Ben yazılarımı bu yazdığımız yerden italik kalın veya değişik renk olarak istediğim zaman kayıt etmek istiyorum öyle birşey mümkün mü?
Profildeki secenekler çok az ve zaten orda italik de yapılamıyor teşekkürler :)
Mune müdürüm kim ilgileniyor kazen mi ona göre etiket yapayım
Bende merak ediyorum
Bibibella Kazen ve Curly'i etiketleyebilirsin.
Evet o kısmı bende biliyorum1 - https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/preferences bu linke tıklayın
Açılan sayfanın alt kısmındaki seçeneklerden.
Eki Görüntüle 1957435
2- Kalıcı Yazı Fontu: Seçin
3- Kalıcı Yazı Boyutu: Seçin
4- Kalıcı Yazı Rengi: Seçin
5- Değişikliği kaydedin.
Bu kadar
AnlayamadımEvet o kısmı bende biliyorumama o kısım yeterli gelmiyor bana mesaj yazdığımız kısımda istediğimizi seçip kayıt edemiyormuyuz
Anlayamadım
Bence şimdi oldu :)AnlaşamıyoruzKova hatunu sen daha iyi anlatabiliyorsan yandım pls :)
Valla bende anlayamadım bibim klavyeden mi bahsediyosun?? :)AnlaşamıyoruzKova hatunu sen daha iyi anlatabiliyorsan yandım pls :)
Mesaj yazdığın yerde B I A harfleri varya...Valla bende anlayamadım bibim klavyeden mi bahsediyosun?? :)
Şu hani cevapla diyip yazıyoruz ya orada bir çok seçenek var farklı renkler kalın italik gibi profilde bunlar yokValla bende anlayamadım bibim klavyeden mi bahsediyosun?? :)
AblacımCurly bişey yapilamıyor sanırım?
Eğik olması sıkıntı olacağını hiç düşünmemiştim abicimAblacım
Şöyle Yazı fontunun, büyüklüğünün ve renginin ayarlarının olup, "Koyu, Eğik ve Altı çizili" seçeneğinin olmama sebebi
KOYU, Eğik ve Altı çizili metin alanları vurgu için kullanılması gerektiği ve bütün bir mesajın bu şekilde yazılmasının anlamlı olmayacağı içindir.
Örnek vermek gerekirse son yazdığım cümlenin altı çizgili bir şekilde olması veya bütün mesajlarımın altı çizgili şekilde olması sizce mantıklı mı ? Yoksa bir önceki cümlede yaptığım gibi belirli vurgulanacak yerleri bu şekilde belirtmek mi mantıklı. Ben bu mantık üzerine Font, Renk ve Büyüklük ile ilgili ayarların profil sayfasından kaydedilmesini doğru buldum.
Tahmin etmiştim :)Kova hatunu maalesef olmuyormuş gördün mü
Ya kompozisyon yazarken ya da dilekçe verirken kullanmalıymışız hey Allahım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?