Nişan Yaza nısanlanacak kızlar buraya hazıran temmuz agustos eylul :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
mrb kızlar bende eylülde nişanlanıyorum kısmetse biz bohçada yapıcaz sadece bana ve erkek arkadaşıma şöyle şık bohça süslemeleri arıyorum ama foto bulamadım hiç sizler yaptınız mı??

evet kızlar bende bohça süslemesiyle ilgili bişiler bakıyorum elinizde varsa resim paylaşabilir misiniz ? benimde nişanım kısmetse 26 agustos çok heyecanlıyım daha kuaför ve makyaj işini halledemedim bulamıyorum (( napıcam kızlar şişlide oturuyorum bildiğiniz bir yer var mı profesyonel saç makyaj ???

ne güzel yaaa
bende kadehlerden arıyorum ama bulamadım tatlım yaa

bohça için genelde düz çarşafa kanefçe işleniyor yada 3 motif birleştirip üste gelecek tarafa dikebilirsin dantel oda takımı falan oluyor ya ondan. hatta hazırlarda var tatlım. kuaför için de her zaman gittiğin yere git derim sonuçta seni ve saçını tanıyorlar artı olur senn için

bohça için genelde düz çarşafa kanefçe işleniyor yada 3 motif birleştirip üste gelecek tarafa dikebilirsin dantel oda takımı falan oluyor ya ondan. hatta hazırlarda var tatlım. kuaför için de her zaman gittiğin yere git derim sonuçta seni ve saçını tanıyorlar artı olur senn için

mrb kızlar bende eylülde nişanlanıyorum kısmetse biz bohçada yapıcaz sadece bana ve erkek arkadaşıma şöyle şık bohça süslemeleri arıyorum ama foto bulamadım hiç sizler yaptınız mı??

çok sevindim tatlım Allah hayırlı uğurlu etsin
biz bohça yapmadık ama bohçaya katılacak şeyleri aldık verdik bile
dantel yada kanefçe süslemeler var yada hazırdan 2 mt kadife kumaş alıp yapanlarda var tatlım

biz sözde de küçük bi bohça yaptık çok şık bi süsleme ile geldi bana altında kalmamak gerekiyor tabi böle durumlarda :) o yüzden iyi bi araştırma yapmaya çalışıyorum umarım bulabilirim ...

çok saol canımm haklısınn

Selam kızlar benim de isteme söz nişan bir arada :) eylülün 12sinden 15ine ..hazırlık yapıyoruz baya stresli bir dönemmiş,isteme gecesi ikramlarınız neler olacak yardımcı olalım birbirimizeeeeeeeee????

Selam kızlar benim de isteme söz nişan bir arada :) eylülün 12sinden 15ine ..hazırlık yapıyoruz baya stresli bir dönemmiş,isteme gecesi ikramlarınız neler olacak yardımcı olalım birbirimizeeeeeeeee????

öncelikle hayırlı olsun tatlım. ben isteme günü 5 çeşit pasta yaptım tatlı tuzlu ve yaş pasta. çay kahve tabi. o gün ağız tatlısı yedik bi tepsi baklava almıştı ve cola. gümüş tepsi içine de çikolatalar yaptırmıştı süslü püslü. ve kocaman da buket kırçiçekleri.

Teşekkürler tatlımm Öncelikle bu senin hem söz hem nişanın mıydı evde mi oldu?Benim isteme söz evde diğeri kır bahçesi tuttuk büyük nişan şeklinde olucak 3gün sonra istemeden.. Kuru pasta mı yaptın puaca fln yoktu dimi ? Bir de yaş pasta derken siz aldınız ve üzerine resminizi bastırdınız mı özel bir pasta mı yaptırdın yoksa gidip pastaneden mi seçtin? :44: Onlar da tatlı ve çikolata çiçek tabi getiricekler :)

Tüm nişanlanmış ve nişanlanacak olanlara çoook mutluluklar diliyorummm ve öpüyorum hepinizi.Ekteki elbiseyi diktiriyorum nişanım için daha başlanmadı önümüzdeki hafta ilk provam olacak.Resme bakıp bu elbiseye yakışacak saç modeli hakkında fikirlerinizi bekliyorummmmmmmmmmmmmmmm,kuaför arkadaşlar varsa onlar mutlaka baksınn teşekkürler canlarımm

Eklentiler

• $reem-acra-resort-2012-collection.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 50

önce tanışma oldu çay kahve pasta cola falan yaptım. bi kaç gün sonra isteme oldu yine aynı şekilde pastalar cola çay kahve. nişanlımda isteme günü 1 tepsi baklava yaptırdı çiçek ve gondolda çikolat. kendi aramızda ağız tatlısı yedik. isteme günü tektaş takmadık biz istemeden bi kaç gün sonra da bahçemizde 100-150 kişilik büyük tatlı yedik tepsi tepsi baklavalar colalar falan bana tektaş taktı o gün alyanslar takılmadı. nişanımız Allah'ın izniyle salonda müzikhol tuttuk 25 ağustos orada alyanslarımız takılacak saatlerimiz takılacak bir de takı merasimi olacak salonda. mini düğün gibi yani sadece gelinlik değil de nişanlık giyiyorum tarlatanlı falan. herşeyimizi aldık şükür eksik kalmadı sanırım. alınanlar yapılanlar liste olarak yazmıştım bu formda sayfalara bakabilirsin tatlım.
pasta konuusuna gelince normal bir misafir ağırlar gibi oldu çaya gelenlere ne hazırlarsan ondan. ama iki günde aynı pastaları yapmadım hep değişik şeyler yaptım mini puaçalarda vardı. hiç bir şeyi hazır almadım pastalar benim emeğim
puaça tuzlu çubuk tuzlu simit kurabiye mozaik pasta falan tarzı. bizim isteme 25-30 kişiydik kalabalık geldiler o yüzden tektaşı ertesi gün taktık yakın akrabalar geldi. nişan için daha kalabalık olcaz salon tuttuk o yüzden. ya bir de bu kadar yıl beklemişken nişanı evliliği herşey tam olsun içimizde bir şey kalmasın ayrı ayrı yapalım herşeyi tadında dedi bende kabul ettim. Allah razı olsun herşeyi fazlasıyla yapyor.
bir de canımcım sana tavsiyem kimseyi işinize karıştırmayın kulak tıkayın herkese. bize kimse karışmıyor neyi nasıl isterseniz yapın biz size destek oluruz diyor. nişan elbisemi de ben tasarladım m

çok güzel tatlım güle güle kullan inşallah. bence ya dağınık ya açık yaptır okyanus dalgası. ama en önemlisi saç modelinin sana gitmesi kuaföre bırak derim ben

veee sonunda nişanlanıyorumm 20AĞUSTOS GÜNÜ nişanım olsun bitsn fotoğraflarımı paylaşmayı düşünüyorum çok mutluyum çookk . ya aslında bir çok konularda bu tarih yüzünden aksilikler yaşadım. şimdilik ii düşünüyorum ama nişan günü ne yaşarım bilmiyorum :s Galiba sorun bende bi şeyleri çok istedim olmalı dedimsonra hep bi engel hep bi engel bakalım nişan gününmü sabırsızlıkla bekliyorum inşallaah herşey istediğim gibi sürer

Herşey çok güzel olmuş tatlım,Allah nazardan saklasın.Bizim tanışma olmuştu önceden ıyuzden o kısmı geçtik Senin yazdıklarını dikkate alıcam ama pastayı resimli fln yaptırmak istiyorum çok pahalı olmazsa çooooooooooook teşekkür ederim Allah tamamına erdirsin inşallah çok mutlu olursunuz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…