Yazılar yazı karakterleri renkleri :)

Bibibella

Pro Üye
20 Ocak 2010
46.403
168.475
1.123
43
Ben yazılarımı bu yazdığımız yerden italik kalın veya değişik renk olarak istediğim zaman kayıt etmek istiyorum öyle birşey mümkün mü?
Profildeki secenekler çok az ve zaten orda italik de yapılamıyor teşekkürler :)

Mune müdürüm kim ilgileniyor kazen mi ona göre etiket yapayım

Bende merak ediyorum

Bibibella Kazen ve Curly'i etiketleyebilirsin.

Proyuz ama hiç bir ayrıcalığımız yok dermişim

Thanks

Kazen Curly yardımcı olabilirmisiniz

1 - https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/preferences bu linke tıklayın
Açılan sayfanın alt kısmındaki seçeneklerden.

2- Kalıcı Yazı Fontu: Seçin
3- Kalıcı Yazı Boyutu: Seçin
4- Kalıcı Yazı Rengi: Seçin
5- Değişikliği kaydedin.

Bu kadar

Curly bişey yapilamıyor sanırım?
Ablacım
Şöyle Yazı fontunun, büyüklüğünün ve renginin ayarlarının olup, "Koyu, Eğik ve Altı çizili" seçeneğinin olmama sebebi
KOYU, Eğik ve Altı çizili metin alanları vurgu için kullanılması gerektiği ve bütün bir mesajın bu şekilde yazılmasının anlamlı olmayacağı içindir.

Örnek vermek gerekirse son yazdığım cümlenin altı çizgili bir şekilde olması veya bütün mesajlarımın altı çizgili şekilde olması sizce mantıklı mı ? Yoksa bir önceki cümlede yaptığım gibi belirli vurgulanacak yerleri bu şekilde belirtmek mi mantıklı. Ben bu mantık üzerine Font, Renk ve Büyüklük ile ilgili ayarların profil sayfasından kaydedilmesini doğru buldum.

Eğik olması sıkıntı olacağını hiç düşünmemiştim abicim
Altı çizgili yazan içinde birşey diyemem zaten öyle yazmak isteyen her halükarda yazarken yukardan seçer neyse teşekkürler.
Dilbilgisi için de ayrıca teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…