Yazın bebeğinizi nasıl serinletiyorsunuz?

thesimpson

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
12
4
36
Merhaba arkadaşlar,
Malum yaz geldi özellikle İstanbul’da yaşayanlar bu yaz sıcağında çoçuğunuzu nasıl serinletiyorsunuz? 8 aylık bebeğim var her saniye terliyor gece gündüz demeden terliyor ve bir çözüm bulamıyorum. Vantilatör var çok uzaktan esiyor faydası olmuyor yakınına getiremiyorum korkuyorum şaşırdım.

Merhaba arkadaşlar,
Malum yaz geldi özellikle İstanbul’da yaşayanlar bu yaz sıcağında çoçuğunuzu nasıl serinletiyorsunuz? 8 aylık bebeğim var her saniye terliyor gece gündüz demeden terliyor ve bir çözüm bulamıyorum. Vantilatör var çok uzaktan esiyor faydası olmuyor yakınına getiremiyorum korkuyorum şaşırdım.
Su havuzlari var içine koyun gündüzleri öyle gecsin

Vantilatörün temizliğini düzenli yaparsanız korkacak bir şey yok çünkü bebeğini benim gibi klimalı evlerde büyütenler de var :) Ben sıcak bir ülkede yaşıyorum ve bebeğim doğduğu andan itibaren klima çalıştı evde. Tabi klima ile vantilatör bir değil, o yüzden klimanın soğuğu değmeyecek şekilde ayarladık hep. 6 aylık olmak üzere daha geçen hafta hasta olduk ailecek. Ilk bebeğimi de istanbulda büyüttüm. Emzirirken ve uyurken mutlaka vantilatör açtım yoksa emerken sinirleniyordu, terle hiç uyuyamıyordu. Vantilatöre öyle yapışıktık ki dedesine yatıya giderken yanımızda vantilatör de götürdük :)

Ay evet bende İstanbul'da yaşıyorum. Bugünde çok sıcaktı eridik resmen. Şuan bu saatte bile esmiyor çok nemli bayık bir hava var biz büyük insanlar duramıyoruz küçücük bebek Allah yardım etsin🙏 gündüz sadece zıbın giydirin hatta bez bile bağlamayın arada açın altını tedbirini alarak tabi. :) Havuz varsa çok iyi olur gündüz serinler en azından. Hergun duş yaptırabilirsiniz. ☺️ Allah uzun ömür versin❤️

Benim bebeğim de 5 aylık oldu.. Biz her gün banyo yaptırıyoruz ve üzerine bacaksız tulum giydiriyorum.. Bu sıcaklarda bebeğimizi çok fazla kucağımıza almıyoruz..

Gece uyurken yazlık ince uyku tulumları veya pijama kullanıyoruz ve üzerini örtmüyoruz..

Özellikle uyurken üzerini örtmemeye dikkat edin bence çünkü hareket ettikçe terliyorlar.. Biz şuan bu şekilde çok rahat geçiriyoruz yazı..☺️ Darısı sizin başınıza inşallah 🤗

Back