• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Yaza nısanlanacak kızlar buraya hazıran temmuz agustos eylul :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
çok güzel tatlım güle güle kullan inşallah. bence ya dağınık ya açık yaptır okyanus dalgası. ama en önemlisi saç modelinin sana gitmesi kuaföre bırak derim ben

Ama elbise pile pile oldugundan daha düz bi saç gider gibi geliyo bana :/ peki nişanı olmuş bitmiş arkadaşlar nişan saçı mı dediniz kuaföre fiyat daha mı fazla olur öyle diyince çok açılmak istemiyorum :/ Ortalama makyajla birlikte ne kadar ödediniz ve makyaj profoyonel miydi tatlıcıklar ??? :53:

Tüm nişanlanmış ve nişanlanacak olanlara çoook mutluluklar diliyorummm ve öpüyorum hepinizi.Ekteki elbiseyi diktiriyorum nişanım için daha başlanmadı önümüzdeki hafta ilk provam olacak.Resme bakıp bu elbiseye yakışacak saç modeli hakkında fikirlerinizi bekliyorummmmmmmmmmmmmmmm,kuaför arkadaşlar varsa onlar mutlaka baksınn teşekkürler canlarımm :16::16:

elbisen cok guzel
bence de boyle bi elbiseyle daginik sac iyi gitmez
boyle bi sac nasil olur:34:
$topuz-sac-modelleri-1.jpg

elbisen cok guzel
Eki Görüntüle 488907 [/QBu model de güzel bir model ama ben kulaklarımı meydan çıkarsın istemiyorum ve saçlarım da yeterince uzun değil nişan sözlümün ısrarıyla bu yaz oldu oyüzden saçlarımı uzatamadım yeterince :/ izmiri de iyi bilmiyorum saç alıyım desem :/:53:

veee sonunda nişanlanıyorumm :D 20AĞUSTOS GÜNÜ nişanım olsun bitsn fotoğraflarımı paylaşmayı düşünüyorum çok mutluyum çookk . ya aslında bir çok konularda bu tarih yüzünden aksilikler yaşadım. şimdilik ii düşünüyorum ama nişan günü ne yaşarım bilmiyorum :s Galiba sorun bende bi şeyleri çok istedim olmalı dedimsonra hep bi engel hep bi engel bakalım nişan gününmü sabırsızlıkla bekliyorum :D inşallaah herşey istediğim gibi sürer :D

Allah mutlu etsin şeker hayırlı olsun :nazar:

elbisen cok guzel
Eki Görüntüle 488907 [/QBu model de güzel bir model ama ben kulaklarımı meydan çıkarsın istemiyorum ve saçlarım da yeterince uzun değil nişan sözlümün ısrarıyla bu yaz oldu oyüzden saçlarımı uzatamadım yeterince :/ izmiri de iyi bilmiyorum saç alıyım desem :/:53:

model güzel açık havada mı olacak nişan gelecek misafirlerden gelinin farklı olması gerekir seni öne çıkaracak bi model olmalı. onu da düşünmek lazım. ben olsam straplez bi albiseye dağınık yaptırrdım ya dediğim gibi aslında kuaförüne danış nette biraz araştırr yüzüne gider mi fotoda nasıl durur onları da düşünmek lazım. yinede sen bilirsin canımcım :17:
saç almayı düşünme bence kuaför den kirala önce konuşup da.
dağınık derken dağınık topuzdan bahsettim

Son düzenleme:
Ama elbise pile pile oldugundan daha düz bi saç gider gibi geliyo bana :/ peki nişanı olmuş bitmiş arkadaşlar nişan saçı mı dediniz kuaföre fiyat daha mı fazla olur öyle diyince çok açılmak istemiyorum :/ Ortalama makyajla birlikte ne kadar ödediniz ve makyaj profoyonel miydi tatlıcıklar ??? :53:

nişan başı 250 tl den başlıyor çoğu yerde tatlım yanında 1 kişi ile birlikte. gelin için; saç makyaj manikür falan. yanındaki için saç makyaj. ben nişan başı dedim üstelik elbiseni kuaförde giymek zorundasın nişan demezsen elbisenle gördüklerinde biraz garip olur sanırım. ben tatlım olduğu gün dememiştim yaptırıp çıkmıştım ama elbiseyi evde giydim. bu elbisem tarlatanlı giymesi zor falan saç ya da makyajdan önce giymem gerekecek

nişan başı 250 tl den başlıyor çoğu yerde tatlım yanında 1 kişi ile birlikte. gelin için; saç makyaj manikür falan. yanındaki için saç makyaj. ben nişan başı dedim üstelik elbiseni kuaförde giymek zorundasın nişan demezsen elbisenle gördüklerinde biraz garip olur sanırım. ben tatlım olduğu gün dememiştim yaptırıp çıkmıştım ama elbiseyi evde giydim. bu elbisem tarlatanlı giymesi zor falan saç ya da makyajdan önce giymem gerekecek

Yanımda bir kişi ile mi aa böyle bir uygulamayı ilk defa duydum :D Makyaj derken porselen makyaj mı yapıyorlar ve bu porselen profosyonel makyaj mı oluyor bir zamanlar ben yapıyordum ondan ama malzemem kalmadı tabi.Yağlı boya gibi bir kapatıcılığa sahip o fondotenler ağır bayağı ..Evet açık havada olacak haklısın farklı olmam gerekecek netten araştırıyorum ama karar veremedim bir de saçım omzuma değecek kadar uzunluğu o topuzlardan olur mu bilmem :// Elbisem tarlantanlı olmayacak belki üst kısımda olur biraz ama etekte istemiyorum ..Oyüzden evde de giyebilirim hatta eve çağırmayı düşünüyorum kuaförü fazla pahalı değilse tabi :(

Yanımda bir kişi ile mi aa böyle bir uygulamayı ilk defa duydum :D Makyaj derken porselen makyaj mı yapıyorlar ve bu porselen profosyonel makyaj mı oluyor bir zamanlar ben yapıyordum ondan ama malzemem kalmadı tabi.Yağlı boya gibi bir kapatıcılığa sahip o fondotenler ağır bayağı ..Evet açık havada olacak haklısın farklı olmam gerekecek netten araştırıyorum ama karar veremedim bir de saçım omzuma değecek kadar uzunluğu o topuzlardan olur mu bilmem :// Elbisem tarlantanlı olmayacak belki üst kısımda olur biraz ama etekte istemiyorum ..Oyüzden evde de giyebilirim hatta eve çağırmayı düşünüyorum kuaförü fazla pahalı değilse tabi :(

canim taaz.com diye sanal bi makyaj sitesi var
orda fotonun uzerinde istedigin sac ve makyaji uygulaya bilirsin
yuzlerce sac modeli var
ama uye olman gerekiyo merak etme bi problem cikmiyo ben de uye oldum
bi bak istersen

kızlar bir sey sorucam size nişan salonda olacak içeri girişte şeker ve kolonya oluyor mu ? olmasada olur mu bilen var mı ? birde takı takılırlen iğneleri tepsiye mi koyuyuoruz ?

kızlar bir sey sorucam size nişan salonda olacak içeri girişte şeker ve kolonya oluyor mu ? olmasada olur mu bilen var mı ? birde takı takılırlen iğneleri tepsiye mi koyuyuoruz ?

salon derken düğün salonu mu ew salonu mu tatlım?
benim bildiğim olmuyor çoluk çocuk uğraştırma kendini tatlım o ister bu ister. zaten pasta kesimi olmayacak mı yeter bence yine de sen bilirsin. ben takılar için kese yaptırdım. iki tane 2 şer metrelik kurdela aldım boynumuza atmaya para çeyrek falan kurdelaya iğneyle takılacak. merasimden sonra kurdela çıkar keseye katılır

tatlım benim verdiğim fiyat ortalama hatta şöyle diyim biraz zengin semtin fiyatları bu ama daha uygun yerler de var

cnm bende açık mekanda nişan yapıcam. kolonya ve şeker düşünmüyorum ama aklımdan minik bir sepete çakıltaşı çikolatalardan soldurup tutmak geçmiyor da değil:27:

hazırlıklar sürüyor:) diğer topicte de paylaşmıştım burada da paylaşıyım. Nişan takip sayfam olsun:)) Alyanslarımızı da seçtik gibi hem fikirlerinizi alayım kızlar.(kıyafetimi bu hafta çekip koyucam)

(bordo nişanlığımın altına yakışcağını düşündüğüm) ayakkabılarım:

$ayakkabı-k-35.jpg

(nişanlığım ve kır düğünü konseptiyle uyumlu cici) Davetiyelerimiz:

$davetiye.jpg

Alyanslarımız(henüz karar aşamasında ama büyük ihtimal bu olacak):

$65495405jrw.jpg

Nişan Tepsisi:

$Bu.jpg

Nişan Mekanı (renk olarak moru tercih ettim):

$düğün3.jpg

$image_1.jpg

$düğün5.jpg

$düğün mekanı.jpg

$düğün mekanı 2.jpg

Yaptıracağım makyaj (Sade ama çarpıcı olsun istiyorum) :

$images (3).jpg

Saç (Saçlarım uzun, biraz da nostaji aşıklarıyız, müzklerim dahi öyle altta göreceğiniz üzere...)

$710_8.jpg

Ve Müzikler:

Giriş: Yeşim_Aşk alfabesi

Pasta: Ajda Pekkan_ Haykıracak nefesim kalmasa bile

Dans: Esin Engin_ Seven Ne yapmaz ve ya Bana Ellerini ver(bunlar çoktandır dinlediğimiz ve birbirimize söylediğimiz şarkılar...)

Son olarak menü tavuklu menü olacak mekanın hizmetleri gerçekten çok güzel. Pasta yada dondurma seçin dediler dondurma seçtik sıcakta iyi gider die...

Başka da birşey kalmadı sanırm:27::27: Sizlerle de paylaşmak istedim kızlar umarım beğenmişinizdir:42:

teşekkür ederim kızlar :) nişan düğün salonunda olacak işin doğrusu bende şeker kolonya çikolata tutulsun istemiyorum ama olması gerekiyorsa diye düşündüm ama istege bağlıymış anladığım kadarıyla olmazsa da olmazmış :)

takı içinde kurdale alıcam nerde satılır ? birde toplu iğneler ve onları neye konuyor kızlar iğneler ?

teşekkür ederim kızlar :) nişan düğün salonunda olacak işin doğrusu bende şeker kolonya çikolata tutulsun istemiyorum ama olması gerekiyorsa diye düşündüm ama istege bağlıymış anladığım kadarıyla olmazsa da olmazmış :)

takı içinde kurdale alıcam nerde satılır ? birde toplu iğneler ve onları neye konuyor kızlar iğneler ?

ben kurdelayı incik boncuk satan yerden aldım tatlım nazar boncuğu da aldım bizle sağdıçlara. igne hiç aklıma gelmedi ya iyiki hatırlattın şeker :21:
iğneyi de sağdıcına ver elinde tutsun o yardım eder sana

Son düzenleme:
Back