- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
Heyecan olsun diye.Yaaaaa niyeymis nedenmis o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyecan olsun diye.Yaaaaa niyeymis nedenmis o
Hosbulduk nasilsin kuzum:)
Valla canim herkese inaniyorun ben katilimi ararken
Ya kötülemesene beni ya.
iyiyim kuzumm çarşıya çıktım bugun iç çamaşırı almak için, gitmişken bir de gömlek begenip aldım şimdi de o gömlekle giyecek ayakkabım yok diye kara kara düşünüyorum sen nasılsın
inanma kimselere kandırıkçı bunların hepsi
gerçekleri söylüyorum ben
Yaaa giciksin hatun.Heyecan olsun diye.
Bende kurstan geldim canim bişiler atıştırdım bi bakayım dedim ne var ne yok.iyiyim kuzumm çarşıya çıktım bugun iç çamaşırı almak için, gitmişken bir de gömlek begenip aldım şimdi de o gömlekle giyecek ayakkabım yok diye kara kara düşünüyorum sen nasılsın
inanma kimselere kandırıkçı bunların hepsi
Yaaa giciksin hatun.
Bende kurstan geldim canim bişiler atıştırdım bi bakayım dedim ne var ne yok.
İç çamaşırı dedin de kurbanima almak istiyorum umarim bulurum güzel bisi:) nasıl gömlek aldin da ayakkabı uyduramadin canim :)
Minigim dürtüp duruyo markete gidelim diye her ay dergi alıyorum hanımefendiye useniyorum ama
Zeyy kurbanın ben miyim yoksa pek takilamiyorum buraya :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
meraba kızlaaaaaaaaaaaaaaaar yaa ben kimin katiliyim kim benim kurbanım zeyneeeeeep nerdesin yaz artık bi an önce hediye almak istiyorum
ufaklıklara hiç hayır denemiyor yaa eninde sonunda gideceksin o markete
beyaz pantalonla giyilebilecek tam yazlık pembe bir gömlek aldım, ama benm pembe babetim yokk kırmızıyla falan giysem olur mu yaa yada licevert beyaz babetim var onunla giysem çok büyük derdim var
Yaaa giciksin hatun.
Bende kurstan geldim canim bişiler atıştırdım bi bakayım dedim ne var ne yok.
İç çamaşırı dedin de kurbanima almak istiyorum umarim bulurum güzel bisi:) nasıl gömlek aldin da ayakkabı uyduramadin canim :)
Minigim dürtüp duruyo markete gidelim diye her ay dergi alıyorum hanımefendiye useniyorum ama
Kirmizi olmaz sanki de lacivert olabilir canım. Yada beyaz babetin varsa onunla giy canım.
Off sorma gidicem mecbur neyse i simdi birakti pesimi birazdan baslar yine :)
zorunlu hediyeler belli oldumu bence peluş oyuncak olsunnnn olsuunnnn
abi bise çekiliş zamanı yaklaştıkca daha da heycanlı olur herhalde :)) hrkes birbirini bulmaya çalışıyo :))
herkese merhabalar bayanlar katilim buralarda mı bi ses versin bakayım
Selam iyi akşamlarınız olsun yetişemediğim sayfaları tek tek okudum hala katilimden iz yok. Kurbancıgım canım benim iyice inceledim hatta tanıtımını kopy yaptım pc me notlarımı aldım sana çok hoş şeyler düşünüyorum çeyizin içinde düşünüyorum. Her yazdıgını almaya çalışıcam umarım seni mutlu edebilirimm.Ama hiç kendinden söz etmiyorsun buralarda az daha bişeyler yazsan daha iyi olucak
Burdayım burdayım geldim
beni kandırıyorsunnn yukarıda kurbanım hiç kendinden bahsetmiyor demişsin, ben hep buralardayım
Yapmam ben öyle şeyler kandırma falan
kandıramazsın beniii
katilim katilimmm nerdesinnnnn
Hosgeldim canimm