Yazın doğum yapacak tesettürlü arkadaşların gecelik seçimi

reoc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
1.430
1.715
133
Arkadaşlar Ağustos sonunda nasipse sezaryen ile doğum yapacağım.Bana gecelik konusunda yardımcı olur musunuz?Uzun kollu alt üst pijama takımı aldım.Onu koridorda gezinirken giyeceğim. Yaz ayı olacağı için bir tane de kısa kollu pijama takımı alıp üzerine sabahlık mı uydursam? Ameliyattan hemen önce giymek için uzun elbise şeklinde gecelik de almak gerekir mi? Kısa kollu takımı odada yalnız olacağım için giyebilirim sanırım.Özel bir hastanede doğum yapacağım. Odaya çok giren çıkan olmaz sanırım. Ponponumun kıyafetleri hazır; ama ben kendime sadece bir pijama takımı aldım.Çok ağırlaşmadan hazırlığımı tamamlamak istiyorum.Kafam çok karışık.Fikirlerinizi bekliyorum.

bir gecelik size yetecektir,bende tesettürlüyüm kendime o geceliği bulana kadar cok dükkan gezdim.umarım siz kolaylıkla bulabilirsinz.ameliyattan önce hastahanelerde ameliyat önlügüne benzeyen bişeyler giydiriyorlarmış diye duydum yanı o gecelik üzerimizde cok durmayacak galiba.bir tane yanınızda bulunsun geceliğiniz.özel hastahanede kalacaksanız oradan bu konuda bilgi alabilirsnz bence kendi doktorunuza mutlaka sorun derim.

Doğru söylüyorsunuz.Aslında en güzeli hastaneden bilgi almak.

Merhaba.ben tesetturlu degilim fakat sanırım bu konuda yardımcı olabilirim .geçen hafta internetten hamileler ve lohusalar icin bir kac pijama takımı aldım.çok ince tam yaz icin ideal aralarında uzun kollu olanları da var.lakin dedigim gibi penyesi ince.bence işinize yarar bir goz atin ................. pijama dünyası.com bu iki siteye gozatmanizi tavsiye ederim.şimdiden hayırlı uğurlu olsun bebeginiz allah size bağışlasın.

Ilk yazdığım site sansurlenmis lohusa sepeti ismi.bide ben kapida ödeme sistemini kullandım.diğer türlü internetten kartla alışverişe çekinirim.

Bende nasip olsa ikinvi bebegimi agustos sonunda sezeryanla dunyaya getirecegim tesetturluyum ve antalya gibi bir yerde yapacagim dogumu siz tahmin edin..
Cantami haxirladim ben neolur ne olmax diye 1uzun kollu gecelik
Ve 1kisa kollu sabahlikli gecelikle 1kisa kollu pijama takimi aldim..
Sezeryanda gecelik daha kullanisli ilkonce sirti acik onlulu elbise hastahaneden veriliyor sezeryandan cikinca sonda oldugundan gecelik istiyorlar uzunkollu geceligi ozaman kullanocagim cunku ameliyathane soguk oldugundan ve vucudun yapisi degistiginden sicak dahi olsa usuyebiliyorsun zaten kendine geldikten sonra kisa kollu gecelik yada pijamayla degistirirsin ben oyle yapacagim pijama ve kisa kollu geceliktede bir sabahlik kullanmak yeterli diye dusunuyorum ama penyeleri kesinlikle ince olsun..

Cevaplarınız için teşekkür ederim. İnsan böyle zamanlarda yapılanların sanki telafisi yokmuş gibi düşünüyor.İnşallah minnoşum verilen tarihte doğar. Plansız doğum yapmaktan korkuyorum.Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Bence cok kasmayin. Ben de tesetturluyum. Zaten bir cok gecelik takımının sabahligi var. Bence kisa kollu yada kolsuz alin uzerine sabahlik alin. Kimse yokken uful uful yatin biri gelince sabahligi gecirin ustunuze. Ben cok takim aldm yaz olacagi icincabuk ter kokusu olur diye sık degistirmek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…