Nişan Yaza nısanlanacak kızlar buraya hazıran temmuz agustos eylul :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
hepsi birbirinden güzel tatlım bayıldım.
bizim alyanslar 22 ayarla karışık sarılı beyazlı değişik bişey. özdemir erdoğan bana ellerini ver bizimde şarkımızda ama son anda vazgeçtik dansı biraz değişik olması lazım vals gibi. dondurma süper fikir

canm nazar boncugunu ne için aldın ?

Masa süslemesi
Kapı süsü
Bol bol fotograf :)

çok teşekkür ederim masa süslemesi ve kapı süsünü aynı tonlarda yapmayı planlıyorum kısmetse; sözlüm de ben de stüdyoda fotoğraf çektirmek istemiyoruz; doğal fotoğraflardan nişan hikayemiz diye bir albüm oluşturmayı planlıyorum ben de :)

nişan tepsisi için bir sürü şey baktım ama öyle basit şeyler var ki daha alamadım maalesef; hala araştırıyorum. çok çok teşekkür ederim dik durmayı unutmamam gerek anladım :)

nişan tepsisi için bir sürü şey baktım ama öyle basit şeyler var ki daha alamadım maalesef; hala araştırıyorum. çok çok teşekkür ederim dik durmayı unutmamam gerek anladım :)

tepsi beğenmediysen yastıklardan da alabilirsin tatlım bizim nişan tepsisini kuyumcumuz hediye etti

bence bi kaç tane profesyonel çekim olsun canımcım bir fikir biz tatlımızda bile gittik çekildik photoshop falan güzel oluyor

canm benmde salonda olucak bir kız arkadaşım olacak bana yardımcı ve tepsiyi tutan yanımda bende yapmam gerekiyor mu kurdele nazar bocugu bağlamak falan ? ne anlama geliyor canm ?

canm benmde salonda olucak bir kız arkadaşım olacak bana yardımcı ve tepsiyi tutan yanımda bende yapmam gerekiyor mu kurdele nazar bocugu bağlamak falan ? ne anlama geliyor canm ?

işte biz o arkadaşa sağdıç diyoruz şekerim
sağdıç kişi belli olsn diye kurdela takılır. nazar boncuğu benim fikrim nazar değmesin diye. tercih meselesi yani. adet tatlım kırmızı kurdela bağlamak bizde ama sizi bilemem

şekerlerimmm ballarımmmmmmmm tatlılarımmmmmmm hayırlı bayramlarrrrrrrrrrrrrrrrrr şimdidennnn öpüyorum hepicinizi şimdiden

kurdele ne kalınlıkta olmalı diye soracaktım, ben istediğim renkte kendim almak istiyorum da, yüzükler için yani.

hmm anladım yöresel olarak sanırım, çünkü sağdıç erkeklere, nedime kızlara deniyor bildiğim kadarıyla :) yardımcı olacak arkadaşlar çok önemli büyük organizasyonlarda.

elinizde nişan tepsisi resimleri varsa ya da kendi tepsilerinizin resimlerini paylaşabilir misiniz kızlar fikir olsun istiyorum

anladım canım.. ben de bazı düğünlerde görüyorum gelinle damadın yanındalar sürekli ben o görüntüyü sevmiyorum. pasta keserken bile 4 kişi oluyo (gelin,damat, biri bayan biri erkek sağdıçlar) sanki dördünün günü gibi..
ama adetlerinizde varsa tabiki iyi yapmışsın..
benimde kuaförde yanımda çok yakın bi arkadaşım olacak bir de görümcem. onlar yardım edecekler giyinmeye vs.

kurdele ne kalınlıkta olmalı diye soracaktım, ben istediğim renkte kendim almak istiyorum da, yüzükler için yani.
ben de kurdeleyi elbisemin renginde veya beyaz alıcam.. tuhafiyeden kurdele alırken nişan yüzüklerine bağlanacağını söylersek onlar uygun kalınlıkta olanı gösteririler sanırım.

elinizde nişan tepsisi resimleri varsa ya da kendi tepsilerinizin resimlerini paylaşabilir misiniz kızlar fikir olsun istiyorum
ben kendiminkini paylaşayım ...

ahşap boyama yaptırdım polyester tepsi üzerine.
ben 2013 geliniyim, topikten canım arkadaşım allegria nın nişan tepsisi de eskitme ahşap boyamaydı çok hoşuma gitmişti..

eğer böyle yaptırmasaydım da gümüş tepsi kullanacaktım. sade. veya şunlardan
Eki Görüntüle 492334 Eki Görüntüle 492335
(üstteki 2 fotoğraf alıntıdır)

nedimeyi düğün için kullanıyoruz tatlım amaaaaaaannnn işte aynı sağdıç nedime yüzük için dediğin zamn sana yardımcı olurlar şeker ama tahmini olarak 1 cm falan kalınlığı. ben kırmızı aldım ama kenarı dore şeritli simli biraz süslü olmak istiyorum bende ilk defa
hem kırmızı adet diye hem uğur getirir diye öyle seçtim ben.

pasta keserken falan durmuyorlar tatlım sen çağırrsın onlar gelir ihtiyaç olduğu zaman fazla dipdibe olunursa o işin cılkı çıkar
takıda yanında durur su iste getirr elbisene yardım eder falan.düşünsene pasta kesiminde yanında 4 sağdıç 2 kız 2 erkek siz birbirinize yedirrken onlarda birbirine yedirirmiş misal sağdıç dediğin ayak bağı olmaz yardımcı olur bence. e zaten ayak bağı olan biri seçilmez önceden de konuşmak gerekir.benm sağdıç da en yakın arkadaşım bende daha önce sağdıç oldum gurur verici bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…