hepsi birbirinden güzel tatlım bayıldım.hazırlıklar sürüyor:) diğer topicte de paylaşmıştım burada da paylaşıyım. Nişan takip sayfam olsun:)) Alyanslarımızı da seçtik gibi hem fikirlerinizi alayım kızlar.(kıyafetimi bu hafta çekip koyucam)
(bordo nişanlığımın altına yakışcağını düşündüğüm) ayakkabılarım:
Eki Görüntüle 490071
(nişanlığım ve kır düğünü konseptiyle uyumlu cici) Davetiyelerimiz:
Eki Görüntüle 490072
Alyanslarımız(henüz karar aşamasında ama büyük ihtimal bu olacak):
Eki Görüntüle 490073
Nişan Tepsisi:
Eki Görüntüle 490083
Nişan Mekanı (renk olarak moru tercih ettim):
Eki Görüntüle 490078
Eki Görüntüle 490079
Eki Görüntüle 490080
Eki Görüntüle 490081
Eki Görüntüle 490082
Yaptıracağım makyaj (Sade ama çarpıcı olsun istiyorum) :
Eki Görüntüle 490088
Saç (Saçlarım uzun, biraz da nostaji aşıklarıyız, müzklerim dahi öyle altta göreceğiniz üzere...)
Eki Görüntüle 490091
Ve Müzikler:
Giriş: Yeşim_Aşk alfabesi
Pasta: Ajda Pekkan_ Haykıracak nefesim kalmasa bile
Dans: Esin Engin_ Seven Ne yapmaz ve ya Bana Ellerini ver(bunlar çoktandır dinlediğimiz ve birbirimize söylediğimiz şarkılar...)
Son olarak menü tavuklu menü olacak mekanın hizmetleri gerçekten çok güzel. Pasta yada dondurma seçin dediler dondurma seçtik sıcakta iyi gider die...
Başka da birşey kalmadı sanırmSizlerle de paylaşmak istedim kızlar umarım beğenmişinizdir
ben kurdelayı incik boncuk satan yerden aldım tatlım nazar boncuğu da aldım bizle sağdıçlara. igne hiç aklıma gelmedi ya iyiki hatırlattın şeker
iğneyi de sağdıcına ver elinde tutsun o yardım eder sana
canm nazar boncugunu ne için aldın ?
sağdıçların koluna kurdela bağlayıp üzerine nazar boncuğu. birde aşkitom la bana yakamıza kuzum çok nazar değiyor bize yaa ondan
Masa süslemesi
Kapı süsü
Bol bol fotograf :)
masa etrafı kurdela üzerine çiçek aynı tonlarda
dik durmayı unutma tatlım çünkü ben artık yorgunluktan sonlara doğru kambur durmuşum
bol çeşit pasta. nişanlın tatlı anında içecek ve çikolata alacak mı onu öğren şeker
bolcana kahve fincanı tabak bardak hazırda bulunsun derim
yüzük için süslü püslü tepsi ve süslü makas aklıma gelenler bunlar şimdilik.
hayırlı olsun tatlım
aaa canım sağdıçta mı var :26:
nişan tepsisi için bir sürü şey baktım ama öyle basit şeyler var ki daha alamadım maalesef; hala araştırıyorum. çok çok teşekkür ederim dik durmayı unutmamam gerek anladım :)
çok teşekkür ederim masa süslemesi ve kapı süsünü aynı tonlarda yapmayı planlıyorum kısmetse; sözlüm de ben de stüdyoda fotoğraf çektirmek istemiyoruz; doğal fotoğraflardan nişan hikayemiz diye bir albüm oluşturmayı planlıyorum ben de :)
evet tatlım 2 bende 2 nişanlımda sağdıçlarımız var. bizim düğün salonunda biliyorsun nişan gerekiyor. kıyafet giydirme fotocuda yardım falan eder nişan zamanı birşeye ihtiyacın oldu mu söyle halletsin
canm benmde salonda olucak bir kız arkadaşım olacak bana yardımcı ve tepsiyi tutan yanımda bende yapmam gerekiyor mu kurdele nazar bocugu bağlamak falan ? ne anlama geliyor canm ?
İnşallah haftaya istemeye geliyorlar beni. 1 hafta sonra falan da nişan olur sanırım.
Allah hayırlı uğurlu etsin bitanemmm
işte biz o arkadaşa sağdıç diyoruz şekerim
sağdıç kişi belli olsn diye kurdela takılır. nazar boncuğu benim fikrim nazar değmesin diye. tercih meselesi yani. adet tatlım kırmızı kurdela bağlamak bizde ama sizi bilemem
anladım canım.. ben de bazı düğünlerde görüyorum gelinle damadın yanındalar sürekli ben o görüntüyü sevmiyorum. pasta keserken bile 4 kişi oluyo (gelin,damat, biri bayan biri erkek sağdıçlar) sanki dördünün günü gibi..evet tatlım 2 bende 2 nişanlımda sağdıçlarımız var. bizim düğün salonunda biliyorsun nişan gerekiyor. kıyafet giydirme fotocuda yardım falan eder nişan zamanı birşeye ihtiyacın oldu mu söyle halletsin
ben de kurdeleyi elbisemin renginde veya beyaz alıcam.. tuhafiyeden kurdele alırken nişan yüzüklerine bağlanacağını söylersek onlar uygun kalınlıkta olanı gösteririler sanırım.kurdele ne kalınlıkta olmalı diye soracaktım, ben istediğim renkte kendim almak istiyorum da, yüzükler için yani.
ben kendiminkini paylaşayım ...elinizde nişan tepsisi resimleri varsa ya da kendi tepsilerinizin resimlerini paylaşabilir misiniz kızlar fikir olsun istiyorum
kurdele ne kalınlıkta olmalı diye soracaktım, ben istediğim renkte kendim almak istiyorum da, yüzükler için yani.
hmm anladım yöresel olarak sanırım, çünkü sağdıç erkeklere, nedime kızlara deniyor bildiğim kadarıyla :) yardımcı olacak arkadaşlar çok önemli büyük organizasyonlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?