Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göz açıp kapayıncaya kadar geçer kuzum benim,üzülme sen.20 sinde başlıyo 25 inde gnnderse hemen gelmiyo haftasonuna denk oluncaaa eee nerdeyse 1 ay sanaa işteeee
İşin güzelliği burda işte,merak edicez..amaa bana aldıgın hediyeyi çokk merak ediyorummm![]()
Ayy çok heyecanlı belki benimdir o şanslı kişi :)))
Burdayım kuzummmmm..herkese merhabalar bayanlarkatilim buralarda mı bi ses versin bakayım
![]()
illa kurbanimmi olman lazim![]()
Burdayım kuzummmmm..![]()
doğru diyorsun kızz, katilim olmasan da geleyim ben makamını ziyareteişlerimi bi koyabilsem yoluna
sana hayatta inanmammm![]()
Katilim nerdesin iki gündür uzak kaldım muhabbetten arıyor musun beni)) zorunlu hediyeler belli mı benim cüzdanim var parfüme de alerjim var o yüzden masraf etme sevgili katilim :)
Bu arada kurbanim dün seni öğrendikten sonra hem okul gezisi hatirasi hem de çekilis hediyesi aldım sanaaa ilk hediyen hazır umarım beğenirsin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biraz sonra hazırlanıp dışarı çıkacağımmm.Kurbanım şimdi benden habersiz ona çok güzel ciciler alacağım çok şanslı kendileri![]()
Bir ihtimal..:26:beennn![]()
Sen değilsin gibime geliyor hııhhh.nie bi ihtimalben daha hiç ipucu vermedim ki
![]()
Sen değilsin gibime geliyor hııhhh.![]()
neden kandıramıyorum ben insanları nedeennnn :84: