Nişan Yaza nısanlanacak kızlar buraya hazıran temmuz agustos eylul :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
nasılsın son hafta olacak alışveriş diyordun halloldu mu tatlım herşey güzel gönlünce olur inşallah bayadır göremedim seni hem meraklandım hem özledimmmmm

kızlarrrrrrr dün nişanlım bizdeydi gezdik yarında onlara gitcez onun tarafını gezecez nişanımız bayram sonu ama olsun biricik nişanlım o benim
geçen yıl bekardık tek gezdik eş dostu. bu yıl ilk defa hepiciğimizde nişanlı olarak gezicezz ne kaaaa güzel ya

Son düzenleme:

sağol tatlım

nasılsın son hafta olacak alışveriş diyordun halloldu mu tatlım herşey güzel gönlünce olur inşallah bayadır göremedim seni hem meraklandım hem özledimmmmm
Merhaba canım.. Sevgilicigim geldi dün. Biz farklı sehirlerdeyiz malum.. Bugün alışverişimizi yaptık. Alyanslarimizi da yarin alacağız Allah nasip ederse. Fotograflarını albümüme koyarım canım görürsün bohçamı . Sevgiliciiiikkk bizde kaliyoooo cok mutluyum bu günlerdeee

rica ederim canım

1 eylülde olacak benimkisi de yüzüklerin siparişini verdik ama öyle tuvalet muvalet giymeyeceğim, abiye bir elbisem var bir kez giymiştim sadece onu giyeceğim. saten şık bişey.. aykkabı çanta aldım takım :)

çok sevindim güzelim 3 günümüz kaldı ya heycandan stresten uçuk çıkmaya başladı çıldiriciiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
bizde bugün nişanlımlara gittik akşama kadar akrabalarla bayramlaştık hediye verdiler hep ama midem fena 9 fincan kahve içtim
heycan ve merakla beklemekteyim balım seni. güzel yüreğine sağlık.. bende yarın saç falan boyatcem toplu iğne dışında herşey tamam

Son düzenleme:
NİŞANIM OLDU SONUNDA herşey çok güzel gidiyodu dansımız filan bi ara nişanlım ortadan kayboldu küçük b çocuk torpil patlatıyo yani bizim yğen bi kavga çıktı oturduğumuz sitedeki bazı serseri kılıklı insan diyemiyorum bile onlara kişiler küçücük çocuğa küfür edio e tabi bizimkiler o kişileri uyarıda bulunuyo başlıyorlar yalan yanlış herşeyle sonra damadı çağırın diyolar barışmak istiyoruz die bir sürü kişi toplanmışlar dayısı nişanlım dedesini dövmeye kalkıyorlar ben nişanlımın yanına gitmek için çırpınıyorum yerimde beni tutuyorlar bir sürü insan en son yanıma geldi olay bitti sıkı sıkı sarıldım ona herşeyimbenim kendi acısını unutup beni ağlamam için elinden geleni yapıo sonra bi nebze olsun ağlamadım çalgı devam etti bşiy yokmuş gibi oynamaya devam etik ben ne hayaller kurmuştum nişanım için en sonu kötü değildi ama hiç hayalimdeki gibi olmadı dua ediyorum düğünüm çok güzel olsun die

canım benim ya kıyamam ben sizeeeeeeeeeee
ma bak güzel devam etmiş hayırlısıyla atlatmışsın. darısı bize cumartesiyi bekliyorum bende. güzelm olur böyleşeyler takma bi kaç it kopuk her zaman çıkar kavga etmek için yer ararlar marifet gibi. Allah daha kötü şeyler göstermesin hepimize inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh.. çok öpüyorum seni daimi mutluluklar güzelim. darısı bize. Allah tamamına erdirsin inşallah cümlemizin.

Son düzenleme:
kızlar allah kısmet ederse benimde nişanım 23 eylülde olacak şükürler olsun bütün alışverişler bitti biz biraz erken başladık ve bu hafta son olarak terliklerimide buldum ve bitti sayıklır alışveriş tam 4 haftasonu ve haftaiçi sürdü ... tavsiytelerde bulunabilirim isteyenlere.

benim nişan tepsim buna benziyor.. hatta saten rengi aynı sadece benimkinde inci değide iç kısmında 2 sıra taş var.
yüzük kutularım dore ve daha ufak oymalı ve tepside birde dore renkli gelin damat biblosu var kenarındada tülden çiçek yok ..

tepsi modeli, aynı ama benimki bana göre daha güzel :):):) e tabi herkesin gülü kendine kokar
elin gitti gidiyorundaki resimi yükledim size :):):)

Son düzenleme:
Uçuk muuuu.. Ah canım hic sorma, bende de ne zaman onemli bı gün olsa uçuk çıkar.. İstemeden oncede çıkmıştı. Yine çıktı.. Birazda nazardan bence.
Oh herseyin tamamımın seninde, insallah nişanımız Cook guzel gecer.

Cok üzüldüm Nisan'ında oyle bı tadsizlik yaşamanıza. Neyse ki fazla uzamamış. İnsallah bundan sonrası cok guzel gider ve düğününün güzelliği sana bunu unutturur.

maşallah 4 hafta alışveriş mı, neler aldınız oyle :) biz 2 Gunde aldık herseyi:26:
Sizin de hayirli olsun simdiden

AMİN canım darısı senin başına nasıl hayal ettiysen öyle güzel olsun. şimdiden hayırlı olsun hep mutlu olun inşallah :)

BİR HAFTA ÇIKTIĞIMIZDA sadece nişan kıyafetimi aldık.
somraki hafta çıktığımızda ikimizinde pijama takımlarını hallettik cmts günü
sonraki hafta çıktığımızda bayram kıyafeti + ikimizinde tüm kozmetik ürünlerini aldık bohça için
o haftanın ortasında nişan ayakkabımı ve çantamı hallettik
yine aynı hafta için nişan bohçası için normal çantamı aldık aynı şekilde bende sözlüme postacı tarzı küçük bir deri çanta aldım
sonraki haftasonu çıktığımızda 6 lı setler varya saten ben onların %100 pamuk merserize olanlarından aldım özellikle yazdım çünkü saten kullanışsız o merserizeler daha kullanışlı.doğumda mevlütte rahatlıkla giyersiniz 6 lı set şeklinde onu aldım ayna önüne hemde bohçaya koymaya makyaj kutumu seçtim iç çamaşırı aldım. saten bohça ve nişan tepsimde dahil..
yine hafta içi sözlümün nişan bohça gömleiğini ve cüzfdan kemer setini aldım... ayrıca hem iç hemde dış için terlik aldık bohçaya ceyo da indirim var %20 ..
yine hafta içi bohça için hamam takımı seti ve bohçanın geleceği 3 lü bavul setini aldık... saatini aldım ayrıca... ve takım elbisesini ...
yani bu şekilde.... ):):)::)
arada unutum atladıklarım olmuştur ama herşey çok zevkliydi şükürler olsun ama çokk bütçe lazım..
ayrıca ben alışverişimi genel olarak.

bakırköy
eminönü
cevahir alışveriş merkezi
olivium alışveriş merkezi
watsons
koton
dagi
pier cardin
altınyıldız
ceyo
matraş deri
bilik deri
nbb
penti
böyle yerlerden yaptım.. herkese fikir olsun heryer indirimde buralarada uğrayın ama kesinlikle herkes eminönü sultanhamam tarafına gitmeli gerçekten yeri orası bu işlerim.
herşey zevkinize ve paranıza bağlı iyisi kötü şık olanı absürd olanı abartılı olanı hepsi mevcut bence..
sultanhamam tarafında hürriyet çarşısı ni,şan alışverişi bahsettiğim 6 set ve iç çamaşırı için uygun uğramanızı tavsiye ederim. ayrıca kürkçü han a da gitmelisiniz.. herşey dışarıya göre ucuz ama kredi kartı geçmiyor..
rabbim herkese hayırlısını versin

Son düzenleme:
Hepsini saglikla, guzel günlerde kullanın.
Hemen hemen aynı markalardan secim yapmisiz .. Bu saydıklarını 2 Gunde aldık biz sevgili nişanlı adayımla farklı sehirlerde olduğumuzdan mecburen yani.. Bir kac eksiğimiz vardi onları da bugün tamamladık.. Allah hepimize mutluluk huzur versin ve bizi
nazarlardan korusun insallah.

Çoook çok tebrik ederimmmm,

hadi darısı bizlereeee

Ben de fotografçı ve pasta ayarlayacağım
kuyumcuya gidip tekrar yüzük ölçüsü vermem gerek
elbisemi tadilattan almalıyım
ayrıca ayakkabı çanta takımımın çantası yapılıyordu onu takip etmeliyim

ayrıca saçım nasıl olsun diye de düşünmeden edemiyorum sanırım topuz yaptıracağım çünkü inci küpeler takmak istiyorum..

şekerlerim ballarım çikolatlarım lokumlarımmmmm
çok heycanlıyım yarın nişanım var iş çok ama sizlere yazmadan da duramadım. paylaşın heycanımııııııııııı... hem çok heycanlıyım hem bi sürü iş var yapmak içimden gelmiyor
hava çok sıcak elim ayağım birbirine girmiş durumda
ayyyyyyyyyyyyy aşkımı özledimmmmm en son bayramda görüştük. o da telaşlı ama heycan pek yok. onun heycanı son dakikaya kadar yok bende yollar öncesinden başlar heycan
şimdilik herşey yolunda şükürler olsun Allah'ım yardımcımız olsun hayırlısıyla atlatalım yarını alnımızın akıyla. bu arada dün haber geldi nişanlıma iş için zaten çalışıyordu ama sözleşmeliydi artıkın kalıcı. sözde nişanda nikahta düğünde hakkat bereket var bree
öpüyorum sizi kuzucuklarımmmmm. nişanımda hazırlığımda hepinizin emeği var hakkınızı helal edin şekerler
bol bol anlatırım size ertesi güne

dün benimkiler de ilk defa geldi bize tanışma babında. usule göre biz size haber veririz dedi babam. İnşallah istemeye gelecekler bir dahakine.

kızlarrrr yine kazandıkkkkkkkkkkkk
dün nişanlandım kızlar herşey çok güzeldi anlatamam yaaa ama inanın hala çoğu şeyi hatırlamıyorum heycanım dinmedi nişanlım dediğim gibi son dakka heycanlandı kuaförde beni görünce şok oldu
elele tutuşuyoruz dadlum benim kıyamam tir tir titriyoo
Allah razı olsun herkesten fazlası var eksiği yoktu nişanımın Allah herkese nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh.
keşke şu da olsaydı dediğmz hiçbişe yoktu şükürler olsun. herkes çok beğenmiş çok övmüş beni.
yalnız sadecepasta kesilirken bi lokma yedik bize pasta getirmedilerrrrrr
darısı hepinize kuzucuklarım..

Son düzenleme:

sağlık olsun, o da nazarlık. darısı başıma çok küçük olacak bizimki ama bir hafta kaldı heyecan olur belki biraz bakalım:) ömür boyu mutluluklar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…