- 17 Ocak 2012
- 2.055
- 1.465
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Hadi yawww o zaman yazayımda çok fena lesie yaptımmm ağrım fazlaca şuan hiç dayak yemelik modunda değilimHergun günde tek seferde tüm öğünlerini yazman gerekiyor
Her hafta çarşamba tartı resmi yüklemek zorunlu
Birde kilo vermeyeni dövüyoruz
Burda aklinyolu1 diye bir kız var aboo çok tersi pis
Canım az önceki aç karnına değilmiydi toksa 1 kilo eksik yazmamız gerelir başlangıç kilosu olarakBirde sabahları 62.7-6 filan değişiyor
Az önce tartıldım ve tokum tatlımmmCanım az önceki aç karnına değilmiydi toksa 1 kilo eksik yazmamız gerelir başlangıç kilosu olarak
Teşekkür ederimmmTamam canım ona göre yazarız A AklinYolu1 haberin olsun kaptan
Yazdı ama salak bı bahaneler silsilesiydi. Ben de buz gibi yazdim o da bı daha yazmadı. Bana ben seni çok beğendim özellikle gozlerini ve gülüşünü demişti. Ertesi gun sallamadi :)Mak arayan mesaj atan oldu mu
O nasıl iş yahu hem beğeniyor hem bahane amaaaan salla gitsin kızYazdı ama salak bı bahaneler silsilesiydi. Ben de buz gibi yazdim o da bı daha yazmadı. Bana ben seni çok beğendim özellikle gozlerini ve gülüşünü demişti. Ertesi gun sallamadi :)
Ben de anlamadım kiO nasıl iş yahu hem beğeniyor hem bahane amaaaan salla gitsin kız
İçi dışı bir olmalı insanı cesur olmalı böyle yüzüne gül arkadan soğuk yap hoş değil tabi bi açıklaması yoksa bilemedim. Bahanesi neymiş özelden yazsana sakıncası yoksa buraya yazmak istemiyorsanBen de anlamadım kibegenmemesine bozulmazdim da çok beğenmiş gibi yapıp soğuk davranmasına bozuldum
Aynen öyle. Amaannn hayırlısı be gülüm :))İçi dışı bir olmalı insanı cesur olmalı böyle yüzüne gül arkadan soğuk yap hoş değil tabi bi açıklaması yoksa bilemedim. Bahanesi neymiş özelden yazsana sakıncası yoksa buraya yazmak istemiyorsan
Kanki tartı resimleri geç saat gelince ben de evden halledemeyince sabah hemen iş yerinde tahminleri settiricem :)Kizlar yeni geldim. Bugun bi zincirli bi bilezik yaptim.
Ilk yarisma sonucunu hesaplayayim bu topikle sonra ilgilenecegim.
Tamam sorun degil o mac. Zaten hepimiz icli disli olduk artik.Kanki tartı resimleri geç saat gelince ben de evden halledemeyince sabah hemen iş yerinde tahminleri settiricem :)
Aynen öyle. Amaannn hayırlısı be gülüm :))
Menüm
Dün cok yediğim için tek öğün yedim
2yumurta
1kase yogurt
1 domates
Yarın için kurabiye yaptım pişmiş mi diye bi bakayım dedim çok şüpheliydim bitane yemişim farkında olmadan yarında parti var çok az yemege çalısıcam :)
Ya okulda cocuklara yaptım ilk kez denedim olmadı kesin diye o üzüntüyle yemişim cok özür dilerim://elimden geldigince tüketmemeye calıscam canım:)
Niye tarifle yapmıyor musun hep yaptığın kurabiye tadını biliyorsun
Seni gidi seni :)
Daha önceki yediklerine say canım :) yeme hiç