Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Iyi geceler kızlar
Gelemedim bugün hiç yaa çok yoğundum, belimin ağrısından duramıyorum artık eğiliyorum öyle kalacam diye korkuyorum valla, misafirler şimdi gitti tel.i yeni elime aldım bugün.
N nscckts canım menü yazayım diye girdim ama birşey yemedim ben bugün telaştan.
Sabah 1 dilim peynir atıverdim ağzıma, geri kalanı boool su, akşam 9 gibi 1 dilim karpuz yedim ve yine bol su, yoğunluktan ve yorgunluktan hiçbirşey yiyemedim yaani o_O:KK14:

N nscckts artı eksi ne verirsen kabulümdür şekerim
Ne yapalım bugünde böyle oldu
Yalnız çoluk çocuk ev birbirine girdi hee
Temizlik mi yapmıştım ben :KK43:
Yarın bi ton iş beni bekler :KK43:

Kedilerimle yatiyoruz. Çok seviyorum ya yiyecem ben bunları abi deli seviyorum, öpmeye doyamiyorummmm
Hayvanlar sevilmez mi. Ben su kefirleriyle bile konusuyorum. Gunaydin diyorum . Bocekler evde dokunmuyorum eve iki tane sumuklu bocek getirdim. Yagmurda perisan oluyorlardi disarida. :KK70:

5 kedi az degil mac. Nasil basa cikiyorsun.

İyi gecelerrr
Herkes yatmis galiba.caktirmadan yazayim.
Cok yorgunum.koşturmacali gunlerdendi yine.
Yarin erkenden halilari toplamam lazim.yikamadan gelip alacaklar.simdi hic uğrasamayacagim.
İnş.yetistiririm.
Ufaklik surekli ilgi istiyor,gezmek istiyor.hepsini benle yapmak istiyor.abla ergen ergen takiliyor.ney.is.okul bitmis.dinlenniyormus.
Annemin ağrilari artti.
Eş kisisi yazik arada kosturuyor.herseye yetismeye calisiyor.

N nscckts 9.6.2018
Sabah
Zeytin,peynir,domatrs,cay
Arada turk kahvesi yesilcay
Oglen yiyemedim.disari cikmam gerekti
Aksam
İki bucuk cantik,yogurt,salata,cook meyve yaaa karpuz,erik,seftali,iki kasik vanilyali dondurma

Birde yesil kahve almistim bugun.
Bu gidisle hicbir ise yaramaz o kahve.
Bu yemeye ne yapsin ki.
Tadini da bilmiyorum. Yapmadim.

24 saat zor hic aran yok mu. Bi de farkinda değilsin ama ekmek ve tatlilar seni daha fazla yorgun olmana sebep olur.

Hepsi isten sanıyorsun ama degil.
Kesinlikle buna katiliyorum
Ekmek vr tatli beni de hantallastiriyor.
Aksam karbonhidrat almissam eger sabah ozellikle salonda spor yaparken uzerimde yani tenimde terimde nrfesimde agir bir tad koku oluyor
Rahatsizlik verici

X