- 1 Temmuz 2022
- 378
- 461
- 33
- 34
- Konu Sahibi Aklikarisikhatun
-
Üzüldüğün herşey sonunda sabır ve tevekkülle şükredeceğin daha güzel şeylerle şekil bularak sana geri dönecektir Allahın izniyle inşallahMerhabalar benim için önemli bir mesajın anlamını öğrenmek istiyorum sizlerden.
Üzülme der Mevlana ve devam eder;
Kaybettiğin her şey bir gün başka bir suretle geri döner.
Hanımlar nedir bu cümlenin anlamı acaba?
Beni kınayan benim köyneğimi giysin bir kere oHazir boyle gerekli bir konu acilmisken ben de bir sözün anlamini sorayim madem, bilen cevaplasin
Beni kınayan benim atesimde yansin ne demek?
Ha bir de ates olmayan yerden duman cikar mi, tas yere dusmeden cingildar mi? Teşekkürler.
Böyle büyük alimlerin sözlerini alay konusu yapmasak tamam gülmek eğlenmek en doğal hakkımız ama burada büyük bir alimin sözünü basitleştiriyorsun alay konusu edilecek şeyler var edilmeyecek şeyler varDiyor ki sevgilinden ayrıldıysan rahat ol çünkü bir sonraki sevgilin brad pitt. Eşşek gittiyse at yolda diyor
Niye kutsalınıza mı dokunduk yineBöyle büyük alimlerin sözlerini alay konusu yapmasak tamam gülmek eğlenmek en doğal hakkımız ama burada büyük bir alimin sözünü basitleştiriyorsun alay konusu edilecek şeyler var edilmeyecek şeyler var
Mevlana' nın Mesnevi adlı en büyük eserini okudun mu?Böyle büyük alimlerin sözlerini alay konusu yapmasak tamam gülmek eğlenmek en doğal hakkımız ama burada büyük bir alimin sözünü basitleştiriyorsun alay konusu edilecek şeyler var edilmeyecek şeyler var
Alim hakkında değil, sözün anlaşılmamasıyla ilgili şakalaşıyoruz.Böyle büyük alimlerin sözlerini alay konusu yapmasak tamam gülmek eğlenmek en doğal hakkımız ama burada büyük bir alimin sözünü basitleştiriyorsun alay konusu edilecek şeyler var edilmeyecek şeyler var
Bende tamDün engelleyip ders vermeye çalıştığın sevgilin diyor ki aman biri gider biri gelir, elimi sallasam ellisi, kendini vazgeçilmez sanma diyor.
Gibi bir durum da olabilir3 vakte kadar tekrar birleşeceksiniz demek bu sefer aynı hataları yapmayacaksınız demek . Bahçende gülün , kapında kölen olmaya razıyım
Her işte bir hayır vardır ,kaybettim diye üzülme Mevla senin için daha iyi daha hayırlısını önüne koyacaktırMerhabalar benim için önemli bir mesajın anlamını öğrenmek istiyorum sizlerden.
Üzülme der Mevlana ve devam eder;
Kaybettiğin her şey bir gün başka bir suretle geri döner.
Hanımlar nedir bu cümlenin anlamı acaba?
Ne alaka ?Mevlana' nın Mesnevi adlı en büyük eserini okudun mu?
Okusaydın ne alaka demezdin, buraya ne alaka yazana kadar arama motorlarından biraz araştırıp Mesnevi' nin içerisindeki bir kaç hikayeyi bari okusaydın.Ne alaka ?
Çok komik ha ha ha Rabbimin vermediği imanı ben verecek değilim beğenenlerde neyi beğeniyorsa anlamış değilimNiye kutsalınıza mı dokunduk yine
Yine alaka okumadığımı nerden çıkardın ?Okusaydın ne alaka demezdin, buraya ne alaka yazana kadar arama motorlarından biraz araştırıp Mesnevi' nin içerisindeki bir kaç hikayeyi bari okusaydın.
Bir tasavvuf şairi ile iman ölçmek, aferin sanaÇok komik ha ha ha Rabbimin vermediği imanı ben verecek değilim beğenenlerde neyi beğeniyorsa anlamış değilim
En basitinden Mesnevi' de ki, Eşek ile Kabak, Baba ile Kızı, Oğlanın İriyarı Adamdan Önce Korkması Fakat Sonra Ona Binmesi hikayelerini de okudun mu?Yine alaka okumadığımı nerden çıkardın ?
Okusaydın ne alaka demezdin, buraya ne alaka yazana kadar arama motorlarından biraz araştırıp Mesnevi' nin içerisindeki bir kaç hikayeyi bari okusay
Benim gözümde sadece bir tasavvuf şairi değil hz mevlana mevlaya yaklaştıran her şey kutsaldır benim için Rabbimi anlatan en küçükten en büyüğe saygı duyarım ben imanı olanda karşımda olmaz yanımda olur tamammmı !!!Bir tasavvuf şairi ile iman ölçmek, aferin sana
Böyle büyük alimlerin sözlerini alay konusu yapmasak tamam gülmek eğlenmek en doğal hakkımız ama burada büyük bir alimin sözünü basitleştiriyorsun alay konusu edilecek şeyler var edilmeyecek şeyler var
yani bir şeyler okuyan insan böyle cümleler kurmaz tamammmmmiiiiiiiiMevlana' nın Mesnevi adlı en büyük eserini okudun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?