Denizine gezmeye gittik oraya evet baya dalgalı. Ama ucundan felan girerim derseniz bilemem. Yatırım için de olsun fiyat da uygun derseniz. Olabilir. BMC fabrikası yapılıyor orada. Liman kurulacak. Ayrıca kuzey Marmara otoyolu tamamlanınca İstanbul dan bir buçuk saat kadar bir süreyle gidilebilecek biryer. Bir yakinimiz vardı. Öyle bahsetti. Denize girenleri de bilemiyorum yani her yerde herkes gibi mayo bikini giriyorlardı işte. Kimseyi dikizleyen de tuhaf bakan da gormedim.
Cebeci, kefken, kerpe yani Kandıra taraflarına da bakabilirsiniz. Sahilleri daha kısa ama koylar olduğu için daha müsait girmeye diyorlar. Bir de Karasu dan sonra Kocaali ilcesi var. Dalgasını bilmem ama orada da fiyatlar baya uygun. Karasuyla belki arasında 15-20 dakika var yok. Denizleri gayet temiz berrakti buralarda. Ama Karadeniz neticede.
Yok aslen istanbulluyum. Son iki senedir tekirdağ çorlu. Burası sadece bina yığını. Nefret ettim. İstanbulu da çok özledim. Karasu dan yazlık almam asla. Suyu çok pis ve dalgalı, çocuklarıma göre değil.
Tekirdağın merkezinde var ama biz uzağız. E arabada yok. İki çocukla otobüsler de helak olmak var. Çorluda da görsellik namına birşey yok. Hep bina. Ve bir iki tane de avm. Benim hayalim hep sahil kasabasıydı. İnş. Bir gün....aslında güzeldir tekirdağ çorlu ama
insan sevmeyince sevmiyor işte
denize de uzaksa tabi..
Aynen iyi düşünmek lazım. Diğer ilçelere göre de en kalabalık yer Karasu. Merkezi çok kalabalık ve düzensiz geldi bana. Sakinlik de isterim derseniz ona göre seçim yaparsınız. Mesela çevreyi gezerken karasu Denizköy köyünde birkaç tane yazlık site gordum. Oraların fiyatlarina da bir bakın. Denizköy istanbuldan yukardan gelirken karasuya varmadan önce bir yerdeydi. Kaynarca Karasu arasindaki köylerden birisi.aa bu bilgi iyiymiş şimdi
zaten bu bilgiler ışığında yine gidip bakacağız çünkü reklamında 100 oraya gidersin 300 dür falan öyle şeyler olduğu için.
ama hepsi bir aklımda olsun dateşekkür ederim.
Çok güzel..Bahçeye bir şeyler ekmeniz harika işte ben de böyle bir şey istiyorum.Teşekkür ediyorum oralara da bakacağımbızde aslında acaba sıte ıcınde havuzlu daıre tıpımı alsaydık dıyoruz. Ama tamamen gelecege yonelık alındı bızımkı. 2 cocuk var, zaman su gıbı gececek.Buyuyup evlenecekler,
Aslında onerı gıbı dusunme bızım kı yenıcıftlıkte . Köy gıbı zaten orası . Kayınvalıdemın sarkoyde yazlıgı var 3 saat mesafede ıstanbula, oranın eglencesıde ortamıda daha gelısmıs ama denızı cok kotu. Yenıcıflıkte hafta ıcı denız ruzgara da baglı olmakla bırlıkte guzel , hafta sonu baska bır yere gıdıyoruz. Sarkoyde ıse denızın ıcınde calı cırpı gıbı yosunlar var ınsanı huylandırıyorlar.
Yenıcıftlk sakınlık ıstıyorsanız cok guzel bır yer , cok kalabalık degıl evler genelde mustakıl. Bir sürü arsa bos bız hemen karsı arsamıza bahce yaptık 2 senedır , domates fasulye bıber kabak ekıyoruz
Yazlık iyi fikir bence biz 4 sene önce Tekirdağ dan 120 bine aldık Almanya’dan gelen akrabalar Antalya’da 50 bine yakın para harcamışlar oda kaç günlüğüne şimdi onlarda yazlık bakıyor bir kaç yıllık otellere harcayağı parayı yazlığa yatırmak çok mantıklı hem istediği kadar kalır gelen giden çok olur lafı bence insanlara tavrımızla alakalı yüz verirseniz tabi gelirler bize bir iki akraba geldi onlarda çok kalmadı zaten her sene farklı yerlere gitmek farklı farklı otellerde kalmak güzel tabi ama maliyeti fazla üstelikte kaç gün tatil yapacaksın ki
yazlıktan uzak durun
beleşçileri geçtim
her sene aynı yere gidip evi temizleyip bakımını yapınca dönme vaktiniz gelecek tatiliniz yalan olacak
ancak senede 2 ay geçirebilecekseniz eşiniz ulaşımı kolay olup 2 haftada birde olsa gelebileceği biryerde olsa belkiii
ama
sürekli misafir gelecek
bence vazgeçin ev alın
Karasuda yazlıklar ucuz sıteler apartlar eskıler oldugu kadar yenılerı de var. Ama pek tercıh edılmıyor surıyelıler ıstıla etmıs ortalıgı denizi kötü insanları (burda genelleme yapıyorum) desenız okuzun trene baktıgı gıbı bakıyolar ınsana. Karasu yenımahalle dıye bıyer var esımle orda balık yemeye gıdıyoruz arada sırada o kadar. Onda bıle höt göt bakıyolar. Yanı esınız sızı oraya bıraksa ıse gıtse bı surelıgıne coluk cocuk tek basınıza sokaga cıkacak gıbı degıl korkudan. Ben korkuyorum yanıaa bu bilgi iyiymiş şimdi
zaten bu bilgiler ışığında yine gidip bakacağız çünkü reklamında 100 oraya gidersin 300 dür falan öyle şeyler olduğu için.
ama hepsi bir aklımda olsun dateşekkür ederim.
Karasuda yazlıklar ucuz sıteler apartlar eskıler oldugu kadar yenılerı de var. Ama pek tercıh edılmıyor surıyelıler ıstıla etmıs ortalıgı denizi kötü insanları (burda genelleme yapıyorum) desenız okuzun trene baktıgı gıbı bakıyolar ınsana. Karasu yenımahalle dıye bıyer var esımle orda balık yemeye gıdıyoruz arada sırada o kadar. Onda bıle höt höt bakıyolar. Yanı esınız sızı oraya bıraksa ıse gıtse bı surelıgıne coluk cocuk tek basınıza sokaga cıkacak gıbı degıl korkudan. Ben korkuyorum yanı
H ve g telefonda yan yana durdugu ıcın yazım hatası olmus onu duzelttımKarasuda yazlıklar ucuz sıteler apartlar eskıler oldugu kadar yenılerı de var. Ama pek tercıh edılmıyor surıyelıler ıstıla etmıs ortalıgı denizi kötü insanları (burda genelleme yapıyorum) desenız okuzun trene baktıgı gıbı bakıyolar ınsana. Karasu yenımahalle dıye bıyer var esımle orda balık yemeye gıdıyoruz arada sırada o kadar. Onda bıle höt göt bakıyolar. Yanı esınız sızı oraya bıraksa ıse gıtse bı surelıgıne coluk cocuk tek basınıza sokaga cıkacak gıbı degıl korkudan. Ben korkuyorum yanı
Karasu’ya yıllar önce istanbuldan günübirlik giderdik denize girmek için, ama ben pek sevemedim orayı, şu an çorlu’da yaşıyorum ve 3 yıl önce yenice’den yazlık aldık. 2 tane çocuğum var, birine hamileydim aldığımda. Büyük olan 9, küçük olan 2 yaşında şu an. Biz okullar kapanır kapanmaz yazlığa taşınıyoruz. Ben çalışıyorum ama kendi işim, her gün gitmek zorunda değilim yani, ama eşim her gün gidip geliyor, 20 dakika kadar yol o yüzden hiç sorun olmuyor. Benim için şu an yazlık yakın yerde olmak zorunda çünkü ikimiz de çalışıyoruz. Uzak mesafe yazlık asla düşünmem bu yüzden. Yazlığı olan da tatile gidebilir, yazlık demek tatil demek değil ki? Benim bütün komşularım sürekli tatile gidiyor mesela, istedikleri yeri gezip görüp geliyorlarben gidemiyorum 2 yıldır çünkü bebekle rahat edemem diye, seneye ben de tatile gideceğim çünkü tatilin yerini hiç bir şey tutamaz. Yazlıkta çocuklar çok mutlu büyüyorlar, ben en çok çocuklar için istedim yazlık almayı. Güvenlikli site içinde, çocuk parkı var, havuz var, top sahası, sahilde çay bahçesi, akşamları kumsalda oturuyoruz mesela, deniz havası çok iyi geliyor insana. Büyük kızım bütün gün dışarda, bisiklet, scooter, paten, havuz, deniz. Sadece yemek yemeye geliyor eve. Bütün çocuklar dışarıda bütün gün ve gece. Ben çok mutluyum yazlıkta olmaktan, haa tabi misafir de bu işin cilvesi, maalesef özellikle ilk iki sene hele ki bir de ufak bebekle çok zor oldu sürekli misafir ağırlamak. Ama ne olduysa bu sene azaldı misafir. Bence siz ne olursa olsun, bir şekilde başka bir yatırım yapın. Mesela yüksek tutarlı bir bireysel emeklilik yaptırın. Öyle olunca ödeniyor çünkü. Mesela biz yazlık alırken bozdurduk eşimle ikimizin emekliliğini ve güzel bir miktar birikmişti. İstanbuldan karasu çok zor olur size çalıştığınız için. Yakın yerlerden alırsınız Yeniçiftlik civarı mesela, hem o zamana kadar bebek de büyümüş olur, 2 yaşa kadar zaten siz de pek birşey anlamazsınız yazlıktan çünkü.
yeniçiflikte evler uygun orası guzel mi denizi nasıl?Tekirdağ yeniçiftlikte
Bizim site güzel ama ev yok cogunluk akraba birde 30 yıllık insanlar evler çok bitişik değil ama denizimiz bazen çok güzel bazen çok kötü girilmiyor. Geride kaldıgımız için ama yeniçiftlik merkez denizi çok güzel. Oraya gidip bakmanız gerekiyor biz birazdaha yeniçiflikten uzagız o yuzden geride kalıyor denizimiz bütün yosunlar bize toplanıyor. Yeniçiflik yolunun karşısından veya kaptan sitelerinden bakarsanız oranın denizi daha güzelyeniçiflikte evler uygun orası guzel mi denizi nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?