• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Yaza nısanlanacak kızlar buraya hazıran temmuz agustos eylul :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
hazırlıklar sürüyor:) diğer topicte de paylaşmıştım burada da paylaşıyım. Nişan takip sayfam olsun:)) Alyanslarımızı da seçtik gibi hem fikirlerinizi alayım kızlar.(kıyafetimi bu hafta çekip koyucam)

(bordo nişanlığımın altına yakışcağını düşündüğüm) ayakkabılarım:

Eki Görüntüle 490071

(nişanlığım ve kır düğünü konseptiyle uyumlu cici) Davetiyelerimiz:

Eki Görüntüle 490072

Alyanslarımız(henüz karar aşamasında ama büyük ihtimal bu olacak):

Eki Görüntüle 490073

Nişan Tepsisi:

Eki Görüntüle 490083

Nişan Mekanı (renk olarak moru tercih ettim):

Eki Görüntüle 490078

Eki Görüntüle 490079

Eki Görüntüle 490080

Eki Görüntüle 490081

Eki Görüntüle 490082

Yaptıracağım makyaj (Sade ama çarpıcı olsun istiyorum) :

Eki Görüntüle 490088

Saç (Saçlarım uzun, biraz da nostaji aşıklarıyız, müzklerim dahi öyle altta göreceğiniz üzere...)

Eki Görüntüle 490091

Ve Müzikler:

Giriş: Yeşim_Aşk alfabesi

Pasta: Ajda Pekkan_ Haykıracak nefesim kalmasa bile

Dans: Esin Engin_ Seven Ne yapmaz ve ya Bana Ellerini ver(bunlar çoktandır dinlediğimiz ve birbirimize söylediğimiz şarkılar...)

Son olarak menü tavuklu menü olacak mekanın hizmetleri gerçekten çok güzel. Pasta yada dondurma seçin dediler dondurma seçtik sıcakta iyi gider die...

Başka da birşey kalmadı sanırm:27::27: Sizlerle de paylaşmak istedim kızlar umarım beğenmişinizdir:42:
hepsi birbirinden güzel tatlım bayıldım.
bizim alyanslar 22 ayarla karışık sarılı beyazlı değişik bişey. özdemir erdoğan bana ellerini ver bizimde şarkımızda ama son anda vazgeçtik dansı biraz değişik olması lazım vals gibi. dondurma süper fikir :16:

Masa süslemesi
Kapı süsü
Bol bol fotograf :)

çok teşekkür ederim masa süslemesi ve kapı süsünü aynı tonlarda yapmayı planlıyorum kısmetse; sözlüm de ben de stüdyoda fotoğraf çektirmek istemiyoruz; doğal fotoğraflardan nişan hikayemiz diye bir albüm oluşturmayı planlıyorum ben de :)

masa etrafı kurdela üzerine çiçek aynı tonlarda
dik durmayı unutma tatlım çünkü ben artık yorgunluktan sonlara doğru kambur durmuşum :16:
bol çeşit pasta. nişanlın tatlı anında içecek ve çikolata alacak mı onu öğren şeker
bolcana kahve fincanı tabak bardak hazırda bulunsun derim :16:
yüzük için süslü püslü tepsi ve süslü makas aklıma gelenler bunlar şimdilik.
hayırlı olsun tatlım :nazar:

nişan tepsisi için bir sürü şey baktım ama öyle basit şeyler var ki daha alamadım maalesef; hala araştırıyorum. çok çok teşekkür ederim dik durmayı unutmamam gerek anladım :)

nişan tepsisi için bir sürü şey baktım ama öyle basit şeyler var ki daha alamadım maalesef; hala araştırıyorum. çok çok teşekkür ederim dik durmayı unutmamam gerek anladım :)

tepsi beğenmediysen yastıklardan da alabilirsin tatlım bizim nişan tepsisini kuyumcumuz hediye etti :16:

çok teşekkür ederim masa süslemesi ve kapı süsünü aynı tonlarda yapmayı planlıyorum kısmetse; sözlüm de ben de stüdyoda fotoğraf çektirmek istemiyoruz; doğal fotoğraflardan nişan hikayemiz diye bir albüm oluşturmayı planlıyorum ben de :)

bence bi kaç tane profesyonel çekim olsun canımcım bir fikir biz tatlımızda bile gittik çekildik photoshop falan güzel oluyor :16:

evet tatlım 2 bende 2 nişanlımda sağdıçlarımız var. bizim düğün salonunda biliyorsun nişan gerekiyor. kıyafet giydirme fotocuda yardım falan eder nişan zamanı birşeye ihtiyacın oldu mu söyle halletsin :16:

canm benmde salonda olucak bir kız arkadaşım olacak bana yardımcı ve tepsiyi tutan yanımda bende yapmam gerekiyor mu kurdele nazar bocugu bağlamak falan ? ne anlama geliyor canm ?

canm benmde salonda olucak bir kız arkadaşım olacak bana yardımcı ve tepsiyi tutan yanımda bende yapmam gerekiyor mu kurdele nazar bocugu bağlamak falan ? ne anlama geliyor canm ?

işte biz o arkadaşa sağdıç diyoruz şekerim :16:
sağdıç kişi belli olsn diye kurdela takılır. nazar boncuğu benim fikrim nazar değmesin diye. tercih meselesi yani. adet tatlım kırmızı kurdela bağlamak bizde ama sizi bilemem

kurdele ne kalınlıkta olmalı diye soracaktım, ben istediğim renkte kendim almak istiyorum da, yüzükler için yani.

işte biz o arkadaşa sağdıç diyoruz şekerim :16:
sağdıç kişi belli olsn diye kurdela takılır. nazar boncuğu benim fikrim nazar değmesin diye. tercih meselesi yani. adet tatlım kırmızı kurdela bağlamak bizde ama sizi bilemem

hmm anladım yöresel olarak sanırım, çünkü sağdıç erkeklere, nedime kızlara deniyor bildiğim kadarıyla :) yardımcı olacak arkadaşlar çok önemli büyük organizasyonlarda.

elinizde nişan tepsisi resimleri varsa ya da kendi tepsilerinizin resimlerini paylaşabilir misiniz kızlar fikir olsun istiyorum:66::66::66:

evet tatlım 2 bende 2 nişanlımda sağdıçlarımız var. bizim düğün salonunda biliyorsun nişan gerekiyor. kıyafet giydirme fotocuda yardım falan eder nişan zamanı birşeye ihtiyacın oldu mu söyle halletsin :16:
anladım canım.. ben de bazı düğünlerde görüyorum gelinle damadın yanındalar sürekli ben o görüntüyü sevmiyorum. pasta keserken bile 4 kişi oluyo (gelin,damat, biri bayan biri erkek sağdıçlar) sanki dördünün günü gibi..
ama adetlerinizde varsa tabiki iyi yapmışsın..
benimde kuaförde yanımda çok yakın bi arkadaşım olacak bir de görümcem. onlar yardım edecekler giyinmeye vs.

kurdele ne kalınlıkta olmalı diye soracaktım, ben istediğim renkte kendim almak istiyorum da, yüzükler için yani.
ben de kurdeleyi elbisemin renginde veya beyaz alıcam.. tuhafiyeden kurdele alırken nişan yüzüklerine bağlanacağını söylersek onlar uygun kalınlıkta olanı gösteririler sanırım.

elinizde nişan tepsisi resimleri varsa ya da kendi tepsilerinizin resimlerini paylaşabilir misiniz kızlar fikir olsun istiyorum:66::66::66:
ben kendiminkini paylaşayım ...
$178298_10150963960603165_695123771_o.jpg
ahşap boyama yaptırdım polyester tepsi üzerine.
ben 2013 geliniyim, topikten canım arkadaşım allegria nın nişan tepsisi de eskitme ahşap boyamaydı çok hoşuma gitmişti..

eğer böyle yaptırmasaydım da gümüş tepsi kullanacaktım. sade. veya şunlardan
Eki Görüntüle 492334 Eki Görüntüle 492335
(üstteki 2 fotoğraf alıntıdır)

hmm anladım yöresel olarak sanırım, çünkü sağdıç erkeklere, nedime kızlara deniyor bildiğim kadarıyla :) yardımcı olacak arkadaşlar çok önemli büyük organizasyonlarda.

nedimeyi düğün için kullanıyoruz tatlım amaaaaaaannnn işte aynı sağdıç nedime :54: yüzük için dediğin zamn sana yardımcı olurlar şeker ama tahmini olarak 1 cm falan kalınlığı. ben kırmızı aldım ama kenarı dore şeritli simli :54: biraz süslü olmak istiyorum bende ilk defa :16:
hem kırmızı adet diye hem uğur getirir diye öyle seçtim ben.

pasta keserken falan durmuyorlar tatlım sen çağırrsın onlar gelir ihtiyaç olduğu zaman fazla dipdibe olunursa o işin cılkı çıkar :16:
takıda yanında durur su iste getirr elbisene yardım eder falan.düşünsene pasta kesiminde yanında 4 sağdıç 2 kız 2 erkek siz birbirinize yedirrken onlarda birbirine yedirirmiş:16: misal :54: sağdıç dediğin ayak bağı olmaz yardımcı olur bence. e zaten ayak bağı olan biri seçilmez önceden de konuşmak gerekir.benm sağdıç da en yakın arkadaşım bende daha önce sağdıç oldum gurur verici bişey

Back