Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok derin değil cnm derisini aldı götürdü açık olduğu için baya kanadı canım baya yandı
çok şükür iyi canım da bel ağrıları mahfetti beni..
doktor 4 aylık hamilesin ama iki tane oldukları için 6.7. ayındaymışsın gibi düşün kendini o kadar aprın olucak malesef dedi...
günaydın canım...
çok şükür iyi canım da bel ağrıları mahfetti beni..
doktor 4 aylık hamilesin ama iki tane oldukları için 6.7. ayındaymışsın gibi düşün kendini o kadar aprın olucak malesef dedi...
günaydın canım...
cnm ya ikiz bebek daha zordur tabi rabbim sabrını verir inş
Az kaldı canım,sık dişini..sağol canım yaa dışardan bakınca ilk önce aaa bir taşla iki kuş diyolar ama çok sıkıntılı bir süreç
iyidir afyonlu, ben çalışıyorum sen nasılsın, bebiş nasıl
günaydınnn herkesee ben geldimmmm
Gamzecim ne oldu ne kanaması?geçmiş olsun..çok derin değil cnm derisini aldı götürdü açık olduğu için baya kanadı canım baya yandı
hadi ya çok geçmiş olsun canım RABBİM şifa versin inşallah saglıcakla kucagına alırsın bebişleri bide ben 3üz istiyorum ya :) neyime güveniyorsam :))
Az kaldı canım,sık dişini..
günaydın canım :)
Haklısın tatlım.Konuşacak bir şey yokBoşverin kızlar ya geçti gittii...
puff girebilirsem atarım cnmzaten aldığı bardağın biri kırılmış baş parmağımı kestim
günaydınnn herkesee ben geldimmmm
amin inşallah canım...
bu mucizeleri verdi sabrını gücünüde verir inşallah...
Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah...
amin inşallah canım...
bu mucizeleri verdi sabrını gücünüde verir inşallah...
Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah...
Gamzecim ne oldu ne kanaması?geçmiş olsun..
Haklısın tatlım.Konuşacak bir şey yok
Geçmiş olsun
hoşgeldinnnn
Haklısın, dışardan konuşması kolay ama hamileliği de büyütmesi de iki kat zor ikiz bebişlerin.
İkizi olan bir arkadaşım var, 1 yaşındalar şimdi, 1 de yatıp, 4 te kalkıyordu.
Bu çekiliş çok maceralı geçti senin için..ay cnm inşbende bir tane istiyorum iki tanedeye hayır demem
cnm dün mavişin gönderdiği hediyelerin içine bakarken bardak kırılmış eline alır almaz başparmağım kesildi
Gebe arkadaşlarım canlarımmmAllah'ın izniyle sağ salim bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah..
ay cnm inşbende bir tane istiyorum iki tanedeye hayır demem
bugün öğrencez bakalım canım 13.15 randevum var acayıp heyecan var. Allah sizlere de hayırlı zamanda nasip eder inşallah