .

Hepsi birer sanat eseri, sizde sanatçı oluyorsunuz bu durumda.

Ellerinize sağlık, çok güzel, çok şık olmuşlar.

her odayamı ördün hepsi çok şık. sabır işi tebrikler....

her odayamı ördün hepsi çok şık. sabır işi tebrikler....

Evet canım bütün evim örgü.Kenarlarında basmadan kalın perdeleri de var ,görüntü net olsun diye çıkarıp öyle çektim fotoları
Ben motifle uğraşmaktansa büyük parça örmeyi daha çok seviyorum.Daha da örmeye devam ediyorum

canım arkadaşım ellerine sağlık ,çok marifetlisin ,maşallah,hepsi çok ,güzel,güle güle kullan.a.s.a.s.a.s.

ellerine,gözlerine sağlık hepsi çok şık olmuş..güle güle kullan canım

canım ben kızımın çeyizine 3. modele benzer örmüştüm .6 metre kadar bunu nasıl bir kumaşa geçirebilirim . beyaz ören bayan 60 örmüştüm . senin yaptıkların bir harika bizim yazlığa ben cesaret edemedim camları çok büyük çünkü sen güle güle kullan

En sonda yakından da modeli verilmiş olan perdeyi 5-6 yıl önce mutfağımıza örmüştüm
Hala kullanıyoruz
Ancak yarım örmüştüm
2 parça ve pencere kanadına göre birazcık genişlettim modeli

çok güzel olmuşlar ellerine sağlık güle güle kullan ama cesaret ister onları örmek

ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar.

Emeğine sağlık, çok güzel olmuş.
Onları örmek kim ne kadar zaman almıştır ya...

arkadasım sabrını tebrık edıyorum ayrıca elıne gozune sa-lık cok hoşlar gule gule kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…