- 12 Ocak 2014
- 1.987
- 83
- 34
Abartma bir aydan az var..
20 sinde başlıyo 25 inde gnnderse hemen gelmiyo haftasonuna denk oluncaaa eee nerdeyse 1 ay sanaa işteeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abartma bir aydan az var..
Göz açıp kapayıncaya kadar geçer kuzum benim,üzülme sen.20 sinde başlıyo 25 inde gnnderse hemen gelmiyo haftasonuna denk oluncaaa eee nerdeyse 1 ay sanaa işteeee
Göz açıp kapayıncaya kadar geçer kuzum benim,üzülme sen.
İşin güzelliği burda işte,merak edicez..amaa bana aldıgın hediyeyi çokk merak ediyorummm
İşin güzelliği burda işte,merak edicez..
Ayy çok heyecanlı belki benimdir o şanslı kişi :)))
Burdayım kuzummmmm..herkese merhabalar bayanlar katilim buralarda mı bi ses versin bakayım
illa kurbanimmi olman lazim
Burdayım kuzummmmm..
doğru diyorsun kızz, katilim olmasan da geleyim ben makamını ziyarete işlerimi bi koyabilsem yoluna
sana hayatta inanmammm
Katilim nerdesin iki gündür uzak kaldım muhabbetten arıyor musun beni )) zorunlu hediyeler belli mı benim cüzdanim var parfüme de alerjim var o yüzden masraf etme sevgili katilim :)
Bu arada kurbanim dün seni öğrendikten sonra hem okul gezisi hatirasi hem de çekilis hediyesi aldım sanaaa ilk hediyen hazır umarım beğenirsin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biraz sonra hazırlanıp dışarı çıkacağımmm.Kurbanım şimdi benden habersiz ona çok güzel ciciler alacağım çok şanslı kendileri
Bir ihtimal..:26:beennn
Sen değilsin gibime geliyor hııhhh.nie bi ihtimal ben daha hiç ipucu vermedim ki
Sen değilsin gibime geliyor hııhhh.
neden kandıramıyorum ben insanları nedeennnn :84: