Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayanlar yazın ankara ya taşınacağım nerede oturulur en nezih yerleri nerelerdir.nasıl geçer zaman neler yapılr yardımlarınızı bekliyorum.Yeni bir şehir ve ben bu şehir hakkında hiç bir şey bilmiyorum.
Bayanlar yazın ankara ya taşınacağım nerede oturulur en nezih yerleri nerelerdir.nasıl geçer zaman neler yapılr yardımlarınızı bekliyorum.Yeni bir şehir ve ben bu şehir hakkında hiç bir şey bilmiyorum.
ya arkadaşlar ne güzel ne içten mesajlar yazmışsınız,ne güzel yardımcı olmuşsunuz,kutluyorum sizi canı gönülden
Bayanlar yazın ankara ya taşın olaracağım nerede oturulur en nezih yerleri nerelerdir.nasıl geçer zaman neler yapılr yardımlarınızı bekliyorum.Yeni bir şehir ve ben bu şehir hakkında hiç bir şey bilmiyorum.
arkadaşlar geri dönüşleriniz için çok sağolun.Ben öğretmenim eşimin işinden dolayı ankaraya gelieceğiz.10 yıl istanbulda yaşadık 3 yıldırda samsundayız.Bilmiyorum ankara nasıl olacak tabii bilmediğim bir yer olduğu içinde tedirginim haliyle.bir tane Oğlum var 2.sınıfa gidiyor.yaşadığım yerin çocuğumuzun okulu açısından da düşünmemiz lazım tabii.bekliyorum yine yardımlarınızı bayanlar desteklerinizin herbirini önemsiyorum.
slm cnm.istanbuldan sonra samsunda yapabildiysen ankara cennet gelir sana. Bende dogma buyume ankaraliyim sadece universite icin segir disina ciktim ama en fazla 2 haftada bir gelirdim geri. Cocuklugum batikentte gecti tam cocuk buyutulecek yer ama suan kizilayda oturuyorum. En merkezi yer ama cocuk buyutmek icin hic ideal deil. Memur ailesisiniz anladigim kadariyla sana tavsiyem en uzagi batikent olabilir sona y mahalle kurtulus kolej maltepe anittepeyide dusunebilirsin tabi atanacagin okulda onemli.ewine yakin olmasi super olur zannimca...