aslında cok guzel kuydu köşelerimiz var. Hıdırlık var afyon kalesi var..Ska bir yana o bilememiş. Eski mahalleler restore edildi süper oldu:2:.
2016'da Türkiyenin en büyük alışveriş merkezi açılacak. Afyon merkez nüfüs 300.000 alışveriş merkezi kapasıtesi 500.000.
Güzel ülkem benim
Avm yi yapanlar mesaj vermişler Afyonlulara "üreyin"diye..aslında cok guzel kuydu köşelerimiz var. Hıdırlık var afyon kalesi var..Ska bir yana o bilememiş. Eski mahalleler restore edildi süper oldu:2:.
2016'da Türkiyenin en büyük alışveriş merkezi açılacak. Afyon merkez nüfüs 300.000 alışveriş merkezi kapasıtesi 500.000.
Güzel ülkem benim
o da daha hiç çıkmamıştı çarşıyada beraber keşfetmeye çalışalım dedik beceremedikcafe mania diye bi yer var orda oturduk butun gün
artık yolum tekrar düşerse oralara sen gezdirirsin beni
Avm yi yapanlar mesaj vermişler Afyonlulara "üreyin"diye..
hehe olabilir bende 9+0 da yani 10. haftada öğrendim
yok canım haftasonu inşallah...
valla sorma ama bölünerek coğalsak bile zor.
ayy ben o avm olayını atlamışımmbirileri çok fena dalga geçiyor bizimle
sorma adıda çakma Afpark..
neyse bekleyip göreciğizzz..Ama ben bu Afyon kadar emlak piyasası pahalı bir yer daha görmedim.Sanırım ondan
Ayyyy şimdi okudum Gamzecim senin adına mutlu oldum. Burdaki kocaman yürekli arkadaşlarımın da gönüllerine sağlık
Zeynepciğimin de kesesine bereket, Allah çocuklarına sağlık versin.
Diğer kargo kimin bilemiyorum ama, burdan birinin olsa söylerdi diye düşünüyorum.
ceeee gördüm ki seni bennn
Merhaba lavinnnn...
Ben de varım
İşte böyle, görün beni yaaa. Bi an öldüm de mesajlarım okunmuyor mu diye geldi. Altıncı His misali...:18:
ölmemişsin de toto açıkta kalmış
He he dün gece ne rüya gördüm kimbilirBenim acayip rüyaların sonu gelmez.
rüya görmüyorummm bennnn ya artık
Benimkiler gibi göreceğine hiç görme zaten
bende deşifre olmuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?